B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenWindows Server 2016oem

Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer

China Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer leverancier
Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer leverancier Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer leverancier Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer leverancier Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer leverancier

Grote Afbeelding :  Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: P7306165U2 / Pas aan

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Fabriek Verzegelde OEM Verpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Meida: DVD Activering: 100% online activering globaal
proeforde: Ja Pakket: Engelse OEM Doos
Type: OEM Nieuwe Sleutel Gebruiker: 5Clt
Voorwaarde: Gloednieuwe status: op voorraad

Kleinhandelsoem van de server 2016 Norm, OEM Verzegelde het Pak Volledige Versie Windows Server 08/12/16 van de Systeembouwer

 

Wat als u uw zaken met verhoogde beveiliging kon beschermen? De efficiency verbeter en de productiviteit van uw organisatie? De Hewlett Packard-Onderneming en het vennootschap Microsoft® combineren technologieën om uw zaken te helpen zijn volledig potentieel bereiken en met verhoogde behendigheid, extra lagen van veiligheid, hogere veerkracht en prestaties voor uw Windows® gebaseerde servers werken. De Microsoft Windows Server 2016 is het wolk-klaar besturingssysteem dat uw meest veeleisende werkbelasting terwijl het introduceren van nieuwe technologieën steunt die het gemakkelijk maken om de hybride wolkendiensten te integreren. Het levert krachtige nieuwe lagen van veiligheid samen met innovaties om uw zaken op nieuwe niveaus van efficiency en productiviteit op te heffen. De Windows Server 2016 met Flyingent-servers, opslag, en voorzien van een netwerkoplossingen in paren wordt gerangschikt verstrekt de technologie dat de hulp uw bedrijfsdoelstellingen die bereikt.

 

Nieuw in Windows Server 2016

De inhoud in deze die sectie beschrijft nieuw en in Vensters Server® 2016 verandert. De nieuwe hier vermelde eigenschappen en de veranderingen zijn degenen zeer waarschijnlijk om de grootste invloed te hebben aangezien u met deze versie werkt.

 

Verwerk gegevens

Het virtualisatiegebied omvat virtualisatieproducten en eigenschappen voor de IT beroeps om, Windows Server te ontwerpen op te stellen en te handhaven.

Algemeen

De fysieke en virtuele machines profiteren van grotere tijdnauwkeurigheid toe te schrijven aan verbeteringen van de Win32-Tijd en hyper-V van de Tijdsynchronisatie Diensten. Windows Server kan nu de gastheerdiensten die met aanstaande verordeningen volgzaam zijn die een 1ms-nauwkeurigheid met achting aan UTC vereisen.

Hyper-v

Nieuw in hyper-V op Windows Server 2016. Dit onderwerp verklaart de nieuwe en veranderde functionaliteit van de rol hyper-V in Windows Server 2016, Cliënt hyper-V op Vensters 10 lopen, en Microsoft hyper-V die Server 2016.

 

 

Vensterscontainers: De steun van de Windows Server 2016container voegt de prestatiesverbeteringen, vereenvoudigd netwerkbeheer, en steun voor Vensterscontainers op toe Vensters 10. Voor wat extra informatie over containers, zie Containers: Dokwerker, Vensters en Tendensen.

Nano Server

Nieuw in Nano Server. Nano Server heeft nu een bijgewerkte module voor de bouw van Nano Serverbeelden, met inbegrip van meer scheiding van fysieke gastheer en gast virtuele machinefunctionaliteit evenals steun voor verschillende Windows Server-uitgaven.

Er zijn ook verbeteringen aan de Herstelconsole, met inbegrip van scheiding van binnenkomende en uitgaande firewallregels evenals de capaciteit om de configuratie van WinRM te herstellen.

Beschermde Virtuele Machines

De Windows Server 2016 verstrekt een nieuwe hyper-v-Gebaseerde Beschermde Virtuele Machine om eender welke Generatie 2 virtuele machine tegen een gecompromitteerde stof te beschermen. Onder de eigenschappen in Windows Server 2016 worden geïntroduceerd die zijn volgend:

 

De nieuwe „Encryptie Gesteunde“ wijze die meer bescherming dan voor een gewone virtuele machine, maar minder dan „aanbiedt beschermde“ wijze, terwijl nog ondersteunend vTPM, schijfencryptie, de encryptie van het Livemigratieverkeer, en andere eigenschappen, met inbegrip van de directe gemakken van het stoffenbeleid zoals de virtuele Directe verbindingen en Powershell van de machineconsole.

