B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWindows Server 2012oem

Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits

China Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits leverancier
Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits leverancier Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits leverancier Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits leverancier Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: P73-06165/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: De Norm van de venstersserver 2012 R2 beetje: met 64 bits
CALS: gebruiker 5 status: op voorraad
Taal: Geen Taalbeperking Type: OEM Nieuwe Sleutel
Pakket: DVD+Key Kaart Het verschepen kosten: gratis
Voorwaarde: Gloednieuwe Activering: 100% online activering globaal
Dimensies: 7.5 x 1 x 5,5 duim proeforde: Ja

Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits

 

Microsoft Windows Server 2012 Datacenter - Vergunning - Media (DVD/CD) -2 bewerkers - 64 bits - het Engels

 

UW ORDE - DE HELE DAG, OM HET EVEN WANNEER, ELKE DAG.

 

Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacenters van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. De Windows Server 2012 definieert de servercategorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer. Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.

 

Windows Server 2012 Datacenter 2 de Download van de Bewerkervergunning. De bevoegdheden van Windows Server Datacenter veel van grootste datacenters van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. De Windows Server 2012 Datacenter staat voor Onbeperkte Virtualisatieen toe, en definieert de servercategorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer. Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.

 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter - 2 bewerkers

Onderneming-klasse
De verbeterde eigenschappen staan u toe om nog uit betere prestaties en efficiënter capaciteitsgebruik in uw datacenter voordeel te halen, die u helpen de behendigheid van uw zaken verhogen. De Windows Server 2012 R2 biedt bewezen, een onderneming-klasse virtualisatie aan en een wolkenplatform die kunnen schrapen om uw grootste werkbelasting onophoudelijk in werking te stellen terwijl het toelaten van robuuste herstelopties tegen de dienststroomonderbrekingen te beschermen.
Eenvoudig en rendabel
De Windows Server 2012 R2 geeft u ook veerkrachtige, multi-huurder-bewuste opslag en voorzien van een netwerkmogelijkheden voor een brede waaier van werkbelasting. Het levert deze mogelijkheden bij een fractie van de kosten van andere oplossingen, door het gebruik van goedkope, industrie-standaardhardware. Met automatisering van een brede reeks ingebouwde beheerstaken, vereenvoudigt de Windows Server 2012 R2 de plaatsing van belangrijke werkbelasting en verhoogt operationele efficiënties.
Geconcentreerde toepassing
De Windows Server 2012 R2 helpt u, schaal en website snel bouwen, en met meer flexibiliteit opstellen en toepassing dan ooit voordien. In overleg met Windows Azure VM en System Center opent 2012 R2, het betere toepassingsportabiliteit tussen on-premisesmilieu's en publiek en providerwolken, stijgende flexibiliteit en elasticiteit van uw IT diensten. De Windows Server 2012 R2 verstrekt een scalable, hoogst beschikbaar platform voor opdracht-kritieke toepassingen en biedt verbeterde steun voor open normen, open brontoepassingen en diverse ontwikkelingstalen aan.
Gebruiker-centric
De Windows Server 2012 R2 maakt het gemakkelijker om een virtueel bureaubladinfrastructuur op te stellen, en kan opslagkosten beduidend verminderen door een brede waaier van opslagopties en VHD-DE-verdubbeling te steunen. De virtueel bureaubladinfrastructuur in Windows Server 2012 R2 maakt het voor gebruikers mogelijk om toegang te hebben tot IT van vrijwel overal, op voorwaarde dat hen rijke Vensters ervaart terwijl het verzekeren van verbeterde gegevensbeveiliging en naleving. De Windows Server 2012 R2 laat u toe om toegang tot collectieve middelen te verlenen en de hulp beschermt kritieke bedrijfsinformatie. Met Windows Server 2012 R2, kunt u identiteiten over uw datacenter beheren en gefederaliseerd in de wolk die, flexibele externe toegang aan toepassingen en middelen moeten verstrekken, en de middelen en het niveau van toegangsgebruikers bepalen informatie wordt gebaseerd op wie zij zijn, tot wat zij toegang hebben, en welk apparaat zij gebruiken.

 

HOOFDspecificaties

Productomschrijvingmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - vergunning
Besturingssysteemmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - 64 bits
Vergunningstype Vergunning en media
Vergunning Qty 2 bewerkers
Vergunning die van OLP de prijs vaststellen
Taal het Engels
Verlenen van vergunningen Details64 bits


 

UITGEBREIDE SPECIFICATIES

Besturingssysteemmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - 64 bits
Taal - het Engels

Windows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bitsWindows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bitsWindows Server 2012r2 Datacenter OEM Originele Vergunningsdvd Media met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)