B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWindows Server 2012oem

De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning

China De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning leverancier
De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning leverancier De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning leverancier De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning leverancier De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning leverancier

Grote Afbeelding :  De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: P73-06165/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: De Norm van de venstersserver 2012 R2 beetje: met 64 bits
CALS: gebruiker 5 status: op voorraad
Taal: Geen Taalbeperking Type: OEM Nieuwe Sleutel
Pakket: DVD+Key Kaart Het verschepen kosten: gratis
Voorwaarde: Gloednieuwe Activering: 100% online activering globaal
Dimensies: 7.5 x 1 x 5,5 duim proeforde: Ja

De vensters scheiden OEM van 2012 Standaard het Levenwaarborg van Retailbox van de Software Echte Zeer belangrijke Vergunning

 

De uitgave van het Windows Server 2012r2 standard van Microsoft laat u, onderneming-klasse servers en de wolkendiensten tot stand brengen in werking stellen en handhaven, opgeslagen beschermen gegevens over één van beiden, en gebruikersexterne toegang van met inbegrip van mobiele apparaten overal toestaan. Allemaal hetzelfde overbrengend eigenschappen van Windows Server 2012, heeft deze versie het Registreren van de Softwareinventaris, Mobiele Apparaatbeheerregistratie en verhogingen in virtualisatie, beheersopslag, voorzien van een netwerk en meer toegevoegd.

 

De standaarduitgave is ideaal voor die klanten die een fysiek of licht gevirtualiseerd milieu willen hebben. Deze uitgave laat u toe om aan twee virtuele instanties van Windows Server met elke vergunning te lanceren en verstrekt allemaal hetzelfde eigenschappen zoals de Datacenter-uitgave. Het verlenen van vergunningen voor de Standaarduitgave is bewerker plus de Vergunning (CAL) van de Cliënttoegang, met elke vergunning die tot twee fysieke bewerkers op één enkele server omvatten.

 

Nieuw voor Windows Server 2012 R2

Gegevensontdubbelingen
Vindt en verwijdert verdubbeling binnen gegevens over een volume terwijl het ervoor zorgen dat de gegevens correct en volledig blijven. Dit maakt het mogelijk om meer dossiergegevens op te slaan in minder ruimte over het volume. Voor Windows Server 2012 R2, werden een aantal parameters en foutcodes geactiveerd, en de MSFT_DedupFileMetadata-klasse werd toegevoegd.

 

Het Registreren van de softwareinventaris
Verzamelt verlenen van vergunningen gegevens over software op Windows Server wordt geïnstalleerd, en verstrekt externe toegang aan de gegevens zodat kan het gemakkelijk door een datacenter worden bijeengevoegd die.

 

iSCSI-doelserver
De iSCSI-doelserver API verstrekt de leveranciers van Windows Management Instrumentation (WMI) voor het leiden van de Microsoft-iSCSI-doelserver, zoals het creëren van virtuele schijven, en voor het voorstellen van hen aan de cliënt. Een aantal nieuwe eigenschappen werden toegevoegd voor Windows Server 2012 R2.

 

Mobiele Apparaatbeheerregistratie
De gemakkelijkere configuratie van het netwerk en de middelen, zodat werknemers kan hun persoonlijke apparaten in de beheersdienst registreren om toegang tot het collectieve netwerk te hebben.

Windows PowerShell v4
Op taak-gebaseerde die opdrachtregelshell en scripttaal vooral voor systeembeleid wordt ontworpen. Steunt de Gewenste Configuratie van de Staat, die een nieuw beheersplatform in Windows PowerShell v4 is die het opstellen en het leiden configuratiegegevens voor de softwarediensten en het beheren van het milieu waarin die dienstenlooppas toelaat.

 

Voordelen

Onderneming-klasse
Verbeter prestaties en schaalcapaciteit efficiënter om uw grootste werkbelasting in werking te stellen terwijl het toelaten van herstelopties tegen stroomonderbrekingen te beschermen.

 

Geconcentreerde toepassing
Met verbeterde steun voor open kader, kunt u bouwen, opstellen, en schaaltoepassing en website met meer flexibiliteit door toepassingsportabiliteit tussen on-premisesmilieu's en publiek en providerwolken te openen.

 

Eenvoudig en Rendabel

Lever multi-huurder-bewuste opslag en voorzien van een netwerk multi-huurmogelijkheden voor opslag en voorzien van een netwerk op goedkope, industrie-standaardhardware.