 

Volledige steun voor het omzetten van bestaande niet-beschermde Generatie 2 virtuele machines in beschermde virtuele machines, met inbegrip van geautomatiseerde schijfencryptie.

 

Hyper-v de Virtual Machine Manager kan de stoffen nu bekijken waarop beschermde virtueel om gemachtigd is te lopen, verstrekkend een manier voor de stoffenbeheerder om de sleutelbeveiliging (KP) te openen van een beschermde virtuele machine en de stoffen te bekijken het om wordt toegelaten te lopen op.

 

U kunt Bevestigingswijzen op de lopende Dienst van de Gastheerbeschermer schakelen. Nu kunt u on the fly tussen de minder veilige maar eenvoudigere Actieve op folder-Gebaseerde bevestiging en op TPM-Gebaseerde bevestiging schakelen.

Diagnostiek bewerken het van begin tot eind gebaseerd op Windows PowerShell die misconfigurations of fouten in zowel bewaakte gastheren hyper-V als de Dienst van de Gastheerbeschermer kan ontdekken.

 

Een terugwinningsmilieu dat een middel veilig om aanbiedt problemen op te lossen en te herstellen beschermde virtuele machines binnen de stof waarin zij normaal terwijl het aanbieden van dezelfde mate van bescherming zoals de beschermde virtuele machine zelf lopen.

 

De Dienststeun van de gastheerbeschermer voor het bestaan veilig Active Directory – u kunt aan de Dienst van de Gastheerbeschermer opdracht geven om een bestaand Active Directory-bos als zijn Active Directory te gebruiken in plaats van het creëren van zijn eigen Actief

 

Folderinstantie

Voor nadere informatie en instructies voor het werken met beschermde virtuele machines, zie Beschermde VMs en de Bewaakte Gids van de Stoffenbevestiging voor Windows Server 2016 (TPM).

 

Identiteit en Toegang

De nieuwe eigenschappen in Identiteit verbeteren de capaciteit voor organisaties om Active Directory-milieu's te beveiligen en hen te helpen aan wolk-slechts plaatsingen en hybride plaatsingen migreren, waar sommige toepassingen en diensten in de wolk worden ontvangen en anderen op gebouw worden ontvangen.

 

Active Directory Certificate Services

Nieuw in Active Directory Certificate Services. Active Directory Certificate Services (AD CS) in de steun van Windows Server 2016verhogingen voor de zeer belangrijke bevestiging van TPM: U kunt Smart Card KSP voor zeer belangrijke bevestiging nu gebruiken, en de apparaten die niet aan het domein worden aangesloten bij kunnen NDES-inschrijving nu gebruiken om certificaten te krijgen van die voor sleutels kunnen worden getuigd die in een TPM zijn.

 

Active Directory Domain Services

Active Directory Domain Services omvat verbeteringen om organisaties te bevorderen Active Directory-milieu's beveiligen en de betere ervaringen van het identiteitsbeheer verstrekken voor zowel collectieve als persoonlijke apparaten. Voor meer informatie, zie Nieuw in Active Directory Domain Services (AD DS) in Windows Server 2016.

 

Active Directory Federation Services

Nieuw in Active Directory Federation Services. Active Directory Federation Services (AD FS) in Windows Server 2016 omvat nieuwe eigenschappen die u toelaten om AD FS te vormen die gebruikers voor authentiek te verklaren in de folders van Lightweight Directory Access Protocol(ldap) worden opgeslagen. Voor meer informatie, zie Nieuw in AD FS voor Windows Server 2016.

 

De Volmacht van de Webtoepassing

De laatste versie van de Volmacht van de Webtoepassing concentreert zich op nieuwe eigenschappen die het publiceren en preauthentication voor meer toepassingen en betere gebruikerservaring toelaten. Controleer de volledige lijst van nieuwe eigenschappen die preauthentication voor rijke cliënt apps zoals Exchange ActiveSync en vervangingsdomeinen voor het gemakkelijkere publiceren van SharePoint apps omvat. Voor meer informatie, zie Nieuw in de Volmacht van de Webtoepassing in Windows Server 2016.

 

Beleid

Het beheer en Automatiseringsgebied concentreert zich op hulpmiddel en verwijzingsinformatie voor IT pros die Windows Server 2016, met inbegrip van Windows PowerShell in werking stellen en willen leiden.

Windows PowerShell 5,0 omvat significante nieuwe eigenschappen, met inbegrip van steun voor zich het ontwikkelen met klassen en nieuwe veiligheidseigenschappen die zijn gebruik uitbreiden, zijn bruikbaarheid, verbeteren en u toestaan om Op Windows gebaseerde milieu's te controleren en gemakkelijker en ruim te beheren. Zie het Kader (WMF) 5,0 van het Venstersbeheer RTM-het Overzicht van Versienota's voor details.

De nieuwe toevoegingen voor Windows Server 2016 omvatten: de capaciteit om PowerShell.exe op Nano niet meer verre Server (slechts), nieuwe Lokale Gebruikers & Groepencmdlets plaatselijk in werking te stellen om GUI te vervangen, voegde PowerShell-het zuiveren steun toe, en voegde steun in Nano Server voor veiligheidsregistreren & transcriptie en JEA toe.

Voorzien van een netwerk

Dit gebied richt voorzien van een netwerkproducten en eigenschappen voor de IT beroeps aan ontwerp, stelt, en handhaaft Windows Server 2016 op.

 

Software-bepaald Voorzien van een netwerk

U kunt zowel verkeer nu weerspiegelen en leiden aan nieuwe of bestaande virtuele toestellen. Samen met een verdeelde firewall en Netwerkbeveiliginggroepen, laat dit u toe om werkbelasting op een manier dynamisch te segmenteren en te beveiligen gelijkend op Azuurblauw. Ten tweede, kunt u de volledige software-Bepaalde stapel van voorzien van een netwerk(sdn) opstellen en leiden gebruikend System Center Virtual Machine Manager. Tot slot kunt u Dokwerker om Windows Server-containervoorzien van een netwerk ook te beheren, en verwant SDN-beleid niet alleen met virtuele machines maar containers gebruiken. Voor meer informatie, zie Plaatsing van het Plan de Software Bepaalde Voorzien van een netwerk.

 

TCP-de prestatiesverbeteringen

Het standaard Aanvankelijke Congestievenster (ICW) is verhoogd van 4 tot 10 en TCP Snel Open (TFO) is uitgevoerd. TFO vermindert de hoeveelheid tijd wordt vereist om een TCP-verbinding te vestigen en verhoogde ICW laat grotere voorwerpen toe om in de aanvankelijke uitbarsting worden overgebracht die. Deze die combinatie kan de tijd beduidend verminderen wordt vereist om een Internet-voorwerp tussen de cliënt en de wolk over te brengen.

 

om TCP-gedrag te verbeteren wanneer het terugkrijgen van pakketverlies hebben wij TCP-de Sonde (TLP) van het Staartverlies en Recente Erkenning (REK) uitgevoerd. TLP-de hulp zet opnieuw overbrengt Onderbrekingen (RTOs) aan Snelle Terugwinning om en die het REK vermindert de tijd voor Snelle Terugwinning wordt vereist een verloren pakket opnieuw over te brengen.

 

Veiligheid en Verzekering

Omvat veiligheidsoplossingen en eigenschappen voor de IT beroeps in uw datacenter en wolkenmilieu op te stellen. Voor informatie over veiligheid in Windows Server 2016 over het algemeen, zie Veiligheid en Verzekering.

Net genoeg Beleid

Net genoeg is het Beleid in Windows Server 2016 veiligheidstechnologie die afgevaardigd beleid voor om het even wat toelaat die met Windows PowerShell kan worden geleid. De mogelijkheden omvatten steun voor het lopen onder een netwerkidentiteit, die over Directe PowerShell, veilig het kopiëren dossiers aan of van JEA-eindpunten verbinden, en vormend de PowerShell-console in een JEA-context standaard voor nadere informatie te lanceren, zie JEA op GitHub.

 

Credentiewacht

De credentiewacht gebruikt op virtualisatie-gebaseerde veiligheid om geheimen te isoleren zodat slechts de bevoorrechte systeemsoftware tot hen kan toegang hebben. Zie afgeleide domeingeloofsbrieven met Credentiewacht beschermen.

