B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Server van Microsoft Windows SQL

Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits

China Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits leverancier
Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits leverancier Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: X19-37167/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel OEM van fabriekssaled Pakket
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 10000+pieces +1 maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: SQL server 2016 norm Materiaal: OEM doos
Taal: Geen Taalbeperking Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD)
CALS: Gebruiker 15 beetje: met 64 bits
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis

Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits

 

Microsoft SQL Server


Overzicht

De Microsoft SQL Server 2014 levert verhoogde beveiligingeigenschappen over SQL Server 2012. Het voorziet een veilige en klantgerichte veiligheidsarchitectuur, een volledige gebeurtenis behandeling, een flexibele en veilige opslag van transparante gegevensversleuteling, eenvoudige en geconsolideerde ondernemingsencryptie, en zeer belangrijk beheer. SQL de Server 2014 concentreert zich op vier zeer belangrijke gebieden om aan de databasebehoeften van vandaag te voldoen en morgen:

 

Schaal en Prestaties

SQL de Server 2014 laat bedrijven toe om een databaseoplossing met de prestaties en scalability mogelijkheden te bouwen die voor de toepassingen van vandaag noodzakelijk zijn.

 

Hoge Beschikbaarheid:

SQL de Server 2014 voorziet een databasetoepassing van altijd-op Technologieën, terwijl het minimaliseren van de beheer en prestatiesoverheadkosten van uw high-availability oplossing.

 

Veiligheid

SQL de Server 2014 levert een verbeterd veilig gegevensplatform door het coderen van uw waardevolle gegevens, de controle van veranderingen in uw gegevens en meta-gegevens, het opnemen van externe cryptografische sleutels, en gegevens in back-upbestanden te coderen en te ondertekenen.

 

Manageability

SQL de Server 2014 laat bedrijven toe om de tijd en de kosten te drukken om hun gegevensinfrastructuur te beheren door innovatief en geautomatiseerd op beleid-gebaseerd beleid en betere hulpmiddelen voor prestaties controle, het oplossen van problemen en het stemmen te verstrekken.

 

Lidstaten-SQL Server Express Edition

De SQL Server Express is een vrije uitgave van SQL Serverideaal voor het ontwikkelen van en het aandrijven van Desktop, Web en kleine servertoepassingen. Downloadsql Server 2014 R2 drukt of probeert de Naam „Denali“ CTP3 SQL van de Servercode uit, die SQL Server Express LocalDB, een nieuwe lichtgewichtplaatsingsoptie voor Uitdrukkelijk omvat.

 

 

Puntdetails

Voorwaarde:
Gloednieuw: Een punt dat nooit is geopend of verwijderd uit het verzegelen van de fabrikant (indien van toepassing). Het punt is in origineel krimpt omslag (indien van toepassing). Zie de lijst van de verkoper voor alle bijzonderheden.
en:

Microsoft

Taal: Italiaans, Koreaans, Mandarin, het Portugees, Rus, Gebarentaal, het Spaans, Zweeds, Turks, Bewoners van Wales, Hebreeuws Arabisch, Kantonees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Type: Databasebeheersystemen
Formaat: DVD  

 

Vergunningscategorie: Kleinhandels Platform: Vensters
Distributiemedia: DVD Besturingssystemen: Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Server 2012

 

Productomschrijving

De Microsoft SQL Server 2014ontwikkelaar laat ontwikkelaars bijna om het even welk soort databasetoepassing bovenop SQL Server bouwen. Het heeft voor gebruik als ontwikkeling en proefsysteem, als geen productieserver, vergunning gegeven en een ideale keus voor mensen geweest die bouwen en databasetoepassingen testen.

 

SQL de Server 2014 laat klanten toe om hetkritieke toepassingen en Big Data-oplossingen krachtig gebruiken, in-geheugentechnologie over de werkbelasting te bouwen van OLTP, van de data warehousing, van de bedrijfsinformatie en van analytics zonder het moeten dure toe:voegen-ONS of high-end toestellen kopen. SQL Server 2014 gebruikt een gemeenschappelijke reeks hulpmiddelen om databases zowel on-premises op te stellen en te beheren als in de wolk, die het voor klanten gemakkelijker maakt om uit de wolk met bestaande vaardigheden voordeel te halen.

 

Als stichting van uitvoerig de gegevensplatform van Microsoft, SQL levert de Server doorbraakprestaties voor opdracht-kritieke toepassingen, gebruikend in-geheugentechnologieën, sneller inzicht van om het even welke gegevens aan om het even welke gebruiker in vertrouwde hulpmiddelen zoals Excel, en een veerkrachtig platform voor de bouw, opstellend, en het leiden oplossingen die on-premises en wolk overspannen.

