B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 8.1 Propak

OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits

China OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits leverancier
OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits leverancier OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits leverancier OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits leverancier OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: FQC-06995/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 8,1 Prooem Pakket: Engels, Pools, Turks, Frans
Type:: OEM Nieuwe Sleutel Media:: de Oorspronkelijke Gegevens met 64 bits van DVD
Het verschepen kosten: gratis Garantie: 100% activerings Echt Leven
Toepassing: Globaal Gebied /International proeforde: Ja

Microsoft Windows 8,1 Pro Pack Japanse Sleutel, wint 8,1 Pro Pack

kleinhandelsdoos met 64 bits met Online Activering
 
 
Slechts als u een apparaten momenteel lopende Vensters 8,1 („Kern“) besturingssysteem hebt kunt u aan Vensters 8,1 Pro Pack Japanner gebruikend deze Vensters 8,1 Pro Pack Japans (verbetering bevorderen) product. Vensters 8,1 Pro staat u toe om uw dossiers te verbinden en te delen en voegt ook verbeterde eigenschappen toe als u met bedrijfsnetwerken, toegangs verre dossiers moet verbinden, gevoelige gegevens, en toegang tot andere geavanceerdere taken coderen.
 
Start Screen
Nieuwe Vensters 8,1 scherm van het Pro Pack het Japanse begin is uw gepersonaliseerd huis voor punten u het meest gebruikt en volgens uw gebruikersvoorkeur kunt worden aangepast. De vensters 8,1 Live-tegels verstrekken updates in real time van uw Facebook, Twitter, en e-mailaccounts. Samen met het nieuwe Startscherm, omvat het vergrendelingsscherm e-mail, nu kalender, en klok widgets.
 
Om tot uw PC toegang te hebben, heeft Microsoft een standaardspeld vervangen of het wachtwoord met jat gebaar; open uw PC door vooraf ingestelde plaatsen te klikken of te jatten u op het vergrendelingsscherm hebt geselecteerd. De nieuwe functies staan u toe ook om naar uw favoriete softwareprogramma's, open, dicht, huid, resize, of looppas te zoeken veelvoudige apps gelijktijdig met van een vinger jatten of jat van de muis.
 
De vensters heeft ook veranderingen aangebracht om uw PC veiliger te maken door zijn bestaande veiligheidseigenschappen op te voeren en „SmartScreen toe te voegen,“ die handelt om verdachte programma's te verhinderen of apps van wordt geïnstalleerd of het lopen op uw machine. Tot slot geeft Windows 8 u ook de capaciteit zich „om te verfrissen“ zelf om gebruikers een nieuw uitgangspunt en een schonere versie van Vensters te geven.
 
Systeemvereisten
1 GHz bewerker
2 GB RAM
20 GB-beschikbare vasteschijfruimte
1366 beeldschermresolutie × 768
DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
 
Extra Vereisten om Bepaalde Eigenschappen te gebruiken
Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
Voor touchscreen, wenst u een tablet of een monitor die multi-aanraking steunt
Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die
Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware
Windows Media Center-afzonderlijk verkochte vergunning
Om tot de Windows Store en om te downloaden en de looppas toegang te hebben apps, hebt u een actieve Internetverbinding en een beeldschermresolutie van minstens 1024 x 768 nodig
Om te breken apps, hebt u een beeldschermresolutie van minstens 1366 x 768 nodig
 
FAQ
1.Can Ik bevorder mijn PC die momenteel Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Windows 95, of Vensters 2000 in werking stelt aan Vensters 8,1 gebruikend Vensters 8,1 Pro Packproduct?
Nr. U zult Vensters 8,1 moeten kopen Pro (Professioneel) product. Het Window 8 Pro Packproduct u bevorderen slechts als u een apparaat hebt dat reeds Vensters 8,1 („Kern“) in werking stelt besturingssysteem.
 
