B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 8.1 Propak

Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits

China Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits leverancier
Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits leverancier Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits leverancier Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits leverancier Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: FQC-06995/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 8,1 Prooem Pakket: Engels, Pools, Turks, Frans
Type:: OEM Nieuwe Sleutel Media:: de Oorspronkelijke Gegevens met 64 bits van DVD
Het verschepen kosten: gratis Garantie: 100% activerings Echt Leven
Toepassing: Globaal Gebied /International proeforde: Ja
Betaling: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal Activering: 1 sleutel voor 1PC

Microsoft Windows 8,1 Professionele DVD-Systeembouwer met 64 bits

De online Waarborg van het Activeringsleven

 

Microsoft Windows 8,1 Beroeps - Vergunnings 32/64-beetje

 

Vensters 8,1 Pro - 1 PC

*Intended want schoon installeer. NIET ZAL BEVORDEREN.

 

Vensters 8,1 Beroeps brengt alles samen u - van mobiele toepassingen voor uw zaken, aan het werk van de Bureauproductiviteit, aan het zoeken en het doorbladeren, aan overal de toegang tot van al uw gegevens van.

 

Uw Vensters ervaren de werken over al uw apparaten - van de beste bedrijfstablet, aan een dun en licht notitieboekje, aan uw krachtige werkstation of alle-in-één, of u, in of rond het bureau, of het werken aan de weg thuis bent.

 

En de Vensters behandelt de hoofdzaak die - u laten persoonlijke apparaten in uw organisatie leiden, gebruik uw investeringen in uw ondernemingsinfrastructuur, en het verbeteren van de veiligheid van uw milieu.

 

 

Fabrikant Microsoft Corporation
Fabrikantenartikelnummer Fqc-06913
Het Adres van de fabrikantenwebsite http://www.microsoft.com
Merknaam Microsoft
Productnaam Vensters 8,1 Professioneel 32/64-beetje
Marketing Informatie

Het beste van het werk en spel

Met de nieuwe Vensters, krijgt u het beste van het werk en spel. Vensters 8,1 Pro omvat alles in Vensters 8,1, plus verbeterde eigenschappen die u gemakkelijk helpen met bedrijfsnetwerken verbinden, uw apparaten leiden, tot één PC van een andere toegang hebben, uw gegevens, en meer coderen.

Pakkettype Kleinhandels
Distributiemedia/Methode DHL/EMS levering
Producttype Besturingssysteem
Software Subtype Cliënt
Softwarenaam Vensters 8,1 Professioneel 32/64-beetje
Eigenschappen

Uw vertrouwde Desktop:

  • Vanaf het begin is het scherm, u enkel een klik vanaf vertrouwd Windows Desktop u kent, zodat kunt u het materiaal doen u altijd hebt gedaan.

Het uw eigen uniek beginscherm:

  • Personaliseer uw Startscherm met uw favoriet nieuws, vrienden, sociale netwerken, en apps.
  • De klantgerichte kleuren en de achtergronden en vier verschillende grootte van tegels maken uw Vensters zo uniek aangezien u bent.

Muis, toetsenbord, en nu aanraking:

  • Vensters de 8,1 Prowerken met verschillende types van apparaten, met inbegrip van aanraking, muis-en-toetsenbord, of allebei.
  • Ontdek snel en vloeibare manieren om tussen apps te schakelen, beweeg dingen rond, en ga regelmatig van één plaats naar een andere.

Verbeterde gegevensbescherming:

  • De vensters 8,1 Proaanbiedingen verbeterden gegevensbescherming, de capaciteit om tot uw Desktop toegang te hebben ver, en de connectiviteit aan uw collectieve of schoolnetwerken via Domein treedt toe.

Apps die u hebt gewild:

  • Naast grote ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto's, en het video uitgeven, kunt u duizenden populaire apps van de Windows Store, met inbegrip van Netflix, ESPN, Skype, en Halo ook downloaden: Spartaanse Aanval.

Uw Bureau, uw manier:

  • Ervaringsbureau bij zijn beste op Vensters 8,1 apparaten. Ontdek nieuwe en betere manieren te creëren, uit te geven, en door*bladeren-gebruikend een toetsenbord, een pen, of touchscreen.
  • Vergeet niet: Het bureau is een geen deel van Vensters 8,1 Pro.
Gesteunde taal Engels
Gesteund platform PC
Vergunningstype Volledige vergunning
Vergunning Tarifering Norm
Vergunningshoeveelheid 1 PC
Vensters 8,1 geeft u de bevoegdheid te doorbladeren, op films te letten, spelen te spelen, uw samenvatting snel om op te poetsen en een moordenaarspresentatie, allen op één enkele PC te verenigen.
Nu kunt u tot drie apps op het uw scherm in één enkele mening in een keer organiseren. Personaliseer het uw beginscherm met uw favoriet nieuws, vrienden en apps. De klantgerichte kleuren en de achtergronden en vier verschillende grootte van tegels maken uw apparaat en uniek zoals u bent.
 

 Microsoft Windows-het 32/64-beetje van de Professional 8,1 Volledige Versie Uitgave: Uitgever: Venstersplatform: PC-Formaat: CD Categorie: Besturingssystemenupdate Windows 8 met Vensters 8,1 die snel, apps en touchscreen optimalisering doorbladeren

 

Nieuw met Vensters 8,1 Pro?

 Het speelt zo hard aangezien het werkt. Vensters 8,1 geeft u de bevoegdheid te doorbladeren, op films te letten, spelen te spelen, uw samenvatting snel om op te poetsen, en een moordenaarspresentatie te verenigen? al ona enige PC. Nu kunt u tot drie apps op het uw scherm in één enkele mening in een keer organiseren.  Het Startscherm. Personaliseer uw Startscherm met uw favoriet nieuws, vrienden, sociale netwerken, en apps. De klantgerichte kleuren en de achtergronden en vier verschillende grootte van tegels maken uw apparaat zo uniek aangezien u bent.

 

Apps die u hebt gewild. Naast grote ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto's en het video uitgeven?

u kunt duizenden populaire apps van de Windows Store, met inbegrip van Netflix, ESPN, Skype en Halo ook downloaden: Spartaanse Assult.   Muis, toetsenbord?? en nu aanraking. Vensters 8,1 werkt eensgezind withÿvarious types van apparaten, includingÿtouch, muis-en-toetsenbord, of both.ÿWhatever-soort apparaat u hebt, zult u snel en vloeibare manieren ontdekken om tussen apps te schakelen, dingen te bewegen rond, en regelmatig van één plaats naar een andere te gaan. Uw dossiers, overal waar.

 

Het verblijf verbond met uw foto's en belangrijke dossiers en heeft toegang tot hen op yourÿphone, tablet of PC met SkyDrive. Door binnen met uw Microsoft-account aan om het even welk van uw PCs te ondertekenen die Vensters 8,1 in werking stellen en u zult onmiddellijk uw eigen achtergrond, vertoningsvoorkeur, en montages zien.

 

Uw vertrouwde Desktop.

Vanaf het begin is het scherm, u enkel een klik vanaf vertrouwd Windows Desktop u kent zodat kunt u het materiaal u doen? Altijd gedaan wij. Multitasking gemaakt gemakkelijk. Het is gemakkelijk om tot vier dingen in een keer te doen. Onverwachte veelvoudige apps zij aan zij in één enkele mening voor gemakkelijke multitasking en verbeterde productiviteit.

 

Veiligheid. Verblijf bijgewerkt en veiliger met Windows Defender, Windows Firewall, en Windows Update. Snelheid. Vensters 8,1 begint sneller, schakelaars tussen apps sneller, en gebruikt moreefficiently macht dan vorige versies van Vensters, met inbegrip van Windows 7. U houdt al uw dossiers. Als uw PC Windows 7 in werking stelt, zullen uw dossiers, apps en montages gemakkelijk transferÿtovensters 8,1 Pro. U houdt vertrouwde programma's.

 

De programma's die op Windows 7 lopen zullen op Vensters 8,1 Pro lopen.  Systeemvereisten. 1 GHz de bewerker of sneller met steun voor de beschikbare harde schijf van PAE, van NX, en van SSE22 GB RAM20 GB de bewerker van het scherm resolutionDirectX 9 grafiek van space1366 x 768 met WDDM-de aanraking van het driverTogebruik, u heeft een PC nodig dat de steunen multitouchInternet toegang (die de prijzen kunnen van toepassing zijn) Microsoft-account voor wat het featuresWatching DVDs wordt vereist de afzonderlijke afzonderlijk verkochte vergunning van playback softwareWindows Media Center vereist

 

Nota:

Als u Windows 8 in werking stelt, bezoek de Windows Store voor een vrije update aan Vensters 8,1. Als u Windows 7 in werking stelt, zullen uw dossiers gemakkelijk overbrengen. Vensters 8,1 wordt niet voor installatie op apparaten ontworpen die Windows XP of Windows Vista in werking stellen. Alvorens te installeren, zie windows.com/install voor belangrijke informatie.

 

Sommige eigenschappen

zoals aanraking kan een nieuwe PC vereisen. Bezoek om verenigbaarheid, uw PC-fabrikant? te controleren? s website en looppasverbeteringsmedewerker in windows.com/upgrade.  Belangrijk: Deze software wordt gedownload direct van Microsoft en is beschikbaar onmiddellijk na aankoop.

 

De aankoop omvat 32 en met 64 bits een productcode voor installatie en activering. Goed voor 1 PC.

 

*Pleasenota: Zodra uw orde is geplaatst, is dit product nonrefundable. Wanneer u uw orde plaatst zult u instructies op hoe te om uw software ontvangen te downloaden en wij zullen dan uw betaling verifiëren. Nadat uw betaling wordt goedgekeurd zult u een e-mail met pi ontvangen.  De koper is alleen verantwoordelijk voor het bepalen van geschiktheid van deze software voor installatie en gebruik met de hardware van de Koper en andere software.

Echt Microsoft Windows 8,1 Pro Packsoftware 32/Volledige Versie met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)