 

De eigenschappen van de ontwikkelaaruitgave:

Versnel prestaties voor transactieverwerking, data warehousing, en Business Intelligence met ingebouwde in-Geheugentechnologieën.


Krijg gemakkelijke toegang tot gegevens groot en klein, relationeel of niet relationeel, met een uitvoerige Business Intelligenceoplossing die van spanwijdtenon-premises en aanbiedingen de wolkenverbinding richt.


Haal voordeel uit hulpmiddelen en mogelijkheden die nieuwe hybride scenario's zoals vereenvoudigd databasesteun en herstel na noodgeval aan de wolk openen.

 

Voordelen

SQL de Server 2014 maakt het gemakkelijker en rendabeler om krachtige, opdracht-kritieke toepassingen, activa van ondernemings de klaar Big Data, en bi-oplossingen te bouwen die werknemers helpen betere besluiten nemen, sneller. Deze oplossingen hebben de flexibiliteit van het zijn opgesteld on-premises, in de wolk of in een hybride milieu, en kunnen door een gemeenschappelijke en vertrouwde hulpmiddelreeks worden beheerd.

 

Opdracht-kritieke prestaties

SQL de Server 2014 versnelt betrouwbare, opdracht kritieke toepassingen met een nieuwe in-geheugenoltp motor die 10x, en tot transactie de prestatiesaanwinsten van 30x kan gemiddeld leveren. Voor Data warehousing, kan nieuwe herzienbare in-geheugencolumnstore 100x sneller vragen dan erfenisoplossingen. SQL de Server levert op een rij ook vrede van mening als veiligste database vijf jaar. (Nationaal Instituut van Normen en Database 4/17/2013, Marktaandeel van de Technologie de Uitvoerige Kwetsbaarheid van IDC 2013)

 

Sneller inzicht op om het even welke gegevens

Krijg aan inzicht sneller met een volledig bi-platform dat versnelt hoe u toegang hebt, analyseert, schoonmaakt en zowel tot interne als externe gegevens gestalte geeft. Met SQL Server 2014 en Machtsbi voor Office 365, is het gemakkelijk om elke gebruiker in een organisatie met de juiste gegevens te verbinden die zij hebben moeten om betere besluiten nemen, sneller.

 

Platform voor hybride wolk

SQL Server 2014 werd ontworpen om in een hybride milieu te werken dat on-premises en de wolk overspant en nieuwe hulpmiddelen heeft die het nog gemakkelijker maken om veiligheidskopie en herstel na noodgevaloplossingen met Microsoft Azure te bouwen. Deze hulpmiddelen verstrekken een gemakkelijke oprit aan de wolk voor on-premisessql Serverdatabases, toelatend klanten om hun bestaande vaardigheden te gebruiken om uit globale datacentres van Microsoft voordeel te halen.

Mogelijkheden

 

Doorbraak, in-geheugenprestaties

Met SQL Server 2014, vullen de nieuwe in-geheugenmogelijkheden voor transactieverwerking en de verhogingen voor data warehousing onze bestaande technologieën voor data warehousing en analytics aan. De schaal en zet uw zaken met, gemiddeld, een 10x-prestatiesaanwinst voor om transactieverwerking terwijl nog het gebruiken van bestaande hardware, en a groot-dan 100x-prestatiesaanwinst voor data warehousing.

 

Bewezen, voorspelbare prestaties

SQL de Server leidt constant in tpc-e, tpc-h en real-world benchmarks van toepassingsprestaties. SQL de Server wordt SAP-verklaard om een aantal van de meest veeleisende werkbelasting in werking te stellen. Krijg voorspelbaardere prestaties van gevirtualiseerde SQL Serverinstanties met IO-bestuur in Middelgouverneur.

 

Hoog beschikbaarheid en herstel na noodgeval

Verbeterde aanwinsten grotere uptime, snellere failover, manageability, en beter gebruik van hardwaremiddelen door AlwaysOn, een verenigde oplossing voor hoge beschikbaarheid. In SQL Server 2014, zijn er extra actieve secondaries, nieuwe online verrichtingen en de capaciteit aan snel opstelling secundair in Microsoft Azure.

 

Ondernemingsscalability verwerkt overdwars, voorzien van een netwerk, en opslag gegevens

Met Windows Server, fysieke verwerkings nu schalen tot 640 logische bewerkers, en virtuele machinesschaal tot 64 logische bewerkers. SQL Server 2014 gebruikt deze schaal, bergruimten en netwerkvirtualisatie om algemeen infrastructuurgebruik te maximaliseren. Het kan ook op Windows Server-Kern lopen om de oppervlakte van aanval te verminderen.