 

Verre Credentiewacht

De credentiewacht omvat steun voor RDP zittingen zodat de gebruikersreferenties aan de cliëntkant blijven en niet blootgesteld aan de serverkant. Dit verstrekt ook Enig Teken voor Extern bureaublad. Zie Extern bureaubladgeloofsbrieven met Verre Credentiewacht beschermen.

 

Apparatenwacht (Codeintegriteit)

De apparatenwacht verstrekt de integriteit (KMCI) van de kernelmoduscode en de integriteit (UMCI) van de gebruikersmoduscode door beleid te creëren dat specificeert wat de code op de server kan in werking stellen. Zie Inleiding aan Apparatenwacht: op virtualisatie-gebaseerd veiligheid en van de codeintegriteit beleid.

 

Windows Defender

Windows Defender-Overzicht voor Windows Server 2016. Windows Server Antimalware is geïnstalleerd standaard en toegelaten in Windows Server 2016, maar het gebruikersinterface voor Windows Server Antimalware is niet geïnstalleerd. Nochtans, zal Windows Server Antimalware antimalware definities bijwerken en zal de computer zonder het gebruikersinterface beschermen. Als u het gebruikersinterface voor Windows Server Antimalware wenst, kunt u het na de besturingssysteeminstallatie installeren door de Add Rollen te gebruiken en kenmerkt Tovenaar.

 

De Wacht van de controlestroom

De Wacht (CFG) van de controlestroom is een eigenschap van de platformveiligheid die werd gecreeerd om de kwetsbaarheid van de geheugencorruptie te bestrijden. Zie de Wacht van de Controlestroom voor meer informatie.

 

Opslag

De opslag in Windows Server 2016 omvat nieuwe eigenschappen en verhogingen voor software-bepaalde opslag, evenals voor traditionele bestandsservers. Hieronder zijn enkelen van de nieuwe eigenschappen, voor meer verhogingen en de verdere details, zien Nieuw in Opslag in Windows Server 2016.

 

Directe Opslagruimten

Directe de Opslagruimten laten de bouw van hoogst beschikbare en scalable opslag toe gebruikend servers met lokale opslag. Het vereenvoudigt de plaatsing en het beheer van software-bepaalde opslagsystemen en opent gebruik van nieuwe klassen van schijfapparaten, zoals SATA SSD en NVMe-schijfapparaten, die eerder niet mogelijk met gegroepeerde Opslagruimten met gedeelde schijven waren.

Voor meer informatie, zie Directe Opslagruimten.

 

Opslagreplica

De opslagreplica laat opslag-agnostische, blok-vlakke, synchrone replicatie tussen servers of clusters voor zich herstel na noodgeval, evenals het uitrekken van een failovercluster tussen plaatsen toe. De synchrone replicatie laat het weerspiegelen van gegevens in fysieke plaatsen met neerstorting-verenigbare volumes toe om nul gegevensverlies op het bestandssysteemniveau te verzekeren. De asynchrone replicatie staat plaatsuitbreiding voorbij metropolitaanse waaiers met de mogelijkheid van gegevensverlies toe.

 

Voor meer informatie, zie Opslagreplica.

Opslagquality of service (QoS)

U kunt opslagkwaliteit van de dienst (QoS) nu gebruiken om de opslagprestaties centraal te controleren van begin tot eind en informatiebeheerbeleid tot stand te brengen de clusters gebruikend van hyper-V en CSV-in Windows Server 2016.

Voor meer informatie, zie Opslagquality of service.

Failover het Groeperen zich

De Windows Server 2016 omvat een aantal nieuwe eigenschappen en verhogingen voor veelvoudige servers die in één enkele fout-verdraagzame cluster gebruikend Failover zich Groepeert eigenschap worden gegroepeerd. Enkele toevoegingen zijn hieronder vermeld; voor een volledigere lijst, zie Nieuw in Failover zich Groepeert in Windows Server 2016.

Groepeer me Besturingssysteem Rolling Verbetering

Clusterbesturingssysteem Rolling de Verbetering laat een beheerder toe om het besturingssysteem van de clusterknopen van Windows Server 2012 R2 aan Windows Server 2016 te bevorderen zonder hyper-V of de schaal-uit Bestandsserverwerkbelasting tegen te houden. Gebruikend deze eigenschap, kunnen de onderbrekingssancties tegen Serviceovereenkomsten (SLA) worden vermeden.

Voor meer informatie, zie Clusterbesturingssysteem Rolling Verbetering.

