B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWinst 10 Prooem

Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie

China Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie leverancier
Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie leverancier Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie leverancier Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie leverancier Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie leverancier

Grote Afbeelding :  Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Duitsland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: FQC-08913/Costumize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: DVD+COA
Levertijd: 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Microsoft-Softwarewinst 10 Pro Koreaanse Versieoem Taal: Italiaans
DVD: met 64 bits overbrenging: DHL/EMS ......
Activering: 100% online activering globaal Garantie: Leven
Monster: Ondersteuning OEM: Ja

Vensters 10 professionele Koreaanse met 64 bits Zeer belangrijke Vergunnings Koreaanse Taal FQC -08983 van DVD + OEM COA

 

Productomschrijving:

 

Taal Italiaans
Streepjescode Fqc-08913
Media met 64 bits
Toepassing Globaal Gebied
Activering 100% online activering
Garantie Leven
Pak OEM Pak

Winst 10 
Vensters 10 is uw partner in het maken van dingen gebeuren. Krijg snel opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren die materiaal zelfs over veelvoudige apparaten wordt gedaan te krijgen. U zult ook van de innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe die browser houden voor online actie wordt gebouwd, plus Cortana, de persoonlijke digitale medewerker die u over uw dag helpt.

De beste Vensters nog
Vensters 10 wordt ontworpen om met u foutloos van één apparaat naar een andere te gaan. Het is snel en ontvankelijk. U wordt zelfs vrije praatje of telefoonsteun van echte mensen. Met Vensters 10, het gemakkelijker dan ooit is om grote dingen te doen.

Multi-doet
Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.


Het werkt enkel
Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo1 laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.


Microsoft-Rand
Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

Continuum
Het beste scherm is altijd u bent, omdat Vensters 10 uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen.

Gokken & Xbox
Speel uw Xbox Onespelen op uw Vensters 10 PC, laptop, of tablet. Gebruik de Speldvr eigenschap om uw grootste heldenbewegingen te registreren en naar uw vrienden onmiddellijk te verzenden, zonder uw spel te verlaten.

Uniek van u
Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een wachtwoord herinneren of typen.


Cortana
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer over u te leren na verloop van tijd, wordt Cortana nuttiger elke dag die, die transparant en uw vertrouwen houden blijven.

 

Vereisten

Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier de minimumhardware u nodig zult hebben. Lees verder hieronder om over de extra factoren te leren die upgradeability beïnvloeden. Voor meer informatie over de vrije verbetering offer1, te bezoeken gelieve Vensters 10 Verbeteringspagina voor details.

Component Minimum Geadviseerd
Bewerker 1 GHz kloktarief ia-32 of x86-64-architectuursteun voor PAE, NX andSSE2 x86-64 de architectuur met steun voor dubbel-breedte vergelijkt en ruilt de instructie, PrefetchW en LAHF/SAHF van cpu (van CMPXCHG16B)
Geheugen (RAM) Ia-32 uitgave: 1 GB
x86-64 uitgave: 2 GB
4 GB
Grafiekkaart DirectX 9 grafiekapparaat
WDDM 1,0 of hogere bestuurder
WDDM 1,3 of hogere bestuurder
Het vertoningsscherm 800×600 pixel 1024×768 pixel
Invoerapparaat Toetsenbord en muis Multi-aanrakingsvertoning CTRL, de sleutels van Alt en van Vensters of hun andere hardwareequivalenten
Harde schijfruimte Ia-32 uitgave: 16 GB
x86-64 uitgave: 20 GB
 

 

Classificaties en overzichten
1. Hardware-afhankelijk


2. App de ervaringen kunnen variëren.


3. De vensters Hello vereist gespecialiseerde hardware, met inbegrip van vingerafdruklezer, de verlichte sensor van IRL of andere biometrische sensoren.


4. BreedbanddieInternet voor sommige eigenschappen wordt vereist (ISP de prijzen zijn van toepassing). Zien de Levende eigenschappen van Xbox slechts beschikbaar met gesteunde spelen in Xbox levend-Gesteunde landen, xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in 2015 die dwars-apparatenspel steunen; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte thuisnetwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One dat. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders. Spel DVR slechts beschikbaar met gesteunde hardware. Xbox One, van PC/Tablet en van de Telefoon versies van spelen afzonderlijk verkocht allen.


5. Cortana beschikbaar in uitgezochte markten bij lancering, ervaring kan door gebied en apparaat variëren.
Dit is een volledige versie van Vensters 10; wij adviseren u file uw dossiers alvorens te installeren. Als u Windows 7 SP1 in werking stelt of 8,1 bijwerken, bezoek windows.com/windows10upgrade voor een beperkte tijd vrije verbetering aan Vensters 10; uw dossiers zullen gemakkelijk overbrengen. Windows Media Center is niet beschikbaar in Vensters

 

6. Apps en de eigenschappen kunnen door markt variëren. De updates worden automatisch toegelaten tijdens steunperiode; de extra vereisten zullen na verloop van tijd van toepassing zijn. Sommige eigenschappen zoals aanraking kunnen een nieuw apparaat vereisen. Om verenigbaarheid te controleren, steun periode, en andere belangrijke installatieinformatie, bezoekt de website en windows.com/windows10specs van uw apparatenfabrikant.

 

Dit Pakket bevat:


1. De Stickersleutel van de productvergunning COA - 1 Vergunning voor gebruik op één enkele machine

2. OEM installeert DVD - Vensters 10 Pro met 64 bits

3. Instructies voor installatie op PC/Laptop

 

In het groot

vensterspunten: Microsoft Office
vensters 10 prooem 64 het Engels Frans/Italiaans /Korean /Spanish/Germany/Russain/Turkey/ De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2016

vensters 10 Pro Kleinhandels 64 USB het 3,0 Engels

vensters 10 Huis Kleinhandels 64 USB3.0 het Engels

De Standaard Kleinhandelsversie van Office 2016
vensters 10 procoa-sticker Office 2016-Huis en Studenten Kleinhandelsversie
vensters 8,1 prooem Engels Frans Duitsland met 64 bits Office 2016-Beroeps plus Kleinhandelsversie
vensters 8,1 pro Kleinhandelsdvd met 64 bits het Engels De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2013
vensters 8,1 procoa-Sticker De Standaard Kleinhandelsversie van Office 2013
vensters 7 prooem Engels Frans/Italiaans Duitsland/Turkije met 64 bits De vensters scheiden 2008/2012/2016 standaardoem 
vensters 7 pro Kleinhandels32/64bit het Engels SQL SERVER 2008/2012/2014/2016 OEM PAK
vensters 7 procoa-Sticker Adobe progelijkstroom xi/x pro
de steun past aan: taal/dvd/pakket   hoge fabrieksprijs - kwaliteit

Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie

Vensters 10 Prooem DVD COA Gloednieuwe Zeer belangrijke Vergunning met 64 bits FQC -08913 van de levengarantie

 
Contacteer ons: Fabrieksprijs en de Beste Dienst voor u.

Gelieve te verzenden ons meer informatie over uw onderzoek, productnaam en hoeveelheid. Uw onderzoek zal worden gewaardeerd en wij zullen u reactie zo spoedig mogelijk geven.

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)