 

Veiligheid en naleving

Hulp veilige gegevens met transparante gegevensversleuteling, robuuste controle, verlengbaar zeer belangrijk beheer en gecodeerde steunen. Het is nog gemakkelijker om toestemmingen voor gegevenstoegang tot steunscheiding van plichten over diverse gebruikers te beheren.

 

Het verenigbare on-premises van het gegevensplatform aan wolk

Hefboomwerkings bestaande vaardigheden en vertrouwde hulpmiddelen over de gegevensplatform van Microsoft met SQL Server in een Microsoft Azure virtuele machine wanneer migrerend bestaand on-premises apps in de wolk, en Microsoft Azuresql database voor nieuwe moderne toepassingen die volledig de schaal van de wolk gebruiken.

 

Collectieve bedrijfsinformatie

De schaal uw bi-modellen, verrijkt en helpt uw gegevens beveiligen, en kwaliteit en nauwkeurigheid met een volledige bi-oplossing verzekeren. Bouw uitvoerige, onderneming-schaal analitische oplossingen met Analysis Services en vereenvoudig de modelplaatsing van bi met het Semantische Model van bi.

 

Sneller inzicht voor alle gebruikers in vertrouwde hulpmiddelen zoals Excel en gegevenstoegang via mobiele apparaten

Versnel tijd-aan-inzicht, on-premises en in de wolk met SQL 2014 en Machtsbi voor Office 365. Krijg rijkere visualisatie gebruikend Machtskaart en Power View. Gestructureerd Zoeken, toegang, en intern, externe vorm, en ongestructureerde gegevens met Machtsvraag. Toegangsinzicht van overal het gebruiken van Machtsbi voor Office 365.

 

Scalable data warehousing

De schaal aan petabytes voor relationele data warehousing en integreert met niet relationele bronnen zoals Hadoop. Steun uw het kleinst aan uw grootste behoeften van de gegevensopslag terwijl de behandeling sneller tot 100x dan uw platform van erfenisgegevens door massieve parallelle verwerking en in-geheugentechnologieën met SQL Server Parallelle Datawarehouse vraagt.

 

Gegevenskwaliteit en integratieservices

De integratieservices omvatten rijke steun voor uittreksel, handelen en laden de taken (van ETL), en de capaciteit af om als afzonderlijke SQL Serverinstantie te lopen en te leiden. Verbeter gegevenskwaliteit door organisatorische kennis en derdegegevensproviders te gebruiken om gegevens door de Diensten van de Gegevenskwaliteit te reinigen.

 

Gemakkelijk te gebruiken beheersinstrumenten

De SQL Server Management Studio helpt u centraal uw on-premises van de databaseinfrastructuur zowel en in de wolk beheren. De toegevoegde steun voor Windows PowerShell 2,0 automatiseert beheerstaken en de verhogingen aan Prep Sys laten u efficiënter virtuele machines creëren. Vereenvoudig toepassing het testen op één enkele database gebruikend Verdeelde Replay.

 

Robuuste ontwikkelingshulpmiddelen

SQL de Hulpmiddelen van Servergegevens integreren in Visual Studio en zijn beschikbaar voor download om volgende-generatieweb, onderneming, bedrijfsinformatie en mobiele toepassingen over on-premises en wolk te bouwen. De klanten kunnen de industrie standaardapis (ADO.NET, ODBC, JDBC, PDO, en DRUKTE) over gevarieerde platforms met inbegrip van .NET, C/C++, Java, Linux, en PHP gebruiken.

 

Eigenschap Het vereiste van de schijfruimte
Database-engine en gegevensbestanden, Replicatie, Hoogtepunt - tekstzoeken, en de Diensten van de Gegevenskwaliteit 811 MB
Analysis Services en gegevensbestanden 345 MB
Reporting Services en Report Manager 304 MB
Integratieservices 591 MB
Master Data Services 243 MB
Cliëntcomponenten (buiten SQL de Online componenten van Serverboeken en Integratieserviceshulpmiddelen) 1823 MB

SQL de Server boekt Online Componenten aan mening en beheert hulpinhoud

(De eis van de schijfruimte ten aanzien van gedownloade Boeken Online inhoud is 200 MB.)

375 KB

Server 2014 van Microsoft Windwos SQL OEM DVD Volledige Originele Versie15cal Online Activering met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER