B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van Office 2016

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

China De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code leverancier
De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code leverancier De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code leverancier De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code leverancier De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code leverancier

Grote Afbeelding :  De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: SKU-79G-04300/customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Office2016 Pro/Norm/Pro Plus/HB /HS Activering: 1 sleutel voor 1 PC
Betaling: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal Garantie: Leven
Taal: Geen Taalbeperking Media: 32bits/64bits

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

 

GELIEVE TE LEZEN:

Alle verkoop is definitief en dit product is niet-retourneerbaar.
Slechts één (1) installatie wordt toegelaten.
Nadat u uw orde plaatst, zal ons controlesysteem zal controleren en zien als wij uw academische status kunnen verifiëren gebruikend de verzamelde informatie toen u uw orde plaatste.
Op succesvolle controle, zult u uw PKC binnen 12 WORKHOURS ontvangen.

 

Merk Microsoft
Producttype Volledige Versie
Uitgave Pro plus
Vergunningstype Vergunning

 

Gelieve te controleren uw systeemeigenschappen alvorens u koopt. Dit is bureau 2016 pro plus Productcode 

 

1.If u wilt schoon doen installeert, zult u krijgen om bootable pendrive of een DVD te maken.

U verwerft een ongebruikte, geldige productcode om bureau 2016 te activeren pro plus

 

2.There is inbegrepen (CD/USB) Als u nodig hebt, contacteert u ons. De productcode kan voor 32 of versie met 64 bits worden gebruikt en slechts geldig voor 1 computer. U kunt hardware opnieuw installeren of veranderen en op zelfde computer.100% Windows Update reactiveren - bijgewerkt Verblijf altijd automatisch.

 

3.Product de sleutel is geldig voor alle beschikbare talen, zoals het Duits, het Engels, het Frans, het Spaans, Deens, Turks, Rus, het Italiaans, Pools, het Nederlands, het Portugees, Arabisch, enz.

De kleinhandels verpakking is inbegrepen als u nodig hebt.


4.Product de sleutel zal binnen 24 Uren na Ontruimde Betaling aan uw berichten worden geleverd. Normaal minder dan 6 uren, onmiddellijk als ik online ben.

 

Systeemvereisten/Leveringsformaat

 

Vergunningstype: OEM de Code van de Productactivering
Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker/machine
Minimumharde schijfruimte: 3GB
Minimumram: 2GB
Minimumbewerkersnelheid: 1 GHz
Taalversie: Meertalig (kies tijdens opstelling)
Media type: Download of door DHL/EMS

 

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus

 

Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Uitgever 2016, en Toegang 2016.
Vang uw ideeën nochtans werkt u best, gebruikend toetsenbord, pen, of touchscreen.
Ben een gemakkelijke manier van het machtsbureau userthe. Typ wat u hulp met in nieuw vertelt me doos op het lint wilt en het u zal vertellen hoe te om het te doen.


De nieuwe thema's laten u de Bureauervaring kiezen die voor u juist is. De donkere en Donkergrijze thema's verstrekken hoog contrast dat gemakkelijker is op de ogen, en het Kleurrijke thema geeft u een moderne blik die over uw apparaten verenigbaar is.


Verbeter uw die lezingservaring met Inzicht, door Bing wordt aangedreven, die u relevante informatie van het Web toont wanneer u een Bureaudossier leest.


Laat vanaf het begin één van het malplaatjesscherm het grootste deel van de opstelling en het ontwerp doen, zodat kunt zich u op uw ideeën en gegevens concentreren


Houd spoor van commentaren in Word documenten en merk hen zoals gedaan met de nieuwe antwoordknoop.
Trek inhoud rechtstreeks van PDFs in Word. Open PDFs en geeft paragrafen, lijsten, en lijsten uit enkel aangezien u in vertrouwde Word documenten doet.

 

Sparen tijd het formatteren informatie in Excel zodat kunt u inzicht van uw gegevens sneller trekken. De nieuwe hulpmiddelen erkennen uw patroon en auto-voltooien gegevens.


De nieuwe moderne grafieken en de grafieken in Excel geven u meer manieren om dwingende verhalen met uw bedrijfsgegevens te onderzoeken en te vertellen. Excel adviseert grafieken meest geschikt voor uw gegevens, en geeft u een voorproef hoe uw gegevens eruit zullen zien.


In Excel, kunt u basisvoorspellingen op uw gegevensreeks met één nu tot stand brengen klikt om toekomstige ontwikkelingen te visualiseren.
Deel uw PowerPoint-presentatie over het Web door een verbinding te verzenden naar het of de vrije Dienst van de Bureaupresentatie te gebruiken om het te leveren, zodat kan zich uw publiek overal aansluiten bij u van.


Bed Excel-spreadsheten, diagrammen, audioklemmen, video's, en bijna een ander soort dossier in uw OneNote-notitieboekjes in. Uw nota's worden bewaard, searchable, en synced aan OneNote apps op uw andere apparaten, zodat kunt u hen overal gebruiken of delen van.


Antwoord sneller met gealigneerde die repliesreplies net binnen het lichaam van originele messagein Outlook wordt geplaatst. Typ enkel uw reactie in het Leesvenster.


Sparen tijd met de online opties van de fotodruk in Uitgever.
De lijst en vat gegevens van een verwante lijst of vraag snel in Toegang samen. Klik eenvoudig een punt om een gedetailleerde mening van dat punt te openen.

Beste voor huisondernemingen en zeer kleine ondernemingen

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus Kleinhandelsoem van Doosusb de Stickerdvd Versie van de Versie Zeer belangrijke Code

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)