B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van Office 2016

De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

China De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows leverancier
De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows leverancier De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows leverancier De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows leverancier De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows leverancier

Grote Afbeelding :  De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: SKU-79G-04300/customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Garantie: Het levenstijd voor activeringspunten Toepassing: Internationaal/Globaal Gebied
Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans/Facultatief merk: Microsoft
Versie: Office2016 Pro/Norm/Pro Plus/HB /HS status: Status: Op Voorraad

De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

 

Office 2016 Standaardsa/olp
 

2016 versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Uitgever.

 

Vereis direct uw Standaardsoftware van Office 2016? Kies „Directe Levering: Download nu“ van de het verschepen/vervullingsopties op controle. Met die selectie, zullen wij u uw verbinding verzenden om uw software te downloaden en te installeren binnen 20 minuten, van toen zou u slechts op de standaard verlenen van vergunningen verwerkingstijd voor Microsoft voor activering moeten wachten, die een paar dagen vergt.


 

Dit punt is door het OPEN de VERGUNNINGSprogramma (OLP) van MICROSOFT


 

Wordt het Open de Vergunningsprogramma van Microsoft genoemd „Open“, omdat het voor iedereen en iedereen open is, aangezien er geen beperkingen bij het kopen van dit product zijn. U kunt een individu, een kleine onderneming, een groot bedrijf, een entiteit zijn zonder winstbejag, of zelfs overheids. Eenvoudig, zijn er geen beperkingen.Welk informatie ook in de „die is Verschepende Gebieden“ op controle zullen de gebieden zijn voor uw vergunningsregistratie worden gebruikt met Microsoft. Als u een IT beroeps bent en u voor een cliënt van van u koopt, gelieve te zijn zeker om de informatie van uw cliënt op de verschepende gebieden te zetten. … en me maak niet ongerust - wij contacteren om welke reden ook de cliënten nooit van onze klant. Het is enkel voor regisrationdoeleinden.


 

Zodra uw orde met ons wordt geplaatst, zullen wij direct uw orde met Microsoft dan registreren. Uw vergunning zal aan u in de vorm van een „Open Bevestiging van de Vergunningsorde worden vrijgegeven“, die uw officieel bewijs van eigendom is. Dit document omvat uw vergunningsautorisatie en overeenkomstenaantallen, en een verbindings aan de website van Microsoft waar u uw vergunning beheren en/of software kunt downloaden en/of uw productcodes voor installatie/activering verkrijgen.


 

Om het even welk product met „OLP“ in de titel betekent dat u en/of uw bedrijf direct in vergunningenstelsel van het de Vergunningsprogramma van Microsoft zal worden geregistreerd het Open wanneer u een orde plaatst.


 

Als uw product „SA“ in de titel heeft, die „Software Assurance“ betekent. De Software Assurance van Microsoft het programma u automatische toegang tot nieuwe technologie geeft en productiviteitsvoordelen, steun, hulpmiddelen, en opleiding oplevert helpen software efficiënt opstellen en gebruiken. Met Software Assurance, ontvangt u de meest recente versie altijd van de software tijdens de overeenkomst van twee jaar, of u kunt aan vorige versies van de software ook degraderen, maar het is geen basis voor altijd vergunning. Bovendien, ontvangt u toegang tot nieuwe die versies van software gedurende uw overeenkomst wordt vrijgegeven altijd op te stellen u wenst.


 

Dit punt omvat software, maar het blijft in gebreke als download van de website van Microsoft nadat uw vergunning wordt vrijgegeven. Maar die u kunt media hebben aan u worden verscheept, als u wilt. Alle media van verlenen van vergunningen zijn een direct schip van Microsoft en kunnen worden bevolen nadat uw vergunning wordt vrijgegeven.Toepassingen:

Microsoft Word leidt tot documenten met overzicht het uitgeven
Microsoft Excel-spreadsheetsoftware
Het programma van de de presentatiegrafiek van Microsoft PowerPoint
Het overseinen en de samenwerkingscliënt van Microsoft Outlook
Het nota-nemend programma van Microsoft OneNote
Microsoft-de publicaties van de Uitgevers professioneel-kwaliteit

 

 

Dit product werkt niet met Exchange Serverversies ouder dan 2010.

De Vergunning van Microsoft Office Standard 2016 met Software Assurance (SA) door het Van Bedrijfs Microsoft Open Programma.

BELANGRIJKE NOTA: Een minimum van 5 vergunningen wordt vereist

Microsoft Office Standard 2016 is een productiviteitsoplossing die u helpt tot de uitdaging van het ondernemingsklimaat van vandaag toenemen zonder uit het oog te verliezen wat voor IT succes nodig is. De bureaunorm laat u woorddocumenten schrijven creeert spreadsheten die slideshows marketing materialen overweldigen en heeft een plaats om al uw nota's te verzamelen.

De Norm van MS Office 2016 omvat:

Word
PowerPoint
Outlook
Excel
OneNote
Uitgever


Het open verlenen van vergunningen is voor kleine aan van gemiddelde grootte organisaties die minder dan 250 Desktoppcs hebben en die slechts tot vijf vergunningen opdracht geven. De voordelen van Open Vergunning omvatten kortingen van de kleinhandelsprijs van software de capaciteit om vergunningen te volgen en te beheren door online hulpmiddelen te gebruiken en de rechten een standaardbeeld tot stand te brengen en het op te stellen op veelvoudige machines en de rechten op overdracht geven van één machine vergunning aan een andere.
De Microsoft Software Assurance is een onderhoudsaanbieding die uw organisatie bevordert de meesten van Microsoft-software door een brede waaier van voordelen krijgen. Van plaatsing planning en personeel opleiding aan productsteun en software-upgradessoftware assurance de voordelenhulp u arbeidersproductiviteit versnelt organisatorische prestaties verhoogt en realiseer een rendement sneller van uw softwareinvestering.

 

Specificaties

Merk Microsoft
Producttype Volledige Versie
Het Type van vergunningspakket Vergunning met Steun
Uitgave Norm
Platform PC
Vergunningstype Vergunning & Software Assurance
De Steun van lidstaten Software Assurance (SA)
Verlenen van vergunningen Programma De Open Zaken van Microsoft
 
De Media van de de Versievergunning van Microsoft Office Standard 2016 Volledige Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)