B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenCOA-Vergunningssticker

Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven

China Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven leverancier
Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven leverancier Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven leverancier Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven leverancier Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: Fqc-

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele OEM/Doosverpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Win7/8,1/10 Pro/Huissticker Type: OEM Nieuwe Sleutel
Kleur:: Aanpassen Materiaal: Originele Sticker
Het verschepen kosten: gratis status: op voorraad
Activering: 1 sleutel voor 1 PC proeforde: Ja

Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven

 

Vensters met 64 bits 8,1 OEM Systeembouwer DVD van Microsoft brengt de terugkeer van de Startknop. Terwijl het niet helemaal het Menu Start van Windows 7 is, voegt het nog meer functionaliteit aan de Desktop toe. Klikken met de rechtermuisknop op de Startknop om een menu met verscheidene opties, zoals Configuratiescherm, Netwerkverbindingen, Taakbeheer en meer open te stellen. Voor toegang tot programma's, klikt een eenvoudige linkerzijde op de Startknop zal brengen u aan het herontworpen die Startscherm in Vensters 8,1 wordt geïntroduceerd. Hier, kunt u resize tegels aan uw voorkeur.

 

U hebt ook meer manieren om veelvoudige apps tegelijkertijd te zien. Wanneer het tonen van veelvoudige apps in een keer, kunt u resize de breedte van het app venster om uw behoeften aan te passen. Afhankelijk van het schermgrootte en resolutie, kunt u het scherm met maximaal vier apps tegelijkertijd zelfs delen. Vensters 8,1 staat u ook rechtstreeks aan laars toe aan het Desktopscherm in plaats van het Startscherm. Dit staat u toe net worden te werken zodra u uw computer initialiseert.

 

De wolkenconnectiviteit is een andere belangrijke die eigenschap in Vensters 8,1 wordt gevonden. Eenvoudig kan de opstelling een Microsoft-account, en u tot diverse aspecten van uw rekening toegang hebben en beheren van om het even welke Vensters 8,1 apparaat. Gebruik de Post en het Overseinen apps om met vrienden, familie, en medewerkers in contact te blijven door met andere sociaal netwerkenrekeningen zoals Facebook en Twitter te verbinden. U kunt uit Microsoft SkyDrive ook voordeel halen om uw dossiers te uploaden.

 

Samen met wolk helpt de connectiviteit, apps tot Vensters 8,1 tribune alleen als intuïtief, klantgericht besturingssysteem maken. SkyDrive, Xbox, de Video, de Muziek, de Post, de Kalender, de Foto's, de Mensen, het Overseinen en de Lezer maken omhoog apps die norm met Vensters 8,1 komen. Elk van deze apps helpt u om de meesten uit uw Vensterservaring te krijgen.

 

Met SkyDrive, kunt u tot dossiers op vrijwel overal toegang hebben Vensters 8,1 apparaat. Xbox, de Video en de Muziek apps verbeteren uw ervaring die van verschillende media uw muziek, video, en spelentoegang over veelvoudige apparaten met inbegrip van Xbox 360 helpt te stroomlijnen. De post, de Kalender, de Mensen, en het Overseinen apps houden u in aanraking met vrienden en familie terwijl het houden van u op programma. Plaats elk van uw foto's in één plaats die met de Foto app, het mogelijk maakt om uw foto's op om het even welke Vensters 8,1 te zien apparaat. De lezer app maakt het mogelijk om een verscheidenheid van verschillende documenten in PDF, XPS, en OXPS-bestandsindelingen te lezen. Dit zijn slechts enkele apps die Vensters 8,1 verstrekt.

 

Als uw computer reeds Windows 8 in werking stelt, kunt u de Windows Store voor een vrije update aan Vensters 8,1 bezoeken.

 

Vensters Reimagined

 

De terugkeer van de Startknop
Na vele verzoeken van Venstersgebruikers, maakt de Startknop zijn zegevierend terugkeer in Vensters 8,1. Terwijl het niet precies hetzelfde kan zijn als zijn voorganger in Windows 7, heeft de Startknop twee kernfuncties. Een linkerzijde klikt op de Startknop zal nemen u aan Vensters 8,1 Startscherm dat live-tegels kenmerkt. Klikken met de rechtermuisknop op de Startknop brengt omhoog een geavanceerd menu waar u tot de Device Manager, de Controle, de Netwerkopties en meer kunt toegang hebben

 

Laars rechtstreeks aan de Desktop
Vensters 8,1 geeft u de keus van de initialisering van aan Vensters 8,1 Startscherm met live-tegels of initialisering aan het vertrouwde Desktopscherm van Windows 7. De gebruikers kunnen ook direct in app of app mening initialiseren als zij aan kiezen

 

Het nieuwe Start Screen
Het nieuwe Startscherm heeft alle informatie u om binnen één plaats, zoals contacten, het weer, en de volgende benoeming op uw kalender geeft. Vensters 8,1 is echt van u: de websites, playlists, de fotoalbums, de contacten, en uw favoriete apps zijn voor en centrum.

De tegels op uw Startscherm brimming met inhoud, en zij veranderen en update in realtime zodat kunt u zien wat en verblijf bovenop dingen gebeurt. U kunt aan andere mensen in een paar kliks delen en verbinden, en updates in real time over dingen zoals nieuws krijgen, sporten, en wat uw vrienden tot zijn. Controleer uw programma of krijg de recentste weervoorspelling. De tegels zijn een snelle manier om het allen te zien. Lancering apps, schakelaar tussen taken, en controleberichten zonder het graven voor informatie.

Vensters 8,1 neemt ook de PC-Desktop op dat u reeds vertrouwd met bent. In de Desktop, zult u zien dat de montages en de eigenschappen u in Windows 7 gebruikte nog daar zijn

 

Aanraking, Toetsenbord, en Muis: Naadloze Integratie
Hetzij gaan het doorbladeren apps, het lezen van een boek, of het typen op met aanraking, die tot een project leidt dat de productievere paardekracht van een traditioneel muis en een toetsenbord vereist, of doend alles in een keer, maakt Vensters 8,1 het gemakkelijk. U gebruikt welk de werkenbeste ook.

Voor aanraking-toegelaten PCs, kunt u dezelfde dingen doen u met een muis en een toetsenbord met aanraking kon. U kunt tussen apps schakelen, uw Startscherm, en pan en gezoem organiseren. Met het toetsenbord, kunt u navigeren, typen en, op op elkaar inwerken gaat. Omdat u op verschillende manieren werkt afhankelijk van welke app u gebruikt, maakt Vensters 8,1 het makkelijk te gebruiken welke methode het best voor u werkt.

Het toetsenbord heeft twee die wijzen worden ontworpen om een verscheidenheid van behoeften aan te passen. Haal voordeel uit een full-sized toetsenbord met grote knopen, of een handig duimtoetsenbord dat aan beide kanten de sleutels van het scherm verdeelt, makend het gemakkelijk en comfortabeler om op te gebruiken gaat. Typen voelt natuurlijk of u gaat zitten of rondwandelt.

 

Voor aanraking toegelaten PCs, wordt de toetsenbordindeling automatisch aan de taal aangepast u voor Vensters kiest, zodat zijn uw taalmontages op gehele PC eerder dan enkel bepaalde apps van toepassing. Of u, een combinatie allebei typen en klikken jatten en onttrekken of wilt doen, u kan gemakkelijk en efficiënt in de taal van uw keus met Windows 8 navigeren en werken

 

Vergeet om geen Vensters 10 te reserveren

 

 

 

Lees meer

Vensters met 64 bits 8,1 OEM Systeembouwer DVD van Microsoft brengt de terugkeer van de Startknop. Terwijl het niet helemaal het Menu Start van Windows 7 is, voegt het nog meer functionaliteit aan de Desktop toe.

 

Klikken met de rechtermuisknop op de Startknop om een menu met verscheidene opties, zoals Configuratiescherm, Netwerkverbindingen, Taakbeheer en meer open te stellen. Voor toegang tot programma's, klikt een eenvoudige linkerzijde op de Startknop zal brengen u aan het herontworpen die Startscherm in Vensters 8,1 wordt geïntroduceerd. Hier, kunt u resize tegels aan uw voorkeur.

U hebt ook meer manieren om veelvoudige apps tegelijkertijd te zien. Wanneer het tonen van veelvoudige apps in een keer, kunt u resize de breedte van het app venster om uw behoeften aan te passen. Afhankelijk van het schermgrootte en resolutie, kunt u het scherm met maximaal vier apps tegelijkertijd zelfs delen. Vensters 8,1 staat u ook rechtstreeks aan laars toe aan het Desktopscherm in plaats van het Startscherm. Dit staat u toe net worden te werken zodra u uw computer initialiseert.

 

De wolkenconnectiviteit is een andere belangrijke die eigenschap in Vensters 8,1 wordt gevonden. Eenvoudig kan de opstelling een Microsoft-account, en u tot diverse aspecten van uw rekening toegang hebben en beheren van om het even welke Vensters 8,1 apparaat. Gebruik de Post en het Overseinen apps om met vrienden, familie, en medewerkers in contact te blijven door met andere sociaal netwerkenrekeningen zoals Facebook en Twitter te verbinden. U kunt uit Microsoft SkyDrive ook voordeel halen om uw dossiers te uploaden.

