B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWindows Server 2016oem

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

China Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier
Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: P7306165U2 / Pas aan

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Meida: DVD Activering: 100% online activering globaal
proeforde: Ja Pakket: Engelse OEM Doos
Type: OEM Nieuwe Sleutel Gebruiker: 5Clt
Voorwaarde: Gloednieuwe status: op voorraad

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

 

Wat als u uw zaken met verhoogde beveiliging kon beschermen? Verbeter de efficiency en de productiviteit van uw organisatie? De Hewlett Packard-Onderneming en het vennootschap Microsoft® combineren technologieën om uw zaken te helpen zijn volledig potentieel bereiken en met verhoogde behendigheid, extra lagen van veiligheid, hogere veerkracht en prestaties voor uw Windows® gebaseerde servers werken. De Microsoft Windows Server 2016 is het wolk-klaar besturingssysteem dat uw meest veeleisende werkbelasting terwijl het introduceren van nieuwe technologieën steunt die het gemakkelijk maken om de hybride wolkendiensten te integreren. Het levert krachtige nieuwe lagen van veiligheid samen met innovaties om uw zaken op nieuwe niveaus van efficiency en productiviteit op te heffen. De Windows Server 2016 met Flyingent-servers, opslag, en voorzien van een netwerkoplossingen in paren wordt gerangschikt verstrekt de technologie dat de hulp uw bedrijfsdoelstellingen die bereikt.

 

Eigenschappen

Bescherm uw gegevens hetzij op-gebouw of in de wolk – helpend risico verlichten en bedrijfsverstoring vermijden. De eigenschappen zoals Vertrouwd op Windows Defender,/Secure Boot, Schild VMs, en de Diensten van de Gastheerbeschermer zijn enkel enkelen extra die lagen van veiligheid in Microsoft Windows Server 2016 worden aangeboden.

 

Verhogingsroi IT de investeringen met flexibele opslagoplossingen, zoals Opslagreplica, Opslagruimten leiden, en Rolling Clusteros Verbeteringen om verhoogde efficiencygegevensbescherming te leveren.

 

Voldoe aan bedrijfsvereisten om toepassingen snel te schrapen en voorziet veiligheid op bedrijfsniveau van Windows Server-Containers en Containers hyper-V. Ideale oplossingen of in privé, hybride, en privécloudmilieu's.

 

Verhinder risico's verbonden aan gecompromitteerde beheerdersreferenties. Gebruik de nieuwe bevoorrechte eigenschappen van het identiteitsbeheer om toegang tot en beleid „op het allerlaatste moment „net genoeg“ te beperken“.

 

Windows Server-de Containers brengen de behendigheid en de dichtheid van containers aan het Venstersecosysteem, toelatend behendig toepassingsontwikkeling en beheer. Gebruik hyper-V Containers voor een uniek extra niveau van isolatie voor containerized toepassingen.

 

Failover die groeperen zich: Clusterbesturingssysteem het rollen verbetering, Opslagreplica's


De Volmacht van de Webtoepassing: Preauthentication voor het Basis de toepassing van HTTP publiceren, vervangingsdomein het publiceren van toepassingen, HTTP aan HTTPS-redirection, Propagatie van cliëntip-adres aan achterste deeltoepassingen
IIS 10: Steun voor HTTP/2
Windows PowerShell 5,1
Windows Server-Containers 

 

 

Inleiding

De Windows Server 2016 van Microsoft is nu over het algemeen - beschikbaar en ontwikkelend aan klanten. Presales voor Server 2016 begonnen op 1 Oktober en Microsoft zei altijd dat de klanten toegang tot de daadwerkelijke beetjes in midden oktober zouden krijgen. Nu het midden oktober is en de bladeren vallen, leeft het bedrijf deze belofte na.

Bovendien heeft System Center 2016, de oplossing van het het datacentrumbeheer van Microsoft voor het opstellen en het leiden servers en Desktops, nu ook algemene beschikbaarheid geraakt.

Microsoft gebruikt de lancering van vandaag om de nadruk op zijn hybride wolkeninspanningen te zetten en hoe de Windows Server 2016 ondernemingen toelaat om hun toepassingen zowel in hun eigen datacentra als in openbare clouden (met inbegrip van, natuurlijk, zijn eigen Azuurblauw wolk gegevensverwerkingsplatform) in werking te stellen.

 

Voorzien van een netwerkeigenschappen

 

1.DHCP: Aangezien de Netwerktoegangsbeveiliging in Windows Server 2012 R2 werd afgekeurd, in Windows Server 2016 het DHCP-DUTJE van rol niet meer steunen
2.DNS:

   DNS client: De dienstband – verbeterde steun voor computers met meer dan één netwerkinterface
   DNS-server: DNS beleid, nieuwe DDS recordtypen (TLSA, SPF, en onbekende verslagen), nieuwe PowerShell-cmdlets en parameters

Windows Server-de Gateway steunt nu de Generische Verpletterende tunnels van Inkapselings(gre)
IP-adresbeheer (IPAM): Steun voor /31, /32, en /128-subnets; ontdekking van op dossier-gebaseerde, domein-aangesloten bij DNS-servers; nieuwe DNS functies; betere integratie van DNS, DHCP, en IP-adres (DDI) Beheer
3.Network controlemechanisme: Een nieuwe serverfunctie, virtuele en fysieke netwerkapparaten en de diensten in datacenter te vormen, te beheren te controleren en problemen op te lossen
Hyper-v Netwerkvirtualisatie: Programmeerbare schakelaar hyper-V (een nieuwe bouwsteen van Microsoft

4.software-bepaald voorzien van een netwerkoplossing); VXLAN-inkapselingssteun; Microsoft-de Stabilisatorinteroperabiliteit van de Softwarelading; de betere standaardnaleving van IEEE Ethernet.

Hyper-v

 

Ontwikkeling

Microsoft is gereorganiseerd door Satya Nadella, samenbrengend de de Server en System Center-teams. Eerder, werd het Serverteam dichter gericht op het team van de Vensterscliënt. Het azuurblauwe team werkt ook nauw met het Serverteam samen.

In Maart 2017, toonde Microsoft een interne versie van Server 2016 die op de architectuur ARMv8-A lopen aan. Men rapporteerde dat Microsoft met Qualcomm Centriq en de spaanders van Cavium ThunderX2 werkte. Volgens James Vincent van The Verge, brengt dit besluit de overheersing van Intel van de servercpu markt in gevaar. Nochtans, openbaarde het recentere onderzoek van Microsoft dat deze versie van Windows Server slechts voor intern gebruik is en slechts abonnees van de Microsoft Azuredienst beïnvloedt.

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

Microsoft Windows Server 2016r2 Datacenter CD DVD Versieoem Nieuwe Sleutel

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)