B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis Productenmicrosoft bureau zeer belangrijke code

Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart

China Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier
Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart leverancier

Grote Afbeelding :  Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: OEM van Microsoft Office 2016 Nieuwe Zeer belangrijke Kaart beetje: 32/64bit
Garantie: 100% Echte activering Activering: 1 sleutel voor 1 PC
Garantie: Leven status: op voorraad
Voorwaarde: Gloednieuwe Het verschepen kosten: gratis

Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart

 

 

[Huis & Student Microsoft Office 2016 Prohs PKC 100% Online Activering]
ome & Student Microsoft Office 2016 Prohs PKC 100% Online Activering
Huis & Studentenbureau 2016 van Microsoft HS PKC 100% Online Activering

 

Nieuwe eigenschappen


Vensters
De nieuwe eigenschappen in de Venstersversie omvatten de capaciteit om, dossiers in de wolk van de Desktop, een nieuw onderzoekshulpmiddel voor bevelen te creëren, te openen uit te geven en rechtstreeks op te slaan beschikbaar in Word, PowerPoint dat, vertellen genoemd Excel en Outlook „me“, en cocreatie in realtime met gebruikers met Office Online wordt verbonden.
Andere kleinere die eigenschappen omvatten Inzicht, een eigenschap door Bing wordt aangedreven contextuele informatie van het Web te verstrekken, nieuwe die grafiektypes in Excel (zoals treemap, zonnestraalgrafiek (ook als een ringsgrafiek wordt bekend), watervalgrafiek, vakje perceel en histogram), en een de preventieeigenschap van het gegevensverlies in Word, Excel, en PowerPoint.

 

De Professionele Software van Microsoft Office 2016 + COA-Vergunning 1pc + Usb-Flits Retailbox

De Professionele Software van Microsoft Office 2016 + COA-Vergunning 1pc + Usb-Flits Retailbox

De Professionele Software van Microsoft Office 2016 + COA-Vergunning 1pc + Usb-Flits Retailbox

Word

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen en de nieuwe Inzichtsruit toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Excel

Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, Opbouwfunctie voor formules, en Autocomplete om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

PowerPoint

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.

De Professionele Software van Microsoft Office 2016 + COA-Vergunning 1pc + Usb-Flits Retailbox

De Professionele Software van Microsoft Office 2016 + COA-Vergunning 1pc + Usb-Flits Retailbox

 

Outlook

Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.

OneNote

Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

 

 

Huis & Student: Deze kleinhandelsreeks omvat het Woord, Excel, PowerPoint en OneNote van kerntoepassingen.


Huis & Zaken: Deze kleinhandelsreeks omvat het Woord, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook van kerntoepassingen.


Norm: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat het Woord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en de Uitgever van kerntoepassingen.


Beroeps: Deze kleinhandelsreeks omvat het Woord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, de Uitgever en de Toegang van kerntoepassingen.


Beroeps plus: Deze reeks, slechts beschikbaar door volume verlenen van vergunningen kanalen, omvat het Woord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, de Uitgever, de Toegang en Skype van kerntoepassingen voor Zaken.
Drie traditionele uitgaven van Office 2016 werden vrijgegeven voor MAC:

 

Garantie & Terugkeer:
1.We verstrekken 1 jaar garantie.
2.All de producten zijn gecontroleerd en verpakt in goede staat vóór bericht.

Klantenservices:
1.We waarborg dat al onze punten „als verklaard“ in hun beschrijvingen zijn. Wij streven voor 100%-klantentevredenheid op elke verkoop die wij hebben voltooid.
2.Our de producten zijn direct van fabriek, is er geen middenmens, geen hoge prijsverhoging, zodat kunnen wij concurrerende prijs van kwaliteitspunten verstrekken de nog zeer.

 

Het echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke KaartHet echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke KaartHet echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke KaartHet echte Huis van Microsoft Office 2016 en Zaken, Beroeps, Professioneel plus OEM Nieuwe Zeer belangrijke Kaart

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)