B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis Productenmicrosoft bureau zeer belangrijke code

100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office

China 100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office leverancier
100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office leverancier 100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office leverancier 100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office leverancier 100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office leverancier

Grote Afbeelding :  100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Microsoft Office-Huis en Commerciële 2016 OEM Zeer belangrijke Kaart Type: Productcode slechts Kaart
Garantie: 00% Echte activering Taal: Geen Taalbeperking
levering: Door DHL binnen 24 Uren na Betaling status: op voorraad
Het verschepen kosten: gratis proeforde: Ja

Zeer belangrijk de Codeoffice home van Microsoft Office en Commerciële 2016 OEM Zeer belangrijke Echte Kaart100% Activering

 

 

Productomschrijving:
Microsoft Office 2016 helpt u om uw beste werk - altijd en overal en met iedereen te doen. De nieuwe, moderne versies van de klassieke Bureaubladtoepassingen, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en OneNote, worden gebouwd voor maximumproductiviteit. U zult professionele documenten met rijke auteurseigenschappen, snel ontwerpcontroles voor pixel-perfecte lay-outs en intuïtieve hulpmiddelen veroorzaken om u te helpen het grootste deel van uw gegevens maken. U zult toegang tot uw doc. in de wolk hebben wanneer u hen nodig hebt. Met uw online opgeslagen documenten, is het gemakkelijk om uw team op dezelfde pagina te krijgen. Aandeel, heden en het werk samen aangaande projecten met gebouwd in de hulpmiddelen van de teamsamenwerking over de reeks.

Gelieve van nota te nemen: Dit punt bevat geen schijf; het is een productcodekaart die een download van office.com vereist. Zie stappen hieronder in kwestie:
1. Zodra u uw orde hebt geplaatst en uw productcodekaart in de post ontvangen, bepaal de plaats van uw productcode op het achtereind van de inbegrepen kaart.
2. Wanneer u van de productcode de plaats bepaalt, volg de instructies op de kaart, en ga naar https://officesetup.getmicrosoftkey.com/ downloaden en installeren.
3. Ga uw digitale productcode 25 in zoals ertoe aangezet.
4. Het teken binnen of leidt tot een Microsoft-account.
5. Selecteer uw aangewezen land en taal.
6. Van uw „Mijn Rekenings“ pagina met Microsoft, selecteer het punt dat u wilt installeren.
7. Klik de „Install“ knoop om met uw download te beginnen.

 

Gemaakt voor het doen
Office 2016 komt volledig geladen met uw favoriet toepassing-woord, Excel, PowerPoint, en OneNote. Het is alles u een overachiever moet zijn.


Gemaakt om samen te werken
De toepassingen in Office 2016 worden ingepakt met ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen om u delen en medeauteurdocumenten in Word, PowerPoint, en OneNote voor snellere productiviteit te helpen dan ooit voordien.


Gemaakt om zich te bewegen
De de opslagintegratie van de OneDrivewolk betekent uw dossiers met u kunnen reizen, zodat kunt u meer bij het werk of thuis, plaatselijk of ver, van vrijwel overal rond de wereld bereiken.

 

Eigenschappen

 

Word
Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

 

Excel
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

OneNote
Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

PowerPoint

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.

 

Systeemvereisten:

 

Bewerker Intel-Bewerker
Besturingssysteem MAC OS X 10,10
Geheugen 4 GB RAM
Harde schijfruimte 6 GB HFS + Harde schijfformaat
Vertoning 1280x800 resolutie
Extra Vereisten Internet-de functionaliteit vereist Internetverbinding.
 

 

100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office100% Zeer belangrijke de Codeoffice home en Zaken 2016 van activerings Echt Microsoft Office

 

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)