 

Gebruiker-centric
Toegang tot informatie en gegevens over de organisatie en in de wolk door gebruikersidentiteiten te bevestigen, verifiërend hun apparaten, en geloofsbrieven. Dit maakt het gemakkelijker om een virtueel bureaubladinfrastructuur op te stellen en vermindert kosten door een waaier van opslagopties en VHD-deduplication te steunen.

Mogelijkheden

 

Servervirtualisatie
Haal voordeel uit de kostenbesparingen van virtualisatie, en maximaliseer de investeringen van de serverhardware door uw servers als virtuele machines op één enkele fysieke gastheer te consolideren. Hyper-v 2,0 looppas veelvoudige besturingssystemen met inbegrip van Vensters, Linux, en anderen, tegelijkertijd, op één enkele server. De Windows Server 2012 R2 breidt 2,0 mogelijkheden van hyper-V met extra eigenschappen en industrie-leidende scalability voor gastheerbewerkers en geheugen uit.

 

Opslag
De Windows Server 2012 R2 helpt u uw bestaande opslaginvesteringen optimaliseren, zoals zonder. Het laat u ook scalable, krachtige, hoogst beschikbare opslagoplossingen bouwen gebruikend industrie-standaardhardware en Windows Server 2012 R2.

 

Voorzien van een netwerk
U kunt een volledig netwerk als één enkele server beheren, zodat krijgt u de betrouwbaarheid en scalability van veelvoudige servers aan lagere kosten. De automatische verplaatsing rond opslag, server, en netwerkmislukkingen houdt de dossierdiensten met minimale merkbare onderbreking online. Samen met System Center kunnen 2012 R2, Windows Server 2012 R2 een software bepaalde voorzien van een netwerkoplossing van begin tot eind over openbare, privé, en hybride wolkenimplementaties verstrekken.

 

Serverbeheer en Automatisering
Na een op norm-gebaseerde beheersbenadering, verstrekt het Kader van het Venstersbeheer een gemeenschappelijk platform voor automatisering en integratie om u te helpen uw routinetaken met hulpmiddelen zoals Windows PowerShell automatiseren. Andere verbeteringenhulp vereenvoudigt plaatsing, ervoor zorgt dat de componenten van uw datacenters de correcte configuratie hebben, en toelaat u om actie te voeren om over veelvoudige servers door één enkel relevant dashboard in Serverbeheer te leiden.

 

Web en Toepassingsplatform
Bouw en stel toepassingen of op gebouw of in wolk-of allebei in een keer, met hybride oplossingen op die in beide milieu's werken.

 

Toegang en Informatiebescherming
Met de Toegang en de Informatiebeschermingsoplossingen van Microsoft, kunt u één enkele identiteit voor elke gebruiker, over zowel on-premises als de cloud- toepassingen (van SaaS) beheren. U bepaalt het niveau van een gebruiker van toegang tot informatie en toepassingen elke die gebruiker informatie moet en toepassingen wordt gebaseerd op wie zij zijn, tot welk zij toegang hebben, en waarvan apparaat die, zelfs multifactorauthentificatie toepassen. U kunt veilige externe toegang aan uw mobiele werknemers verstrekken gebruikend de Windows Server-Externe toegang (RRAS) mogelijkheden van DirectAccess en VPN (met inbegrip van automatische VPN-verbindingen) en uw gebruikers aan synchronisatie toelaten hun het werkdossiers van een collectieve server aan hun apparaten. Ook, kunt u mobiele apparaten erin slagen om collectieve gegevens en toepassingen te verwijderen wanneer een apparaat wordt verloren, gestolen of van gebruik teruggetrokken.

 

Virtueel bureaubladinfrastructuur
Met Windows Server 2012 R2, is het gemakkelijker om virtuele middelen over apparaten op te stellen en te leveren. VDI-de technologieën bieden gemakkelijke toegang tot aan rijken, het milieu die van volledig-trouwvensters in datacenter, van vrijwel om het even welk apparaat lopen. Door hyper-V en Extern bureaublad-services, biedt Microsoft drie flexibele VDI-plaatsingsopties in één enkele oplossing aan: Samengevoegde Desktops, Persoonlijke bureaubladen, en Extern bureaubladzittingen.

Minimumsysteemvereisten
Bewerker 1,4 GHz bewerker met 64 bits
RAM 512 MB
Vereiste schijfruimte 32 GB
Extra Vereisten Gigabit Ethernet-adapter
DVD-aandrijving
Super VGA (1024 x 768) of hoog-resolutiemonitor
Toetsenbord en Muis
Internettoegang

 

De Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke VergunningDe Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke VergunningDe Windows Server 2012oem van de levenwaarborg Software Echte Zeer belangrijke Vergunning

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)