B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van Office 2013

Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits

China Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits leverancier
Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits leverancier Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits leverancier Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits leverancier Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: T5D-01575/X18-08791/customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Office Home en Zaken 2013 Materiaal: -Doos
Garantie: 100% Echte activering Activering: 1 sleutel voor 1 PC
Taal: Geen Taalbeperking Toepassing: Globaal Gebied /International
Verzending: Internationale Uitdrukkelijk Voorwaarde: Gloednieuwe
Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD) proeforde: Ja

Microsoft Office Standard 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/de Online Activering met 64 bits van Retai

 

 

Office Standard 2013 wordt ontworpen om u te helpen sneller met nieuwe, tijdbesparende eigenschappen en een schone, moderne blik creëren en communiceren. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op OneDrive opslaan en tot hen vrijwel overal toegang hebben. De laatste versies van al onze best-in-klassentoepassingen voor gebruik op 1 PC.

Vergunning & levering: Dit is volledige versie met levenvergunning wereldwijd. U zult de downloadverbinding voor 32/64Bit-versie met activeringssleutel in 10 minuten na orde ontvangen. De software activeert online met Microsoft en zal Echt na activering zijn. U kunt altijd of overdracht aan een andere PC opnieuw installeren. 

 

Andere uitgaven: Office Home en Student 2013 voor Vensters, Bureau Pro 2013 voor Vensters

Alternatieve OS: Office Home & Student 2016 voor MAC, Office Home & Zaken 2016 voor MAC

Systeemvereisten: Windows 7, Windows 8, Vensters 8,1, Vensters 10

 

Taalopties: Engels, Arabisch, Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Hebreeuws Taiwan), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Estlands, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hindi, Hongaar, Indonesiër, het Italiaans, Japanner, Kazakh, Koreaan, Let, Let, Maleis, Noor, Pools, het Portugees (Brazilië), het Portugees, Roemeen, Rus, Serviër, Slowaak, Sloveen, het Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Vietnamese Oekraïener,

 

De Norm van Microsoft Office zal 2013 - Microsoft Office Standard 2013 het eerste ding u zien wanneer u open Microsoft Office schoon bent, gerenoveerd. Maar de eigenschappen u kent en gebruikt zijn nog daar- met sommige nieuwe degenen die reusachtige tijdspaarders zijn.

 

1.The het nieuwe Bureau werkt ook met smartphones, tabletten, en in de wolk, zelfs aan PCs die geïnstalleerd geen Bureau hebben. Zo nu kunt u altijd aan uw belangrijke dossiers, geen kwestie worden waar u bent of wat u gebruikt. Uw gepersonaliseerd Bureauteken binnen aan Bureau op uw PC of in beweging uw persoonlijke instellingen en recente dossiers is met u.

2.Your de douanemontages zwerven met u. Heropen een document van om het even welk PC of apparaat en houd net werkend waar u weg wegging. Sla dossiers in de wolk op. Het bureau bewaart uw documenten aan SkyDrive zodat uw nota's, documenten, en de groepsdossiers zijn altijd toegankelijk. Vereenvoudig hoe u ontvankelijker bent voor cliënten of klanten communiceert. Krijg aan wat u sneller in Outlook, gebruik nieuwe het delen hulpmiddelen, en aandeeldoc. op SkyDrive nodig hebt. Antwoord snel. De berichten van voorproefoutlook, antwoord van het Leesvenster, of nemen heimelijk gluren bij contacten.

3.Communicate de manier u, sneller wilt. Nu kunt u al uw het delen opties in één plaats in Bureauprogramma's vinden, Dossier > Aandeel. Draai ideeën en de gegevens in deskundige documenten leiden vanaf het begin tot het winnende gebruikende de malplaatjesscherm van doc. snel.

4.Work met PDF-inhoud, online delen de beelden, en de gegevens op nieuwe manieren en uw werk. Maak gevolgtrekkingen van gegevens in minder tijd. Zet gegevens in een grafiek of lijst in twee stappen om of minder zodat kunt u het voor inzicht sneller analyseren. Creeer opmerkelijke publicaties.

5.Add de foto's snel, ruilen hen, leiden beeld tot achtergronden, en voegen nieuwe visuele en tekstgevolgen toe. Bouw gemakkelijk een database app en deel het op het Web. De toegang leidt tot de structuur, zodat kunt u beginnen direct gebruikend en uw app te delen.

6.Let deze onmiddellijke download van Microsoft Office-Professional 2013 voor MAC/Vensters nemen uw bedrijfslogistiek in het digitale tijdperk.

