B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Server van Microsoft Windows SQL

Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits

China Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits leverancier
Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits leverancier Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits leverancier Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: X19-37167/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel OEM van fabriekssaled Pakket
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 10000+pieces +1 maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: SQL server 2016 norm Materiaal: OEM doos
Taal: Geen Taalbeperking Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD)
CALS: Gebruiker 15 beetje: met 64 bits
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis

Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits

 

Microsoft SQL Server 2016norm 

Gelieve van nota te nemen

Verander opdracht-kritieke toepassingen in een intelligente het werk toepassing met SQL Server 2016. De eerste database in de wolk wordt geïntegreerd, die een hoge norm introduceren in de snelheid van innovatie die.

 

Dit scalable, krachtige databasebeheersysteem maakt het gemakkelijker en meer betaalbaar om krachtige toepassingen, onderneming-klaar grote gegevensactiva en bedrijfsinformatieoplossingen te bouwen zodat kunnen de werknemers sneller maken maar slimmere besluiten. Enkel omvatten enkele voordelen van Microsoft SQL Server 2016norm met een OLP-vergunning opdracht-kritieke prestaties met een nieuwe in-geheugenoltp motor, sneller inzicht op om het even welke gegevens van een volledig die bedrijfsinformatieplatform en een platform aan het werk in een hybride milieu wordt ontworpen die uw gebouw en wolk overspannen.

 

De mogelijkheden omvatten de prestaties van het doorbraak in-geheugen, scalable data warehousing en robuuste ontwikkelingshulpmiddelen. Voor volledige informatie over hoe de Microsoft SQL Server 2016norm met een OLP-vergunning u kan helpen, spreek met één van onze goed geïnformeerde medewerker van de klantenservices.

 

Voordelen

SQL de Server 2016 maakt het gemakkelijker en rendabeler om krachtige, opdracht-kritieke toepassingen, activa van ondernemings de klaar Big Data, en bi-oplossingen te bouwen die werknemers helpen betere besluiten nemen, sneller. Deze oplossingen hebben de flexibiliteit van het zijn opgesteld on-premises, in de wolk of in een hybride milieu, en kunnen door een gemeenschappelijke en vertrouwde hulpmiddelreeks worden beheerd.

 

Opdracht-kritieke prestaties

SQL de Server 2016 versnelt betrouwbare, opdracht kritieke toepassingen met een nieuwe in-geheugenoltp motor die 10x, en tot transactie de prestatiesaanwinsten van 30x kan gemiddeld leveren. Voor Data warehousing, kan nieuwe herzienbare in-geheugencolumnstore 100x sneller vragen dan erfenisoplossingen. SQL de Server levert op een rij ook vrede van mening als veiligste database vijf jaar. (Nationaal Instituut van Normen en Database 4/17/2013, Marktaandeel van de Technologie de Uitvoerige Kwetsbaarheid van IDC 2013)

 

Sneller inzicht op om het even welke gegevens

Krijg aan inzicht sneller met een volledig bi-platform dat versnelt hoe u toegang hebt, analyseert, schoonmaakt en zowel tot interne als externe gegevens gestalte geeft. Met SQL Server 2016 en Machtsbi voor Office 365, is het gemakkelijk om elke gebruiker in een organisatie met de juiste gegevens te verbinden die zij hebben moeten om betere besluiten nemen, sneller.

 

Platform voor hybride wolk

SQL Server 2016 werd ontworpen om in een hybride milieu te werken dat on-premises en de wolk overspant en nieuwe hulpmiddelen heeft die het nog gemakkelijker maken om veiligheidskopie en herstel na noodgevaloplossingen met Microsoft Azure te bouwen. Deze hulpmiddelen verstrekken een gemakkelijke oprit aan de wolk voor on-premisessql Serverdatabases, toelatend klanten om hun bestaande vaardigheden te gebruiken om uit globale datacenters van Microsofts voordeel te halen.

 

 

Mogelijkheden
Doorbraak, in-geheugenprestaties

Met SQL Server 2016, vullen de nieuwe in-geheugenmogelijkheden voor transactieverwerking en de verhogingen voor data warehousing onze bestaande technologieën voor data warehousing en analytics aan. De schaal en zet uw zaken met, gemiddeld, een 10x-prestatiesaanwinst voor om transactieverwerking terwijl nog het gebruiken van bestaande hardware, en a groot-dan 100x-prestatiesaanwinst voor data warehousing.

 

Bewezen, voorspelbare prestaties

SQL de Server leidt constant in tpc-e, tpc-h en real-world benchmarks van toepassingsprestaties. SQL de Server wordt SAP-verklaard om een aantal van de meest veeleisende werkbelasting in werking te stellen. Krijg voorspelbaardere prestaties van gevirtualiseerde SQL Serverinstanties met IO-bestuur in Middelgouverneur.

 

Hoog beschikbaarheid en herstel na noodgeval

Verbeterde aanwinsten grotere uptime, snellere failover, manageability, en beter gebruik van hardwaremiddelen door AlwaysOn, een verenigde oplossing voor hoge beschikbaarheid. In SQL Server 2016, zijn er extra actieve secondaries, nieuwe online verrichtingen en de capaciteit aan snel opstelling secundair in Microsoft Azure.

 

Ondernemingsscalability verwerkt overdwars, voorzien van een netwerk, en opslag gegevens

Met Windows Server, fysieke verwerkings nu schalen tot 640 logische bewerkers, en virtuele machinesschaal tot 64 logische bewerkers. SQL Server 2016 gebruikt deze schaal, bergruimten en netwerkvirtualisatie 

Server 2016 van Microsoft Windows SQL OEM DVD Originele Computersysteem5cal Online Activering met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER