B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis Productenmicrosoft bureau zeer belangrijke code

Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office

China Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office leverancier
Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office leverancier Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office leverancier Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office leverancier Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2016 Zeer belangrijke Kaart Type: OEM Nieuwe Sleutel
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis
Toepassing: Globaal Gebied /International Activering: 1 sleutel voor 1 PC
proeforde: Ja Garantie: Leven

Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office

 

 

Beschrijving:

 

De versie van 2016 van de productiviteitsreeks van Microsoft omvat eigenschappen voor het gemakkelijkere samenwerking en delen. Excel krijgt een verhoging in macht, stroomlijnt Outlook dagelijkse taken, en de meeste toepassingen helpen u vinden het bevel u wenst.

De laatste versie van Microsoft Office omvat velen de nieuwe productiviteit, samenwerking, en eigenschappen van de gegevensanalyse. Hier enkel zijn enkelen van de hoogste nieuwe eigenschappen.

 

Het werk sneller met „vertelt me“

 

Tell me doos in de meeste toepassingenhulp u belangrijk uitvoert taskseven als u niet het weet hoe te om iets te doen. Eerder dan het gebruiken van Hulp of enkel rond het porren, kunt u typen wat u in deze doos wilt doen. Het bureau toont u een lijst van bevelen u kunt gebruiken om uw taak te voltooien. Als u iets in uw document hebt geselecteerd, zult u bevelen specifiek voor dat voorwerp zien.

 

Krijg Snelle Antwoorden met Inzicht

 

Het inzicht laat u naar informatie van binnen Word, Outlook, Excel, en PowerPoint op zoek zijn. Klikken met de rechtermuisknop een woord of een uitdrukking en kies Slimme Raadpleging. De zoekmachine van Bing van Microsoft gebruikt wat u selecteerde en wat dichtbij de geselecteerde tekst is om u definities, beelden, Wikipedia-artikelen, en andere verwante informatie te tonen. Dit verschijnt net in Bureau, niet in Webbrowser. U kunt tot Inzicht via theReviewlusje ook toegang hebben en me vertellen.

 

Werk en Declutter in Outlook samen

 

Outlook heeft een aantal nieuwe eigenschappen om u te helpen efficiënter werken, gemakkelijker samenwerken, en e-mailoverbelasting, het omvatten beheren

1 . Snelle integratie met andere Bureautoepassingen. Wanneer u een Bureaudocument aan een e-mail vastmaakt staat u op het punt te verzenden, toont Outlook u een lijst van de dossiers u aan onlangs werkte. Niet meer jagend door omslagen voor die recente spreadsheet of documenteer u willen aan uw collega's met de elektronische post versturen. Als het een dossier is werkte u aan in OneDrive, OneDrive voor Zaken, of SharePoint, het pictogram van het dossier heeft een kleine wolk op het.


2 . Samenwerking met het werkgroepen. Als u Outlook met Exchange Server gebruikt, kunt u de groepen van het opstellingswerk, die als krachtige distributielijsten zijn. De leden van een het werkgroep kunnen gesprekken, kalenders, en dossiers delen. U kunt kiezen of zij berichten in hun individuele inboxes of in een groep inbox krijgen.


3 . Het schoonmaken van rommel. Sommige mensen inboxes worden zeer volgestopt — iemand u, misschien het weet? Zo, als u Outlook met Exchange Server gebruikt, heeft Outlook een nieuwe eigenschap genoemd Rommel. Het beweegt laag-prioritaire berichten in een omslag genoemd Rommel. U kunt bepalen welke berichten of niet naar deze omslag zouden moeten zouden moeten gaan. Meer dan dat, niettemin, bekijkt de Rommel wat hebt genegeerd u in het verleden en beweegt nieuwe, gelijkaardige berichten uit uw inbox zodat kunt u hen later behandelen.

 

Nieuwe Analyse en het Voorspellen Eigenschappen in Excel

 

Excel is nogal wat krachtiger in 2016 geworden. De nieuwe eigenschappen omvatten

1 . Bijna overal het trekken in gegevens van. Een vroegere rand geroepen Machtsvraag wordt nu ingebouwd aan Excel. De machtsvraag kan gegevens uit diverse bronnen voor analyse, met inbegrip van websites en SQL, Azuurblauw, Toegang, en andere databases trekken.


2 . Meer het aangevenopties. Excel heeft ook zes nieuwe grafiektypes.

- Vakje en bakkebaard de grafieken worden het meest meestal gebruikt in statistische analyse.
- De histogrammen tonen frequentiegegevens in kolommen.
- Pareto de grafieken benadrukken de grootste factoren in een dataset.
- De zonnestraalgrafieken tonen niveaus van een hiërarchie die in concentrische ringen worden vertegenwoordigd.
- Treemap-de grafieken vergelijken aandelen binnen een hiërarchie.
- De watervalgrafieken tonen een lopend totaal aangezien de waarden worden toegevoegd of afgetrokken.

 

3 . Het voorspellen van de toekomst. De nieuwe tijdreeks het voorspellen functies kunnen toekomstige waarden van historische gegevens voorspellen. De meer gegevens, beter de voorspelling.

 

Cocreatie in real time in Word

 

Als verscheidene mensen aan een Word document werken dat in OneDrive voor Zaken wordt opgeslagen, de cocreatie staat in real time veelvoudige gebruikers om, en update toe gelijktijdig samen te werken, uit te geven. Iedereen kan zien wat iedereen anders doet. Zij kunnen veranderingen zien aangezien zij en zelfs waar curseurs momenteel worden geplaatst worden gemaakt.

 

Delen Gemaakt Gemakkelijk

 

Word, Excel, en PowerPoint hebben nu Aandeelknopen bij het hoogste recht van het venster. Wanneer u een Aandeelknoop klikt, wordt u ertoe aangezet om uw dossier aan een online plaats, zoals OneDrive op te slaan. Dan, in een paneel op de rechterkant van uw venster, kunt u de e-mailadressen van de mensen ingaan u het dossier met wilt delen of de adressen van uw adresboek selecteren. U kunt kiezen of zij het dossier kunnen uitgeven of enkel het bekijken.

Wat is het verschil tussen Office 365-plannen en Office 2016-reeksen?

Office 365-de plannen omvatten de volledige reeks van Bureautoepassingen, plus andere diensten die over Internet, met inbegrip van extra wolkenopslag met de notulen van OneDrive en Skype-voor huisgebruik worden toegelaten. Met Office 365 krijgt u de volledige, geïnstalleerde Bureauervaring op PCs, Macs, tabletten (met inbegrip van Vensters, iPad, en Android) en smartphones. Office 365-de plannen zijn beschikbaar als maandelijks of jaarlijks abonnement. Met Office 365, zijn de verbeteringen altijd inbegrepen met uw abonnement.

Office 2016-de reeksen, met inbegrip van Office Home & Student en Huis & Zaken, omvatten toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, en OneNote; zij zijn beschikbaar als éénmalige aankoop voor gebruik op een één enkel PC of MAC. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; om de laatste versie te krijgen, moet u Bureau opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar wordt.

 

Q&A:


Q: Wat is het verschil tussen Office Home & Student 2016, Office Home & Zaken 2016, en Office Professional 2016?

A: Alle Office 2016-reeksen komen met Word, Excel, PowerPoint, en OneNote. Het Office Home & de Zaken 2016 omvatten ook Outlook. De Office Professional 2016 omvat Outlook, Uitgever en Toegang. Elke reeks kan op 1 PC worden geïnstalleerd.

 

Q: Wat is het verschil tussen Office Home & Student 2016 voor MAC en Office Home & Zaken 2016 voor MAC?

A: Zowel komt Office 2016 voor MAC-reeksen met Word, Excel, PowerPoint, als OneNote. Het Office Home & de Zaken 2016 voor MAC omvatten ook Outlook. Elke reeks kan op 1 MAC worden geïnstalleerd.

 

Q: Op hoeveel apparaten kan ik Office Home & Student, Office Home & Zaken of Office Professional 2016 installeren?

A: U kunt Office Home & Student 2016, Office Home & Zaken 2016 en Office Professional 2016 op 1 Vensterspc installeren. U kunt Office Home & Student 2016 voor MAC en Office Home & Zaken 2016 voor MAC op 1 MAC installeren.

 

 

Microsoft Office-het Huis en de Zaken 2016 omvatten:

• Microsoft Word 2016
• Microsoft Excel 2016
• Microsoft PowerPoint 2016
• Microsoft Access 2016
• Microsoft Outlook 2016
• Microsoft-One Note 2016
• Microsoft-Uitgever 2016
• Microsoft Lync/Skype voor Zaken

 

Systeemvereisten:

COMPONENT VEREISTE
Computer en bewerker 1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2
Geheugen 1 GB RAM (met 32 bits); 2 GB RAM (met 64 bits)
Harde schijf 3.0 beschikbare de schijfruimte van GB
Vertoning 1024 x 768 1024 door 768screen-resolutie
Grafiek De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX 10 grafiekkaart.
Besturingssysteem

Vensters 10, Vensters 8,1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, of Windows Server 2008 R2

 

Voor de beste ervaring, gebruik de laatste versie van om het even welk besturingssysteem.

Browser De huidige of onmiddellijk vorige versie van Internet Explorer; de huidige versie van de Rand, de Safari, Chrome, of Firefox van Microsoft.
Multi-aanraking Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd
.NET versie Vereiste .NET 3,5. Sommige eigenschappen kunnen .NET 4,0, 4,5, of 4,6 CLR vereisen om ook worden geïnstalleerd.
Andere

Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding. De prijzen kunnen van toepassing zijn.


Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Maar al eigenschappen en de functionaliteit zijn altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8, Vensters 8,1 of Vensters 10 worden geoptimaliseerd.


De de productfunctionaliteit en grafiek kunnen variëren gebaseerd op uw systeemconfiguratie. Sommige eigenschappen kunnen extra of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereisen.

 

Extra Systeemvereisten:
Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding.
Vereiste Microsoft-account.

 

 

 

Office 365-Huis


Persoonlijk Office 365


Office Home & Student 2016 voor MAC

Office Home & Zaken 2016 voor MAC

Installaties

5 PCs of Macs, 5 tabletten, 5 telefoons 1 PC of MAC, 1 tablet, 1 telefoon 1 slechts MAC 1 slechts MAC

De toepassingen van het kernbureau: Word, Excel, PowerPoint, OneNote

E-mail, kalenders, en taken: Outlook

 

Desktop-publishing & databases: Uitgever, Toegang (PC slechts)

   

Gemakkelijke smartphonetoegang: Het Weergeven en geeft on the fly Word, Excel, en PowerPoint-documenten uit

   

Skype: 60 minuten van Skype-vraag elke maand aan telefoons in 60+-landen

Per gebruiker voor 5 gebruikers Voor 1 gebruiker    

1 TB OneDrive wolkenopslag: Sparen documenten voor gemakkelijke toegang en vrijwel overal het delen

Per gebruiker voor 5 gebruikers Voor 1 gebruiker    

Gemakkelijk abonnement (vereiste Vernieuwing)

1 jaar 1 jaar    

Altijd bijgewerkt: Hebben altijd de recentste Bureautoepassingen

   

 

Microsoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft OfficeMicrosoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft OfficeMicrosoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft OfficeMicrosoft Office-Volledige Versie de met 64 bits van de Professional 2016productcode, de Kleinhandelsdoos van Microsoft Office

 

 

 

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER