B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Originele Internet Security-Computerantivirussoftware 2013/2014 1 Gebruiker

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Originele Internet Security-Computerantivirussoftware 2013/2014 1 Gebruiker

China Originele Internet Security-Computerantivirussoftware 2013/2014 1 Gebruiker leverancier

Grote Afbeelding :  Originele Internet Security-Computerantivirussoftware 2013/2014 1 Gebruiker

Productdetails:

Plaats van herkomst: online activering
Merknaam: Karpersky
Certificering: Karpersky Certified
Modelnummer: 2011/2012/2013/2014 Sleutel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Het Originele Online Verschepen
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Karperskysleutel Type: 2011/2012/2013/2014New sleutel
Activering: 1 sleutel voor 1PC/1-Gebruiker Het verschepen kosten: Vrij (online verschepend)
Garantie: 100% Echte activering

Karperskyantivirus Zeer belangrijke 2011/2012/2013/2014 Online Activeringswaarborg 1 Gebruiker

 

Eigenschappen & Voordelen:

Gebruikersvriendelijke interface.
Vrije Update van de onlinedatabase.
Makkelijk te gebruiken.
Snel en volledig aftasten.
Lage middelconsumptie.
Gokkenprofiel.
Bureaubladgadget.
Reddingsschijf.
En veel meer!

Voor Activering doe enkel het volgende:

Klik hier om Kaspersky-Anti-Virus 2017 te downloaden.
Maak nu Internet los.
Gebruik deze Barst voor activering.
Geniet volledig van geactiveerde Kaspersky-Anti-Virus 2017 volledige versie.

 

Introduceer

 

Dan kunnen wij verkiezen om een volledig aftasten van onze computer, met inbegrip van dossiers, omslagen, aandrijving, verwijderbare diskdriven, netwerkstations, e-mail, systeem, enz. uit te voeren. Of wij kunnen een snel bereik kiezen. Daarna, omhoog zal het al adware, softwarerisico, phishing plaats, malware, virussen, Trojaans paarden verwijderen, de ontdekte schadelijke software.

Kasperskyantivirus 2017 kan de Periodieke Sleutel zeer belangrijke registreerapparaten ook verslaan die de fysieke sleutels op uw toetsenbord om controleren te vangen logins, wachtwoorden, en creditcardaantallen. Het virtuele toetsenbord van de software staat u toe om informatie in te gaan over het scherm om het fysieke toetsenbord te mijden en zeer belangrijk registreren te verhinderen. Kasperskyanti-virus biedt ook antiphishingbescherming, die u over de veiligheid van online plaatsen waarschuwt en toegang tot kwaadwillige plaatsen blokkeert.

 

Met de toepassingstovenaar, kunnen wij een systeem uitvoeren herstellen, zoeken en elimineren problemen in ons computernetwerk en de gegevens herstellen na besmetting. De gebruiker kan een reddingsschijf ook maken voor het helpen voor het geval dat hij niet zijn PC kan beginnen toe te schrijven aan virusaanval.

 

Kasperskyantivirus 2017 is een reeks van antivirussoftware die een uitstekende combinatie van reactieve en preventieve bescherming is; verdedig u tegen virussen, Trojans en allerlei malware. Naast de groep malware, Kaspersky-neemt Anti-Virus 2017 ook zorg om uw Registratie en al uw systeem tegen potentieel kwaadwillige programma's te beschermen.

 

Het heeft een welverdiende reputatie als één van beste antivirus en heeft een beter systeem van analyse. Bovendien kan het virussen zoeken en vangen dan beter andere antivirussoftware. Enkele nieuwe eigenschappen in de versie van 2016 in vergelijking met de vorige functionaliteit is Veilige Branding, Technologie en gadgetfuncties, het systeem van de gemakkelijk-Toegangsdesktop.

 

Kasperskyantivirus 2017 Keygen had geen invloed op de snelheid van de computer en veroorzaakte geen valse waarschuwingen, is zijn capaciteit te zoeken en te vernietigen malware opmerkelijk. Het omvat meer eigenschappen dan anderen in zijn productcategorie, bijvoorbeeld, wat van Kaspersky-Anti-Virus 2016 de antiphishing van het concurrentengebrek en autoopsporing van verwisselbare media.

 

Zijn Prestaties hebben drie meetbare attributen: bescherming tegen besmetting; de invloed van het product op de snelheid van de computer; en handigheid, op deze drie gebieden, zijn er weinig producten die Kaspersky-Anti-Virus prestaties overschrijden.

 

Kasperskyantivirus 2017 Zeer belangrijke de Vergunning vereist muis twee van het beginscherm klikt om een volledig aftasten te beginnen en drie klikken om een snel aftasten te beginnen. De belangrijkste eigenschap van Kaspersky-Anti-Virus is de capaciteit om virussen te ontdekken te verhinderen en te elimineren. Het programma beschermt tegen malware, beschermingen tegen identiteitsdiefstal en het phishing, en beveiligt financiële transacties online, allen in realtime.

 

Kasperskyantivirus 2017 Productcodegebruikers ontvangt standaardsteun voor fouten op installatie, configuratie, en de functionaliteit van het product. U kunt de nuttige geavanceerde rapportering ook tot stand brengen om de representatieve steun bij het diagnostiseren van uw probleem te helpen, zodat brengt u minder tijd aan de telefoon of het online praatje door. Als het geen noodsituatie is, kunt u een steunverzoek voorleggen gebruikend een Webvorm gebruikend het zelfbedieningsportaal van Kaspersky.

 

U kunt ook roepen of leven praatje om met technische ondersteuning te spreken elke dag van de week. Het niveau van steun dat Kaspersky-de aanbiedingen goed boven de de industrienorm is. Kasperskyanti-virus handhaaft een uitzonderlijk niveau van bescherming, prestaties, en handigheid. Vele softwareeigenschappen helpen u uw computer houden regelmatig lopend.

 

 

Originele Internet Security-Computerantivirussoftware 2013/2014 1 Gebruiker

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)