Beschrijving
De toepassing die met de nadruk van het Venster op app-vriendschappelijke lay-outs begon, Vensters 8,1 is de basislijn voor PC-gebruikers die het grootste deel van hun smartphones willen maken. De touchscreen-vriendschappelijke vertoning is ideaal voor moderne gegevensverwerking, toestaand gebruikers om met om het even welk aantal van moderne zaken in een wip interactie aan te gaan apps. Sleep en laat vallen dossiers over de wolk door ingebouwde SkyDrive, codeer gemakkelijk gegevens, en opstellingsberoeps en beveiligde netwerken. De onderzoeken zijn meer freeform ook en snel, makend plaatsbepalingsdossiers veel dan met vorige uitgaven van Vensters eenvoudiger. De externe toegang is zo ook geschikt, kan het verzekeren van gebruikers tot hun systeem toegang hebben wanneer noodzakelijk.
Productherkenningstekens
Merk Microsoft Modelmicrosoft windows 8,1 Pro
MPN fqc-06913 Platformvensters
Taal Engels/Frans/Pools/Turks/Japans Pakket
Categorietype Besturingssystemen
De Versie Volledige Versie van de vergunningsvergunning
De Norm van de vergunningscategorie
Vergunningshoeveelheid 1 User/s
Het Type van pakketpakket Kleinhandel
Distributiemedia DVD
Systeemvereisten
Besturingssysteem Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP

Puntdetails

Voorwaarde:Gloednieuw: Een punt dat nooit is geopend of verwijderd uit het verzegelen van de fabrikant (indien van toepassing). Het punt is in origineel krimpt omslag (indien van toepassing). Zie de lijst van de verkoper voor alle bijzonderheden.Merk:

Microsoft

Taal:EngelsPlatform:Vensters
Vergunningscategorie:NormType:Besturingssystemen
MPN:

Fqc-06913

Formaat:DVD
Besturingssystemen:Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP 

 

 
 
Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van Microsoft Windows 8,1 Professionele volledige versie. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is fqc-06913. De installatie DVD is inbegrepen.
 
Gelieve van nota te nemen:
Deze lijst is voor 1 verzegeld pakket. Het beeld toont veelvoudige hoeveelheid omdat ik alle kanten van het pakket wil tonen.
 
Beschrijving:
Vensters 8,1 brengt alles samen u - van mobiele toepassingen voor uw zaken, aan het werk van de Bureauproductiviteit, aan het zoeken en het doorbladeren, aan overal de toegang tot van al uw gegevens van. Uw Vensters ervaren de werken over al uw apparaten - van de goede bedrijfstablet, aan een dun en licht notitieboekje, aan uw krachtige werkstation of alle-in-één, of u, in of rond het bureau, of het werken aan de weg thuis bent. En de Vensters behandelt de hoofdzaak die - u laten persoonlijke apparaten in uw organisatie leiden, gebruik uw investeringen in uw ondernemingsinfrastructuur, en het verbeteren van de veiligheid van uw milieu.
De goede bedrijfstabletten en PCs
De vensters 8,1 Japanner voorziet de goede bedrijfstabletten van een verbeterde gebruikerservaring, een grote keus van productiviteit apps en meer. Deze update omvat ook eigenschappen zoals laars aan Desktop en betere muis en toetsenbordnavigatie, die tot het ook maken een uitstekende keus voor uw bestaande laptop en Desktopapparaten.
 
Windows-app voor uw zaken
Haal voordeel uit de mobiele toepassingen voor uw zaken dat u gemakkelijker en sneller ontwikkelen opstellen en kunt leiden.
 
Mobiliteit: productief en verbonden
De verbeterde mobiele breedbandfunctionaliteit, de NFC gebaseerde ‚kraan aan paar‘ met ondernemingsprinters, inheemse draadloze de vertoningsmogelijkheden van Miracast en andere eigenschappen u kunnen met Venstersapparaten gebruiken overal en volledig worden verbonden en productief.
 
Machtig BYOD
Laat en steun BYOD-scenario's voor uw mobiele gebruikers toe, terwijl het optimaliseren van uw dagelijkse leidinginvesteringen en infrastructuur.
 
De veiligheid van de ondernemingsrang
Om moderne veiligheidsuitdagingen te richten, omvat de Vensters 8,1 Japanner een brede reeks veiligheidsmogelijkheden met inbegrip van verbeterde steun voor biometrie voor gebruikersauthentificatie en verre bedrijfsgegevensverwijdering, die ervoor zorgt dat het collectieve gegeven wordt gecodeerd en kan ver worden afgeveegd. Dit geeft u meer controle over collectieve gegevens over de persoonlijke apparaten van werknemers.
 
Systeemvereisten:
Min Bewerkertype 1 GHz, Min RAM-Grootte 2 GB, van Harde Aandrijvingsmin Ruimte 20 GB, Rand/zet Apparaten dvd-ROM, DirectX 9,0 compatibele om grafiekkaart.
 
Gelieve te stellen om het even welke vragen alvorens te kopen. of om het even welke winst, terugbetalingen of uitwisselingen 
OEM Vensters 8,1 Pro Pack Volledige Versie, Originele Gegevensvensters 8,1 Productcode met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)