B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWindows Server 2012oem

Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie

China Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie leverancier
Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie leverancier Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie leverancier Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie leverancier Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie leverancier

Grote Afbeelding :  Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: P73-06165/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: De Norm van de venstersserver 2012 R2 beetje: met 64 bits
CALS: gebruiker 5 status: op voorraad
Taal: Geen Taalbeperking Type: OEM Nieuwe Sleutel
Pakket: DVD+Key Kaart Het verschepen kosten: gratis
Voorwaarde: Gloednieuwe Activering: 100% online activering globaal
Dimensies: 7.5 x 1 x 5,5 duim proeforde: Ja

OEM van Microsoft Windows Server 2012r2 Data Center (2 cpu) DVD Versie Online Activering

 

 

Met de wereld van informatietechnologie (IT) die, zijn de traditionele benaderingen van het oplossen van infrastructuurproblemen ontoereikend snel veranderen. De Microsoft-visie voor deze nieuwe era van IT moet één verenigbaar platform voor infrastructuur, apps, en gegevens verstrekken: de wolk OS. Wolkenos datacenters van de spanwijdtenklant, providerdatacenters, en het Microsoft-openbare cloud. Centraal bij de oplossing is Windows Server 2012 R2. Met Windows Server 2012 R2, bereikt u een onderneming-rang platform om rendabel te betrekken optimaliseert uw zaken.

Onderneming-klasse datacenter en wolkenplatform
De nieuwe en verbeterde eigenschappen in Windows Server 2012 R2 machtigen u om de capaciteit van uw datacenter efficiënt te gebruiken, terwijl het leveren van best-in-klassenprestaties voor uw Microsoft-werkbelasting. De toegang tot collectieve middelen zoals werkbelasting, de opslag, en de netwerken helpen de behendigheid van uw zaken verhogen terwijl het beschermen van collectieve informatie.
Het aanbieden van bewezen, een onderneming-klasse wolk en datacenter een platform, Windows Server 2012 R2 kan gemakkelijk schrapen om de grootste werkbelasting met steun voor maximaal 64 bewerkers en 1 terabyte van geheugen voor gasten hyper-V, en de virtuele harde schijven van VHDX onophoudelijk in werking te stellen tot 64 terabytes. Bovendien beschermen de krachtige beschikbaarheidseigenschappen tegen de dienststroomonderbrekingen. En met geautomatiseerde bescherming en terugwinning voor rendabel bedrijfscontinuïteitson-premises en over wolken, kunt u uw werkbelasting SLAs verbeteren terwijl het verminderen van onderbrekingsrisico's.


Om u te helpen uw investeringen in bestaande dwars-platformtechnologieën beschermen, biedt de Windows Server 2012 R2 ook uitgebreide steun voor een heterogeene datacenter, met inbegrip van rijke Linux-steun aan.

 

Het volgende is geschatte systeemeisen ten aanzien van de Windows Server 2012. Als uw computer minder dan de minimumvereisten heeft, zult u niet dit product kunnen correct installeren. De daadwerkelijke vereisten zullen gebaseerd op uw systeemconfiguratie en toepassingen en de eigenschappen variëren u installeert.

Bewerker
De bewerkerprestaties hangen niet alleen van de klokfrequentie van de bewerker, maar ook van het aantal bewerkerkernen en de grootte van het bewerkergeheime voorgeheugen af.

Bewerkerminimum: 1,4 GHz 64 bits
RAM-minimum: 512 MB
Het minimum van de schijfruimte: 32 GB


Andere vereisten

DVD-aandrijving
Super VGA (800 x 600) of hoog-resolutiemonitor
Toetsenbord en muis Microsoft® (of ander compatibel aanwijsapparaat)
Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)

 

Puntbeschrijving:

Onderneming-klasse
De verbeterde eigenschappen staan u toe om nog uit betere prestaties en efficiënter capaciteitsgebruik in uw datacenter voordeel te halen, die u helpen de behendigheid van uw zaken verhogen. De Windows Server 2012 R2 biedt bewezen, een onderneming-klasse virtualisatie aan en een wolkenplatform die kunnen schrapen om uw grootste werkbelasting onophoudelijk in werking te stellen terwijl het toelaten van robuuste herstelopties tegen de dienststroomonderbrekingen te beschermen.
Eenvoudig en rendabel
De Windows Server 2012 R2 geeft u ook veerkrachtige, multi-huurder-bewuste opslag en voorzien van een netwerkmogelijkheden voor een brede waaier van werkbelasting. Het levert deze mogelijkheden bij een fractie van de kosten van andere oplossingen, door het gebruik van goedkope, industrie-standaardhardware. Met automatisering van een brede reeks ingebouwde beheerstaken, vereenvoudigt de Windows Server 2012 R2 de plaatsing van belangrijke werkbelasting en verhoogt operationele efficiënties.
Geconcentreerde toepassing
De Windows Server 2012 R2 helpt u, schaal en website snel bouwen, en met meer flexibiliteit opstellen en toepassing dan ooit voordien. In overleg met Windows Azure VM en System Center opent 2012 R2, het betere toepassingsportabiliteit tussen on-premisesmilieu's en publiek en providerwolken, stijgende flexibiliteit en elasticiteit van uw IT diensten. De Windows Server 2012 R2 verstrekt een scalable, hoogst beschikbaar platform voor opdracht-kritieke toepassingen en biedt verbeterde steun voor open normen, open brontoepassingen en diverse ontwikkelingstalen aan.
Gebruiker-centric
De Windows Server 2012 R2 maakt het gemakkelijker om een virtueel bureaubladinfrastructuur op te stellen, en kan opslagkosten beduidend verminderen door een brede waaier van opslagopties en VHD-DE-verdubbeling te steunen. De virtueel bureaubladinfrastructuur in Windows Server 2012 R2 maakt het voor gebruikers mogelijk om toegang te hebben tot IT van vrijwel overal, op voorwaarde dat hen rijke Vensters ervaart terwijl het verzekeren van verbeterde gegevensbeveiliging en naleving. De Windows Server 2012 R2 laat u toe om toegang tot collectieve middelen te verlenen en de hulp beschermt kritieke bedrijfsinformatie. Met Windows Server 2012 R2, kunt u identiteiten over uw datacenter beheren en gefederaliseerd in de wolk die, flexibele externe toegang aan toepassingen en middelen moeten verstrekken, en de middelen en het niveau van toegangsgebruikers bepalen informatie wordt gebaseerd op wie zij zijn, tot wat zij toegang hebben, en welk apparaat zij gebruiken.

 

HOOFDspecificaties

Productomschrijvingmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - vergunning
Besturingssysteemmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - 64 bits
Vergunningstype Vergunning en media
Vergunning Qty 2 bewerkers
Vergunning die van OLP de prijs vaststellen
Taal het Engels
Verlenen van vergunningen Details64 bits

Productcodebevestiging:

Dit is een productcode van de het levenstijd. Het product slechts werk aangaande Server, deze productcode is voor gebruikers 1.

 

Verzendwijze:

Zodra de betaling is ontvangen, zal de productcode en installatiegids binnen 24-48 uren behalve vakantie en weekend worden verzonden. Wij verstrekken zowel digitale levering als Psychische USB-levering. Neem van nota USB zelf gemaakt bootable USB is dat echte productcode en volledige versie van dit product bevat.

Online van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD VersieOnline van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD VersieOnline van de Hoofdzaakdata center van de Activeringswindows server 2012 R2 OEM DVD Versie

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER