B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 10 Pro Pack

Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119

China Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119 leverancier
Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119 leverancier Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119 leverancier Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119 leverancier Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119 leverancier

Grote Afbeelding :  Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: FQC-09119/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pieces
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Media: X met 32 bits DVD met 64 bits Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Het verschepen kosten: gratis Garantie: 100% Echte activering
Taal: Geen Taalbeperking Binnen gemaakt: USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Pakket: Engels, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Japans, Koreaans, Pools, Turks, Frans, sleutel: OEM Nieuwe Sleutel

Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119

 

 

Installeer Vensters met 64 bits 10 Probesturingssysteem van Microsoft op uw notitieboekje of Desktop om het met een hybride Menu Start, Microsoft-browser van het Randweb, en een persoonlijke medewerker van Cortana te verbeteren. Vensters 10 wordt Pro ontworpen om aan de behoeften van bedrijfs en huisgebruikers te voldoen. Naast alle die eigenschappen in Vensters 10 Huis worden gevonden, komt de Proversie ook met Bitlocker, Extern bureaublad, Cliënt hyper-V, en meer. Bitlocker beschermt de gegevens over uw harde aandrijving en andere opslagapparaten, die in milieu's kritiek zijn waar het gevoelige gegeven moet veilig worden gehouden. Voor de toegang tot van het collectieve netwerk, kunt zich u bij een Domein evenals login binnen ver met Vensters 10 aansluiten Pro.

Zonder Windows Desktop te verlaten om tot uw apps toegang te hebben die, combineert het hybride Menu Start in Vensters 10 Problikken gelijkend op het menu in Windows 7 en het met de live-tegels in het Start Screen van Windows 8 worden gebruikt. Het menu Start is vergroot om deze tegels te omvatten, die u kunnen laten bekijken hoeveel e-mailberichten u, de huidige weerstatus, en meer hebt. Naast de live-tegels, hebt u nog genoeg ruimte op het Menu Start om het vaakst gebruikt uw apps en dossiers te spelden. Gebouwd met de sterke punten van de Proversies van Windows 7 en Windows 8, Vensters 10 combineert Pro de beste eigenschappen van zowel compatibel motoren om met bijna al uw randapparatuur als interne componenten van de computer te blijven. Voorts biedt het een gelijkaardig ontwerp aan de vorige versie van Vensters aan, zodat kunt u gemakkelijk beginnen Vensters 10 direct te gebruiken Pro.

 

Webbrowser inbegrepen met Vensters 10 Pro is Microsoft-Rand. Dit browser laat u nota's direct schrijven of typen over webpagina's en hen delen met anderen. U kunt uw favoriete websites voor off-line toegang bewaren evenals online artikelen lezen vrij van afleiding door te tonen slechts wat u op een wijze van de Lezingsmening wilt zien. Met Cortana in Microsoft-Rand wordt geïntegreerd, kunt u een woord op een webpagina benadrukken en Cortana hebben in werking gesteld een onderzoek en de resultaten in een minivenster tonen dat. Niet alleen is een deel van uw browser, Cortana geïntegreerd in Vensters 10, en zij kan kan u aan uw antwoord begeleiden door Internet, het Hulpmenu, apps, de dossiers, en de montages te zoeken. U kunt Cortana ook gebruiken om een taak in haar Notitieboekje mondeling te registreren, waar zij spoor houdt van van wat u houdt en wat u haar wilt doen.

Gebruikend Vensters 10 staat de Procontinuumeigenschap op 2 in-1 convertibel notitieboekje u toe om a tussen tablet en notitieboekjewijze vooruit terug te schakelen. Wanneer u slechts de touchscreen van de vertoning eigenschap op tabletwijze wilt gebruiken, gaan de Continuumveranderingen de lay-out van Vensters 10 het Desktopscherm en apps volledig scherm, zodat kunt u uw vingers gemakkelijk gebruiken om acties uit te voeren en uw selecties te onttrekken. Bovendien, wordt het ontworpen om al uw Vensters te verbinden 10 apparaten samen met universele apps. Deze apps verstrekken dezelfde eigenschappen of u aan een bureaucomputer in het bureau werkt of taak gebruiken Vensters 10 compatibele smartphone terwijl achter omzetten naar huis beëindigt.

Microsoft heeft het het Plaatsen menu binnen Vensters 10 Pro herontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om de montages van uw systeem, zoals Apparaten, Netwerk & Internet, Rekeningen, en meer aan te passen. Op het bodemrecht van taskbar, krijgt u een pictogram van het actiecentrum dat zich uitbreidt om uw belangrijke berichten van uw apps en Vensters 10 te tonen Pro. U hebt ook snelle toegang tot vaak gebruikte montages en apps, zodat kunt u Bluetooth van uw computer aanzetten of het de helderheidsniveau aanpassen van het scherm zonder het moeten door het volledige menu gaan.

 

Een andere eigenschap van Vensters 10 Pro is de capaciteit tot vier toepassingen zij aan zij keurig om te breken zodat kunt u de inhoud duidelijk bekijken. Naast dit, kunt u veelvoudige virtueel bureaubladwerkruimten tot stand brengen die verschillende apps betreffende uw werk of vermaak bevatten. Worden omvat samen met Vensters 10 Pro apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, Video, en de Bedrijfsopslag voor extra inhoud. Voor organisaties, staat Microsoft een gebruiker met een Azuurblauwe Active Directory-identiteit aan aankoop apps in massa toe en wijst hen aan leden in het bedrijf toe.

 

Menu Start
Combinerend de sterke punten van de Proversies van Windows 8 en Windows 7, krijgt u een vertrouwd besturingssysteem met een hybride Menu Start dat uw belangrijke tevreden en vaak gebruikte programma's bevat. U kunt apps en de favorieten spelden zodat zijn zij klaar en wachtend op u.

 

Microsoft-Rand
Microsoft-browser van het Randweb laat u nota's direct schrijven of typen over webpagina's en hen delen met anderen. Bovendien staat het u toe om online artikelen te lezen vrij van afleiding evenals uw favoriete websites te bewaren.

 

Het verbeterde Bekijken
De breuk tot vier apps op zijn plaats zo u kan alle open taken in één enkele mening zien. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of zich apps of dingen door project wilt groeperen.

 

Windows Store
Al uw die aankopen op elke Vensters 10 tot apparaat worden gemaakt kunnen in de Windows Store worden bekeken. U kunt toegang hebben tot apps, spelen, muziek, films, en TV toont op uw compatibele computer, tablet, of smartphone.

 

Cortana
Met uw virtuele digitale persoonlijke toegelaten medewerker, kunt u onmiddellijke toegang tot kernacties met Cortana krijgen. Het leert na verloop van tijd om u beter te helpen uw taken verwezenlijken door herinneringen en plaats op het juiste moment te leveren.

 

Veelvoudige Manieren om met Uw Computer in wisselwerking te staan
Naast het gebruiken van een toetsenbord en een muis, raken de Vensters 10 steunen eigenschappen zodat kunt u schrijven, onttrekken, en scrolt door wat u doet.

 

Continuum
De continuumeigenschap staat u toe om gemakkelijk van muis en toetsenbord op touchscreen over te schakelen - en past OS aan om elk scenario efficiënter te behandelen. U stopt of sluit eenvoudig uw rand af en kiest uw wijze van een pop-upitemalarm. Wanneer u touchscreen slechts steun wilt, gaan alle apps volledig scherm en u kunt gebaren gebruiken om te navigeren. Wanneer u naar Desktopwijze met muis en toetsenbord terugkeert, apps keer aan Desktopvensters terug en met een toetsenbord en een muis efficiënter genavigeerd. U kunt Vensters 10 smartphone aan een externe monitor voor een dichtbijgelegen-Desktopervaring zelfs vastmaken.

 

De Inhoud van het toegangsxbox one
Met een facultatief Levend Gouden lidmaatschap van Xbox, kunt u een uitgezocht aantal spelen van uw Xbox One op uw Vensters 10 PC direct stromen en spelen. Andere eigenschappen omvatten de capaciteit om gameplay te registreren en met consolespelers op gesteunde spelen te concurreren.

 

Ingepakt met Nuttige Apps
Vensters 10 Pro komt met ingebouwde apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, en Video. Deze apps gebruiken Microsoft OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.

 

Uitgebreid Menu Start
Microsoft-Browser van het Randweb
Cortana Digitale Persoonlijke Medewerker
Onverwachte Vensterverhogingen
Veelvoudige Virtuele bureaubladen
Onderhoudscentrumpictogram
Bitlocker
Ondernemingsgegevensbescherming
Het domein sluit zich aan & groepeert Beleids bij Beheer
Bedrijfsopslag voor Vensters 10 Pro

 

Vensters 10 Proeigenschappen

Het domein treedt toe
Het Beheer van het groepsbeleid
Bitlocker
Ondernemingswijze Internet Explorer (EMIE)
Toegewezen Toegang 8,1
Extern bureaublad
Cliënt hyper-V
Directe Toegang
Capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met eenmalige aanmelding aan wolk-ontvangen aan te sluiten apps
Bedrijfsopslag voor Vensters 10Pro 
Ondernemingsgegevensbescherming
Windows Update voor Zaken
Huidige Tak voor Zaken

Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119Origineel Microsoft Windows 10 Pro Russische Taal Kleinhandelsusb 3,0 Versie, fqc-09119

 

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)