7.This de reeks bevat krachtige productiviteitssoftware voor het publiceren van, het rekenschap geven van, het voorstellen van en meer, met inbegrip van Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, Uitgever 2013 en Toegang 2013. De updates voor 2013 omvatten nieuwe tijdbesparende hulpmiddelen en betere eigenschappen voor het samenwerken en het werken via uw Webbrowser, smartphone, tablet of Desktop.

8.Your zal tot uw documenten van met Webtoepassingen vrijwel overal toegang hebben uitgeven en kunnen delen terwijl het opslaan van uw documenten in de wolk gebruikend SkyDrive. Controle binnen met verre arbeiders en potentiële cliënten met videoconferentiesoftware en gebruiksuitgever om professionele marketing materialen binnenshuis te creëren.

Microsoft Office-de Professional 2013 steunt zowel MAC OS als Vensters. Dit is 100 percent echte software die met een installatiewaarborg komt wanneer u het van software-nu koopt. De volumekortingen zijn beschikbaar.

 

 

Nieuw Microsoft Office 2013 verleent overal toegang van vrijwel tot uw vertrouwde Bureautoepassingen, e-mail, kalender, videoconferentie, en de meeste bijgewerkte documenten, over uw apparaten van PCs aan smartphones aan tabletten. Ervaar nog het krachtigste Bureau:

Slimmere toepassingen. Slimme, tijdbesparende nieuwe manieren te creëren en, gelezen, aandeel, te verbinden.
Wolk-verbonden. Teken binnen aan Bureau en toegangsdocumenten en montages over veelvoudige apparaten.
Geoptimaliseerd voor aanraking. Ervaringsbureau bij zijn die beste op Windows 8-apparaten, voor aanraking wordt geoptimaliseerd.

 

Omvat volledige versies van:

Word 2013
Excel 2013
PowerPoint 2013
OneNote 2013
Outlook 2013
Uitgever 2013
Toegang 2013

Office Standard 2013 wordt ontworpen om u te helpen sneller met nieuwe, tijdbesparende eigenschappen en een schone, moderne blik creëren en communiceren. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op SkyDrive opslaan en tot hen vrijwel overal toegang hebben.

 

PRODUCTeigenschappen

Geef foto's in uw documenten zonder Word, Uitgever, of PowerPoint uit te verlaten
Verbeter het visuele effect van uw Word en Uitgeversdocumenten of PowerPoint-presentaties met gemakkelijk te gebruiken beeld het uitgeven hulpmiddelen die u bebouwen, helderheid en contrast controleren, artistieke visuele gevolgen scherpen of zacht worden en laten toevoegen.
Analyseer thuis financiën en het werk met Excel
Gebruik Sparklines in Excel om mini-grafieken te creëren die het gemakkelijk maken om tendensen in uitgaven in een oogopslag te benadrukken. Gebruik Snijmachines en de gegevens van filterpivottable aan vertoning dynamisch te segmenteren precies wat nodig hebt u, en laat de betere Voorwaardelijke opmaak specifieke punten in uw gegevensreeks met enkel een paar kliks benadrukken.
De toegang, geeft, en aandeel van vrijwel overal uit met Office Web Apps
Krijg dingen gedaan wanneer u vanaf het bureau, het huis, of de school bent. Creeer online documenten in Bureaubureaubladtoepassingen, dan post hen aan toegang, mening, en geef met Office Web Apps uit van vrijwel u hebben overal Internettoegang.
Creeer dynamische marketing materialen met betere fotohulpmiddelen in Uitgever
Krijg professionele resultaten in Uitgever met fotohulpmiddelen die u foto's gemakkelijk opnemen of laten vervangen terwijl het bewaren van uw blik en lay-out. U kunt ook voorproef het formatteren veranderingen alvorens hen toe te passen, fototitels van een bibliotheek van lay-outs, toevoeg en van het uitgeven van opties zoals het veranderen van de vorm van foto's, pan, gezoem, gewas, kleur, en helderheid kies.
Bouw snel een eersteklas database met Toegang
Begin met de malplaatjes van de prebuilttoegang of uitgezocht van communautair-voorgelegde malplaatjes


*Pleasenota: Zodra uw orde is geplaatst, is dit product nonrefundable. Wanneer u uw orde plaatst zult u instructies op hoe te om uw software ontvangen te kopen en wij zullen dan uw betaling verifiëren. Nadat uw betaling wordt goedgekeurd zult u een e-mail met pi voor Confirm ontvangen.

Kleinhandels de Doosnorm van Microsoft Office 2013 voor 1 Vensterspc DVD 32/Kleinhandels met 64 bits

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER