B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC

China Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC leverancier
Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC leverancier Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC leverancier Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC leverancier Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC leverancier

Grote Afbeelding :  Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: SKU-79G-04300/customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Office2016 Pro/Norm/Pro Plus/HB /HS Verzending: Internationale Uitdrukkelijk
Activering: 1 sleutel voor 1 PC Pakket: DVD+Key Kaart
Taal: Geen Taalbeperking Betaling: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal

Microsoft-het Office Home van Studentenoffice 2016 2013 en bedrijfs Volledige Versieproductcode PKC

 

„Gebundeld OEM, of de terugwinningssoftware kan worden vermeld slechts als het samen met de originele hardware, zoals motherboard, de harde die aandrijving inbegrepen is, of de computer met de OEM software.“ wordt verkocht - Daarom, omvat deze verkoop origineel gebroken voorbij economische reparatiecomputer en motherboard.

Microsoft-Beleidsstaten:

 

De „grote merknaamcomputers fabrikanten, zoals Dell en Compaq, omvatten OEM vaak software op niet holografische „terugwinning“ of „nieuwe installatie“ schijven die de merknaam van de fabrikant tonen. Deze softwarepakketten zijn typisch duidelijk met een uitdrukking die staten, bijvoorbeeld, „voor Distributie met een nieuwe Dell-slechts PC. De „terugwinning of nieuwe installatiesoftware is vergunning gegeven slechts voor distributie met nieuwe computers en kan slechts met de computer worden opnieuw verdeeld waarvoor het aanvankelijk werd verdeeld. Het verdelen van dergelijke software met individuele PC-hardwarecomponenten (b.v. hard aandrijving; RAM) voldoet niet aan OEM van Microsoft distributievereisten.“ - Daarom, omvat deze verkoop de originele computer waarvan COA werd verwijderd.

 

OEM Software:

De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert.

Dit product overtreedt niet op enig auteursrecht, Handelsmerk, of een andere rechten, of om het even welk van eBay lijstbeleid of spambeleid.

 

 

Wat zijn de echte verschillen tussen het Office Home van 2013 en zaken en Office 365 Pro plus?

Veelvoudige Installaties: De rechten op het Office Home en de zaken van 2013 verleent veelvoudige installatierechten. Zo, mag elke gebruiker Bureau op maximaal vijf apparaten van PC installeren of MAC-! Dit kan kosten werkelijk besparen bij het betalen voor Bureauvergunningen op veelvoudige machines, secundaire tabletten, VDI, of Extern bureaublad (Eindserver) scenario's.

 

Dien opslag en het Delen in: Gebruik OneDrive voor persoonlijke wolkenopslag tot 1 TB. Deel documenten met anderen en hebben toegang overal tot hen buiten uw organisatie - allen terwijl het controleren van wie wie tot hen toegang hebben en kan zien.

 

Office Online: Fotococreatie in real time allen van uw Webbrowser.

Zelfbedieningsbusiness intelligence in Excel: Verbind gegevens aan Machtsvraag, modelleer en analyseer dit gegeven met Machtsspil, en visualiseer inzicht in interactieve rapporten en kaarten met de Kaart van Power View en van de Macht.

 

Mobiele Gebruiksrechten: 365 Pro plus ook verleent de rechten de mobiele en tabletversies van Bureau te gebruiken. Dit verleent een gebruiker tot vijf mobiele installaties van Bureau (iOS, Android, en Windows Mobile) en tot vijf installaties van de tabletversie van Bureau (iOS en Android).

 

Geen degradeer rechten: Enige echte downside aan Office 365 Pro plus is het vereiste dat de gebruikers met de softwareversies huidig blijven. Op dit ogenblik, wijst Microsoft erop dat eind - de gebruikers zullen tot één jaar hebben aan de recentste versie te bevorderen. Nochtans, is onze voorspelling dat dit venster zal houden krimpend.

 

Op de bovenkant: Deze updates staan gebruikers toe om snelle toegang tot de recentste en koelste eigenschappen te hebben. Plus, terwijl veel opstellings 2013 Office Home en zaken van de consument de updates automatisch om te downloaden – de meerderheid van bedrijven zal opstellings 2013 Office Home en zaken IT controle hebben wanneer en hoe de updates zullen worden ontwikkeld.

Aan de onderkant: De gebruikers kunnen kwesties met stop-ins, vooral in Outlook hebben. Sommige van onze cliënten, vooral in de geregelde industrieën, hebben ook lange het testen of goedkeuringsperiodes.

 

Wij merken een sterke tendens aan Independente softwares vendor (ISVs) om hun versiecyclus aan Microsoft aan te passen, die de insteekkwesties helpt.

 

Vele cliënten die een Ondernemingsovereenkomst hebben blijven vergunningen van vóór hun overgang aan de wolk bezitten. Zo, kunnen zij die Office Home van 2013 en bedrijfsvergunningen altijd gebruiken aangezien hun optie degradeer.

 

De cliënten die een belangrijke kwestie op dit gebied hebben zouden moeten nadenken gebruikend Randvergunningen in plaats van de volledige Vergunningen (USL) van het Gebruikersabonnement. Toe:voegen-ONS is een weinig duurder, maar zou een traditionele Bureauvergunning naast de Office 365-vergunning blijven voorzien – zodat kon u het beste van beide werelden hebben. Veel kleine lettertjes hier in de verlenen van vergunningen details – zie ons voor meer begeleiding

 

Verkocht door Gebruiker: Office 365 Pro plus is vergunning gegeven door gebruiker terwijl Office Home en door apparaat vergunning gegeven. Voor onze cliënten met meer apparaten dan gebruikers, kan Office 365 Pro plus tot significante besparingen leiden terwijl zij geen veelvoudige exemplaren voor dezelfde gebruiker moeten vergunning geven. Voor andere cliënten, vooral die met verschuiving - arbeiders, kunnen zij hun kostenverhoging zien. In plaats van het betalen voor één die exemplaar van Bureau op één enkele PC wordt geïnstalleerd die door drie verschuivingen van werknemers wordt gebruikt, zouden zij Bureau drie keer in a per gebruikersscenario vergunning geven. Onze aanbeveling in deze omstandigheden is of Bureau op a per apparatenbasis of schakelaar over hun verschuiving - arbeiders naar de Office Web Appsversies te blijven vergunning geven die uit browser aan lagere kosten kunnen worden in werking gesteld.

Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC

Het Huis en de Studenten van de de Doos Volledige Versie van Office 2016 van Microsoft de Kleinhandelsproductcode PKC

 

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER