B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD

China 100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD leverancier
100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD leverancier 100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD leverancier 100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD leverancier 100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD leverancier

Grote Afbeelding :  100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in Originele de V.S.
Merknaam: Adobe Acrobat Pro DC
Certificering: Lot Code:75457/Certified
Modelnummer: Verklaard Adobe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie:: Adobe-Acrobaat Progelijkstroom Activering: 1 sleutel voor 1 PC/1-Gebruiker
Het verschepen kosten: gratis beetje: 32/64-beetje
Garantie: 100% Echte activering Taal: Geen Taalbeperking
Geregistreerd: Ja Pakket: DVD+Key Kaart met Pakket

Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor de Grafische Vensters Originele DVD van de Ontwerpsoftware met Kleinhandelsdoos100% Activering online

 

 

Adobe-Acrobaat XI Pro publiceert software voor het bekijken, het creëren, het combineren, en het controleren Adobe PDF documenten voor distributie, samenwerking, en gegevensverzameling.


Deze schenking verstrekt een vergunning die één enkele gebruiker toestaat om de software te installeren en te gebruiken. Zie verder voor extra verlenen van vergunningen informatie.


Voordelen voor Organisaties
U kunt Acrobaat gebruiken Pro aan
Creeer en publiceer overtreffen materialen of professionele rapporten die veelvoudige soorten inhoud combineren
Sparen document en geld door elektronische documenten en vormen te creëren en te verspreiden
Verzeker documenttoegankelijkheid voor gehandicapte mensen


Met specialisatie studeer Mogelijkheden af
Zet of tast aan PDF om af: U kunt Adobe PDF-documenten van om het even welke toepassing creëren die drukken, met inbegrip van Microsoft Office-software, Webbrowsers zoals Internet Explorer en Firefox, en Lotus Notes. PDFs kan ook van afgetaste document documenten en vormen worden gecreeerd.


Combineer dossiers van veelvoudige toepassingen: U kunt een waaier van bestandstypes combineren in één enkel PDF-document of hen plaatsen in één enkele portefeuille. De documenten en de portefeuilles kunnen de inhoud van verschillende media, met inbegrip van FLV of de video en de webpagina's van H.264 omvatten.


Bescherm de dossiers en de documenten van PDF:

U kunt documentcontroles en veiligheid met wachtwoordbescherming toepassen; toestemmingen voor, en druk die, die kopiëren veranderen; en digitale handtekeningen. U kunt verborgen informatie en gebruiksredaction hulpmiddelen permanent ook verwijderen om gevoelige inhoud permanent te schrappen.


Verzamel gegevens met fillable PDF-vormen: U kunt fillable vormen van afgetast document, PDF-documenten, Microsoft Word-documenten, of Excel-spreadsheten tot stand brengen. Vullen-uit kunnen de vormen in een searchable, sorteerbaar, PDF-pakket worden verzameld, en hun gegevens kunnen in een spreadsheet worden uitgevoerd.


Voer samenwerkingsdocumentoverzichten uit: De veelvoudige deelnemers kunnen samenwerkingsdocumentoverzichten leiden die recensenten toestaan om één te zien - de commentaren van iemand anders. De gebruikers van het vrije Adobe Reader evenals de Acrobaat kunnen commentaren aan documenten toevoegen.


De uitvoerpdf dossiers: Sparen volledige PDF-dossiers of enkel geselecteerde gedeelten hen als Microsoft Word, PowerPoint, of Excel-documenten, die lay-out, doopvonten, het formatteren, en lijsten behouden.


Verlenen van vergunningen
Als u de vergunning gegeven gebruiker bent, kunt u de software ook installeren en gebruiken op een secundaire computer. De secundaire computer kan een huiscomputer of draagbare computer zijn en moet van hetzelfde platform zijn. U kunt niet de software op zowel de primaire als secundaire computers gelijktijdig in werking stellen.
Kies zorgvuldig
 

Gedetailleerde puntinformatie

 
Beschrijving

Adobe-Acrobaat XI Prosoftware levert een volledige oplossing voor het werken met de documenten en de vormen van PDF voor gebruikers, en vereenvoudigt plaatsing en aan de gang zijnde softwarebeheer voor IT.

 

De betere Toepassingsveiligheid, de steun voor de hulpmiddelen van de plaatsingsautomatisering, en een voorspelbaar updateprogramma met cumulatieve het herstellen hulp drukken de kosten en de ruzie van het leiden van PDF-software.
 

Productherkenningstekens
Merk Adobe
Model Acrobaat XI Pro voor Vensters
Taal Engels
 
Categorie
Type Toepassingsontwikkeling
Familielijn Adobe-Acrobaat
 
Vergunning
Vergunningscategorie Norm
 
Pakket
Distributiemedia DVD
 
Systeemvereisten
Besturingssysteem Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 8, Windows XP SP2, Windows XP-SP3


Het administratieve recht voor dit product is niet terugbetaalbaar, en het product kan niet worden geruild.
Het verkrijgen van Dit Product


Wanneer uw schenkingsverzoek goedkeurt, zullen wij een bericht naar uw organisatiee-mail adres met instructies voor het verkrijgen van en het activeren van dit product verzenden.
100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD100% van de het Ontwerpsoftware van activerings de Online Adobe Grafische Vensters Originele DVD

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)