Samen met wolk helpt de connectiviteit, apps tot Vensters 8,1 tribune alleen als intuïtief, klantgericht besturingssysteem maken. SkyDrive, Xbox, de Video, de Muziek, de Post, de Kalender, de Foto's, de Mensen, het Overseinen en de Lezer maken omhoog apps die norm met Vensters 8,1 komen. Elk van deze apps helpt u om de meesten uit uw Vensterservaring te krijgen.

 

Met SkyDrive, kunt u tot dossiers op vrijwel overal toegang hebben Vensters 8,1 apparaat. Xbox, de Video en de Muziek apps verbeteren uw ervaring die van verschillende media uw muziek, video, en spelentoegang over veelvoudige apparaten met inbegrip van Xbox 360 helpt te stroomlijnen. De post, de Kalender, de Mensen, en het Overseinen apps houden u in aanraking met vrienden en familie terwijl het houden van u op programma. Plaats elk van uw foto's in één plaats die met de Foto app, het mogelijk maakt om uw foto's op om het even welke Vensters 8,1 te zien apparaat. De lezer app maakt het mogelijk om een verscheidenheid van verschillende documenten in PDF, XPS, en OXPS-bestandsindelingen te lezen. Dit zijn slechts enkele apps die Vensters 8,1 verstrekt.

Als uw computer reeds Windows 8 in werking stelt, kunt u de Windows Store voor een vrije update aan Vensters 8,1 bezoeken.

Vensters Reimagined

 

De terugkeer van de Startknop
Na vele verzoeken van Venstersgebruikers, maakt de Startknop zijn zegevierend terugkeer in Vensters 8,1. Terwijl het niet precies hetzelfde kan zijn als zijn voorganger in Windows 7, heeft de Startknop twee kernfuncties. Een linkerzijde klikt op de Startknop zal nemen u aan Vensters 8,1 Startscherm dat live-tegels kenmerkt. Klikken met de rechtermuisknop op de Startknop brengt omhoog een geavanceerd menu waar u tot de Device Manager, de Controle, de Netwerkopties en meer kunt toegang hebben

 

Laars rechtstreeks aan de Desktop
Vensters 8,1 geeft u de keus van de initialisering van aan Vensters 8,1 Startscherm met live-tegels of initialisering aan het vertrouwde Desktopscherm van Windows 7. De gebruikers kunnen ook direct in app of app mening initialiseren als zij aan kiezen

Het nieuwe Start Screen
Het nieuwe Startscherm heeft alle informatie u om binnen één plaats, zoals contacten, het weer, en de volgende benoeming op uw kalender geeft. Vensters 8,1 is echt van u: de websites, playlists, de fotoalbums, de contacten, en uw favoriete apps zijn voor en centrum.

De tegels op uw Startscherm brimming met inhoud, en zij veranderen en update in realtime zodat kunt u zien wat en verblijf bovenop dingen gebeurt. U kunt aan andere mensen in een paar kliks delen en verbinden, en updates in real time over dingen zoals nieuws krijgen, sporten, en wat uw vrienden tot zijn. Controleer uw programma of krijg de recentste weervoorspelling. De tegels zijn een snelle manier om het allen te zien. Lancering apps, schakelaar tussen taken, en controleberichten zonder het graven voor informatie.

Vensters 8,1 neemt ook de PC-Desktop op dat u reeds vertrouwd met bent. In de Desktop, zult u zien dat de montages en de eigenschappen u in Windows 7 gebruikte nog daar zijn

 

Aanraking, Toetsenbord, en Muis: Naadloze Integratie
Hetzij gaan het doorbladeren apps, het lezen van een boek, of het typen op met aanraking, die tot een project leidt dat de productievere paardekracht van een traditioneel muis en een toetsenbord vereist, of doend alles in een keer, maakt Vensters 8,1 het gemakkelijk. U gebruikt welk de werkenbeste ook.

 

Voor aanraking-toegelaten PCs, kunt u dezelfde dingen doen u met een muis en een toetsenbord met aanraking kon. U kunt tussen apps schakelen, uw Startscherm, en pan en gezoem organiseren. Met het toetsenbord, kunt u navigeren, typen en, op op elkaar inwerken gaat. Omdat u op verschillende manieren werkt afhankelijk van welke app u gebruikt, maakt Vensters 8,1 het makkelijk te gebruiken welke methode het best voor u werkt.

Het toetsenbord heeft twee die wijzen worden ontworpen om een verscheidenheid van behoeften aan te passen. Haal voordeel uit een full-sized toetsenbord met grote knopen, of een handig duimtoetsenbord dat aan beide kanten de sleutels van het scherm verdeelt, makend het gemakkelijk en comfortabeler om op te gebruiken gaat. Typen voelt natuurlijk of u gaat zitten of rondwandelt.

 

Voor aanraking toegelaten PCs, wordt de toetsenbordindeling automatisch aan de taal aangepast u voor Vensters kiest, zodat zijn uw taalmontages op gehele PC eerder dan enkel bepaalde apps van toepassing. Of u, een combinatie allebei typen en klikken jatten en onttrekken of wilt doen, u kan gemakkelijk en efficiënt in de taal van uw keus met Windows 8 navigeren en werken

 

Innovatieve Aanrakingseigenschappen

Jat van de juiste rand voor systeembevelen
Jat binnen van de linkerzijde om te schakelen apps
Jat binnen en uit op de linkerzijde brengt omhoog eerder gebruikt apps
Jat van de bodem of de hoogste rand voor app-opdracht
Sleep app om het te sluiten
Drukken en vasthouden om te leren
Kraan om een actie uit te voeren
Te slepen dia
Snuifje of rek aan gezoem
Roteer om te draaien

Windows 8 wordt wolk-verbonden

 

Uw Vensters overal
Het teken binnen en uw Vensters 8,1 apparaat worden van u omdat uw verpersoonlijking, Desktopachtergrond, en montages daar allen zijn. Of u het zodra enkel de manier opzet u het, wilt of het vaak verandert, wanneer u omhoog in zelfs een gloednieuwe PC-lichten met alles ondertekent die Vensters van u maakt. En iedereen u uw Vensters 8,1 PC deelt met kan hun eigen gepersonaliseerde, wolk-verbonden toegang hebben door in met hun eigen Microsoft-account te ondertekenen.

 

Begin een project op één PC, en beëindig het op een andere. Wanneer u de wolk gebruikt om uw informatie op te slaan, lossen de grenzen tussen apparaten op. Uw apps, spelen, muziek, foto's, dossiers, en montages worden niet opgeslagen op één apparaat omdat zij in één plaats zijn: de wolk. Het teken binnen aan om het even welk van uw Vensters 8,1 PCs en heeft toegang vrijwel overal tot elk van uw materiaal van

Verbonden met Uw Mensen
Gebruik de Post en het Overseinen apps om met elk van uw vrienden, familie, en medewerkers te communiceren. Als u contacten overal, in Outlook.com, Boodschapper hebt, kunnen Facebook, Twitter, Gmail, of wat andere dienst, u verkiezen om hen te verbinden. Zodra verbonden dat het contact toen in uw apps beschikbaar is zodra u binnen aan uw PC met uw Microsoft-account ondertekent. U kunt een volledig verbonden adresboek met de Mensen app hebben

Verbonden met Uw Dossiers
Eenvoudig kan het teken binnen aan uw Microsoft-account van om het even welke Vensters 8,1 apparaat en u verbeteren enkel waar u weg wegging. Wanneer uw dossiers in de wolk zijn en u een Internetverbinding hebt, kunt u tot foto's en andere dossiers op Microsoft SkyDrive enkel als u toegang hebben toegang andere dingen op uw PC, en u kunt aan hen van om het even welk Web-verbonden apparaat krijgen

Family Safety in de Wolk
Met Microsoft Family Safety, kunt u opstellingsrekeningen voor uw kinderen zodat moet u niet ongerust maken zich zoals veel over hun online activiteit. Family Safety zal de activiteiten van uw kinderen controleren en zal u laten weten wat zij doen. Door met uw rekening te verbinden, zult u wekelijkse e-mailrapporten in uw inbox kunnen krijgen. U kunt ook opstellingsfilteren op webinhoud, tijdslimieten, en app beperkingen

 

Puntdetails

Voorwaarde:
Gloednieuw: Een punt dat nooit is geopend of verwijderd uit het verzegelen van de fabrikant (indien van toepassing). Het punt is in origineel krimpt omslag (indien van toepassing). Zie de lijst van de verkoper voor alle bijzonderheden.
Platform: Vensters
Formaat: DVD Merk:

Microsoft

Besturingssysteemuitgave: Professioneel Taal: Engels

 

Microsoft Windows 8,1 /10 ProDescription:

 

Met de nieuwe Vensters, krijgt u het beste van het werk en spel. Vensters 8,1 Pro omvat binnen alles

Vensters 8,1, plus verbeterde eigenschappen die u gemakkelijk helpen met bedrijfsnetwerken verbinden, leiden

uw apparaten, hebben toegang tot één PC van een andere, coderen uw gegevens, en meer.

Systeemvereisten:

 

Als u Windows 8 op uw PC wilt in werking stellen, is hier wat het neemt:

Aandrijving dvd-ROM

1 Gigahertz (GHz) of de snellere bewerker met 32 bits (x86) of met 64 bits (van x64)

2 gigabyte (GB) RAM

20 GB-beschikbare vasteschijfruimte

beeldschermresolutie 1366 x 768. DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM 1,0 of hogere bestuurder

Dank u voor het kijken!

Microsoft-Winst 10 de Prosticker van de Versiecoa Vergunning met Zeer belangrijke de Garantie100% Online Activering van het Codeleven

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER