B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 8.1 Propak

Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket

China Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket leverancier
Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket leverancier Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket leverancier Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket leverancier Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket leverancier

Grote Afbeelding :  Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: FQC-06995/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Winst 8,1 Prooem beetje: met 64 bits
Type:: OEM Nieuwe Sleutel Media:: de Oorspronkelijke Gegevens met 64 bits van DVD
Het verschepen kosten: gratis Garantie: 100% activerings Echt Leven
Pakket: Engels, Duits, Turks, Frans, proeforde: Ja

Microsoft Windows 8,1 Professionele DVD-Systeembouwer met 64 bits

De online Waarborg van het Activeringsleven
 

Microsoft Windows 8 Pro Pack Proverbetering 

*Windows is Media Center niet meer in productie en niet included*

 

Het nieuwe Windows 8-beginscherm is uw gepersonaliseerd huis voor punten u het meest gebruikt en volgens uw gebruikersvoorkeur kunt worden aangepast. Windows 8-de Live-tegels verstrekken updates in real time van uw Facebook, Twitter, en e-mailaccounts. Samen met het nieuwe Startscherm, omvat het vergrendelingsscherm e-mail, nu kalender, en klok widgets. Om tot uw PC toegang te hebben, heeft Microsoft een standaardspeld vervangen of het wachtwoord met jat gebaar; open uw PC door vooraf ingestelde plaatsen te klikken of te jatten u op het vergrendelingsscherm hebt geselecteerd. De nieuwe functies staan u toe ook om naar uw favoriete softwareprogramma's, open, dicht, huid, resize, of looppas te zoeken veelvoudige apps gelijktijdig met van een vinger jatten of jat van de muis. De vensters heeft ook veranderingen aangebracht om uw PC veiliger te maken door zijn bestaande veiligheidseigenschappen op te voeren en „SmartScreen toe te voegen,“ die handelt om verdachte programma's te verhinderen of apps van wordt geïnstalleerd of het lopen op uw machine. Tot slot geeft Windows 8 u ook de capaciteit zich „om te verfrissen“ zelf om gebruikers een nieuw uitgangspunt en een schonere versie van Vensters te geven.

 

Producteigenschappen

Winst 8 aan Winst 8 Proverbetering.
Opstarten snel.
Pas uw Startscherm met Live-tegels aan.
Verblijf veiliger met Windows Defender.
Codeer uw gegevens met Bitlocker.

 

Windows 8-de Huisgebruikers die de Professionele versie van dit besturingssysteem willen installeren kunnen dit Microsoft Windows 8 gebruiken Pro Pack Proverbetering. Deze verbetering van Mijn Keussoftware Omvat geen Media Center. De bevordering aan de professionele versie van dit besturingssysteem staat u toe om alle eigenschappen in de huisversie beschikbaar te houden maar voegt eigenschappen met inbegrip van BitLocker-encryptie toe, steunt voor zich het aansluiten van bij collectieve domeinen en de Extern bureaubladtoepassing aan uw PC. Het verbeteringsproces is zeer gemakkelijk en is gelijkaardig aan andere Venstersverbeteringen. Na het ontvangen van de verbetering via elektronische levering, stel eenvoudig de software in werking en volg de instructies op scherm. Het proces lang duurt niet en u zult huidige dossiers of geen programma's als resultaat van de verbetering verliezen. Dit Pro Pack kan op systemen met 32 bits en met 64 bits worden gebruikt en het enige vereiste is dat uw PC Windows 8-Huis moet hebben om deze update te gebruiken.

 

1.The de doos ontwerpt u ontvangt kan van dat verschillen hierboven getoond in het beeld. Het beeld aan het recht toont de verschillende beschikbare ontwerpen.

 

2. Als u momenteel een personal computer hebt die Windows 7, Windows XP met SP3 of Windows Vista in werking stellen toen kunt u aan Windows 8 bevorderen Pro (Professioneel). Met Windows 8 Pro, kunt u uw dossiers verbinden en delen. Windows 8 Pro voegt ook verbeterde eigenschappen toe als u met bedrijfsnetwerken, toegangs verre dossiers moet verbinden, gevoelige gegevens, en andere geavanceerdere taken coderen.

 

3. Het nieuwe Windows 8-beginscherm is uw gepersonaliseerd huis voor punten u het meest gebruikt en volgens uw gebruikersvoorkeur kunt worden aangepast. Windows 8-de Live-tegels verstrekken updates in real time van uw Facebook, Twitter, en e-mailaccounts. Samen met het nieuwe Startscherm, omvat het vergrendelingsscherm e-mail, nu kalender, en klok widgets.

 

4. Om tot uw PC toegang te hebben, heeft Microsoft een standaardspeld vervangen of het wachtwoord met jat gebaar; open uw PC door vooraf ingestelde plaatsen te klikken of te jatten u op het vergrendelingsscherm hebt geselecteerd. De nieuwe functies staan u toe ook om naar uw favoriete softwareprogramma's, open, dicht, huid, resize, of looppas te zoeken veelvoudige apps gelijktijdig met van een vinger jatten of jat van de muis.

 

5. De vensters heeft ook veranderingen aangebracht om uw PC veiliger te maken door zijn bestaande veiligheidseigenschappen op te voeren en „SmartScreen toe te voegen,“ die handelt om verdachte programma's te verhinderen of apps van wordt geïnstalleerd of het lopen op uw machine. Tot slot geeft Windows 8 u ook de capaciteit zich „om te verfrissen“ zelf om gebruikers een nieuw uitgangspunt en een schonere versie van Vensters te geven.

 

6. U kunt aan Windows 8 van Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 8-Release Preview, Windows 8 Consumer Preview, of Windows Developer Preview bevorderen, maar u zou niet elk van uw dossiers, softwareprogramma's, en montages kunnen kunnen houden. De volgende lijst toont wat u tijdens een verbetering kunt houden, afhankelijk van de huidige versie van Vensters u loopt. Als u aan laars van verwisselbare media kiest, zult u niet uw softwareprogramma's, Venstersmontages, of persoonlijke dossiers kunnen houden wanneer u bevordert.

 

Win8/8,1 Systeemvereisten
1GHz of de snellere bewerker met 32 bits (x86) of met 64 bits (van x64)
1GB RAM (met 32 bits)/2GB RAM (64 bits)
16GB beschikbare schijfruimte (met 32 bits)/GB 20 (64 bits)
DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM 1,0 of hogere bestuurder

Vensters met 64 bits 8,1 van de levenwaarborg Proproductcode voor Activering, Engels Pakket

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER