B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Server van Microsoft Windows SQL

Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits

Certificaat
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits

China Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits leverancier
Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits leverancier Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: X19-37167/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel OEM van fabriekssaled Pakket
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 10000+pieces +1 maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: SQL server 2016 norm Materiaal: OEM doos
Taal: Geen Taalbeperking Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD)
CALS: Gebruiker 15 beetje: met 64 bits
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis
Hoog licht:

microsoft sql server versions

,

ms sql server developer edition

Volledige Versiemicrosoft SQL server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits

 


SQL 2012 introduceert vele nieuwe eigenschappen die het leven voor ontwikkelaars, beheerders, en rapportschrijvers efficiënter zullen maken, maar wat de grote, bodemlijn is, „waarom ik“ eigenschap bevorder? Het antwoord is AlwaysOn. Hier zijn sommige details op hoe u een taakverdelingontwerp kunt uitvoeren.

 

AlwaysOn in standaardconfiguratie stroomlijnt zeer vestiging een traditionele weerspiegelde cluster, maar wij moeten ons voorbij dat bewegen om deze toepassing echt te zien glanzen. SQL 2005 door 2008 R2 die gebruikte één enkele server voor alle werkbelasting groeperen zich, maar u moest nog een andere even krachtige server voor failoverreplica (zie Figuur 1) kopen. In SQL Server 2012 kunt u enkele werkbelasting van dag tot dag (klaar slechts verrichtingen OF Beschikbaarheidsgroepen) aan de secundaire te gebruiken server opnieuw richten dat middel van Dag 1. Met andere woorden, moet u niet op de tweede server letten bijdraagt nul verrichtingenwerkbelasting van dag tot dag terwijl het wachten op een failovergebeurtenis.

 

Optie 1: Taakverdeling door Gelezen slechts replica:

Hoe te: Voeg een synchrone replica aan de AlwaysOn-Groep toe en specificeer het alleen-lezen als replica. Zie figuur 2. De AlwaysOn-luisteraar weet het om vragen en rapporten opnieuw te richten die alleen-lezen aan die 2de replica in plaats van aan de primaire instantie zijn. De selectiequerys die gegevens trekken die aan CRM-toepassingen ook worden aan de secundaire server worden ontladen die verder lading van productie verminderen.

Waarom deze methode: Deze benadering brengt de lading van die boekhoudingsmanager die over een geknepen rapport om de dertig minuten vanaf uw productieserver wil in werking stellen.

 

Optie 2: Taakverdeling door Beschikbaarheidsgroepen (AGs):

Hoe te: De beschikbaarheidsgroepen laten individuele databases toe om voor failoverdoeleinden worden gegroepeerd. Deze manier, een database (of groep databases) kan failover samen in plaats van tekortkoming over de volledige instantie. U kunt databases samen groeperen door toepassing of hen combineren door gebruik. Om saldo te laden uw verdeelde AGs, uw zwaar gebruiksdatabases in dezelfde AlwaysOn-instantie aan afzonderlijke AGs. Plaats de AG primaire servers om verschillende knopen te zijn.

 

Bijvoorbeeld, zijn AG1 en AG2 in AlwaysOn-instantie gegeven een virtuele naam. Zij elk bevatten dozijn verschillende databases voor verschillende toepassingen en delen de primaire knoop SERVER1 in het Windows Server-Failovercluster (terug naar Figuur 1). De toepassingen voor 1 en 2 worden zwaar gebruikt, zodat wilt u de lading uitspreiden. U kunt dat doen door de primaire knoop voor AG2 naar de replicainstantie en onmiddellijk de lading op SERVER1-dalingen (Figuur 3) te verplaatsen.

 

AlwaysOn profiteert voor techies:

Gebruikend AlwaysOn, heeft de cluster als geheel een significante hoeveelheid ademhaling van ruimte voor meer capaciteitsgroei terwijl eerder een significante hardwareinvestering moest worden gemaakt om eisen te ontmoeten. SQL de Server 2012 AlwaysOn + de Beschikbaarheidsgroepen zijn een combinatie van zich het groeperen en het weerspiegelen die tot vele opwindende scenario's leidt geen die wij voordien in SQL hebben gehad. Het omvat ook een prestatiesdashboard in SQL Server Management Studio om de staat van uw groepen grafisch te bekijken.

 

AlwaysOn profiteert voor de zaken:

Voor de kosten om de oude passieve server vergunning te geven, kunt u (theoretisch) de capaciteit van uw SQL server onmiddellijk verdubbelen door strategisch verdeelde Beschikbaarheidsgroepen te gebruiken. Het rendement van die vergunningsinvestering begint op Dag 1 worden gerealiseerd aangezien de lading over uw dure databaseservers wordt uitgespreid.

Volledige Versiemicrosoft sql server 2012 OEM DVD Online Originele Activering met 64 bits 0

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)