Betrek Getuige

De wolkengetuige is een nieuw type van de getuige van het Failoverclusterquorum in Windows Server 2016 dat hefboomwerkingenmicrosoft azure als arbitragepunt. De wolkengetuige, zoals een andere quorumgetuige, krijgt een stem en kan aan de quorumberekeningen deelnemen. U kunt wolkengetuige als quorumgetuige vormen gebruikend Configure een Tovenaar van het Clusterquorum.

Voor meer informatie, zie Wolkengetuige opstellen.

Gezondheidsdienst

De Gezondheidsdienst verbetert de controle, de verrichtingen, en de onderhoudservaring van dag tot dag van clustermiddelen op een Opslagruimten Directe cluster.

Voor meer informatie, zie Gezondheidsdienst.

Toepassingsontwikkeling
Internet Information Services (IIS) 10,0

De nieuwe die eigenschappen door de het Webserver van IIS 10,0 worden verstrekt in Windows Server 2016 omvatten:

Steun voor HTTP/2-protocol in de Voorzien van een netwerkstapel en geïntegreerd met IIS 10,0, die IIS 10,0 websites toestaan om HTTP/2-verzoeken om gesteunde configuraties automatisch te dienen. Dit staat talrijke verhogingen over HTTP/1.1 zoals efficiënter hergebruik van verbindingen en verminderde latentie, verbeterend ladingstijden voor webpagina's toe.
Capaciteit om IIS 10,0 in Nano Server in werking te stellen en te leiden. Zie IIS op Nano Server.
Steun die voor Vervangingshost-headers, administratorss aan opstelling een Webserver voor een domein de toelaten en heeft dan de Webserver verzoeken om eender welke subdomain dienen.
Een nieuwe PowerShell-module (IISAdministration) voor het leiden IIS.

 

Zie voor nadere informatie IIS.

Distributed Transaction Coordinator (MSDTC)

Drie nieuwe eigenschappen worden toegevoegd in Microsoft Windows 10 en Windows Server 2016:

Een nieuwe interface voor Middelmanager verenigt kan door een middelmanager worden gebruikt om het resultaat van een in-twijfeltransactie weer te bepalen nadat een database wegens een fout opnieuw begint. Zie

 

IResourceManagerRejoinable:: Verenig voor details weer.

De DSN naamgrens wordt vergroot van 256 bytes aan 3072 bytes. Zie IDtcToXaHelperFactory:: Creeer, IDtcToXaHelperSinglePipe:: XARMCreate, of IDtcToXaMapper:: RequestNewResourceManager voor details.

Het betere vinden toestaand u om een registersleutel te plaatsen om een afbeeldingsbestandweg in het traceerlogboekdossier te omvatten - de naam zodat u kan welk traceerlogboekdossier vertellen om te controleren. Zie hoe te het kenmerkende vinden voor MS DTC op een Op Windows gebaseerde computer voor details toelaten bij het vormen van het vinden voor MSDTC.

 

Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer

Het volledige Versie Verzegelde Windows Server 2016oem Pak DVD Meida van de Systeembouwer

 

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Winst 10 Prooem

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 Professionele Turkse Versieoem Pakket100% Online Activering met 64 bits

Italiaanse Microsoft-Softwarewinst 10 OEM de Professionele Italiaanse Activering met 64 bits van het Versiepakket online

Legitieme Microsoft-softwarewinst 10 de Professionele OEM Russische Activering met 64 bits van het Versiepakket online

De Kleinhandelsdoos van Office 2016

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2016 voor Kleinhandels de Doosdvd Media van de Vensterspkc Versie

De Volledige Versie DVD van Microsoft Office Standard 2016/CD Media Kleinhandels de Doos Online Activering van Wndows

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

De Vergunningsmedia van Microsoft Office Standard 2016 DVD Engelse Kleinhandels de Versie Online Activering van Wndows

COA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 10 Prooem Engelse/Franse/Duitse Productcodecode en COA-Stickers met 64 bits

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Windows 7-de Productcodecode Microsoft, wint 8,1 het de Stickerturks/Spaans van COA Zeer belangrijk

OEM COA van Windows 7 Professionele Vergunningssticker, Microsoft Widnows 10 Professionele COA-Sticker

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Computersysteemsoftware Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 pccomputer-software.com. All Rights Reserved. Developed by ECER