B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 10 Pro Pack

Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

China Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg leverancier
Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg leverancier Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg leverancier Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg leverancier Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg leverancier

Grote Afbeelding :  Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in Puerto Rico/de V.S./Ierland/Duitsland/Turkije/Singapore/HK/Egypte
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: FQC08907/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pieces
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Media: X met 32 bits DVD met 64 bits Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Het verschepen kosten: gratis Garantie: 100% Echte activering
Taal: Geen Taalbeperking levering: Door DHL binnen 24 het Werkuren na Ontvangen Betaling
Vergunning: OEM sleutel voor levengarantie Steekproeforde: Toegelaten
Pakket: Engels, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Japans, Koreaans, Pools, Turks, Frans, Activering: 1 sleutel voor 1PC

Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

 

 

Microsoft Windows 10 Professionele Software met 64 bits DVD + sluit de Groothandel (van COA)

 

Elke aankoop omvat: Originele COA-keyInstallation DVD van het vergunningsproduct voor Vensters 10 beroeps met 64 bits

 

Vensters 10 Professionalis een goede besturingssysteemkeus voor slijpsteengebruikers met krachtige computersystemen. maakt het software-nu voor u gemakkelijk om Vensters 10 te installeren Beroeps met deze 1 Vergunningsversie die aan u snel via elektronische levering zal aankomen. Het ontwerp van Vensters 10 neemt de beste eigenschappen van de twee vroegere besturingssystemen, Windows 7 en Windows 8, en neemt hen in een besturingssysteem op dat zo ook goed aan PCs en tabletten werkt. Deze professionele versie van Vensters 10 heeft vele eigenschappen die niet op de Huisversie, met inbegrip van ondernemingsgegevensbescherming, BitLocker en vertrouwde op laars voor veiligheid worden gevonden, de verre Desktop, domein en ondernemingswijze Internet Explorer voor bedrijfsgebruik en de capaciteit treedt om zich bij Azuurblauw Active Directory met een eenmalige aanmelding aan wolk-ontvangen toepassingen aan te sluiten toe. Na het kopen van deze software, zult u één code van de vergunningsactivering en een verbinding aan Microsofts-Media Verwezenlijkingshulpmiddel voor Vensters 10 Beroeps ontvangen.

Uitgebreid Menu Start: Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren. Apps die looppas in Vensters: Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's. Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten. Onverwachte verhogingen: Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen. Nieuwe taakweergaveknoop: De nieuwe taakweergaveknoop op de taakbar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert. Veelvoudige Desktops: In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

 

Waarom koop Microsoft Windows 10 Beroeps?

 

Het grootste voordeel van Vensters 10 beroeps is dat het als Vensters voelt. Zodat Microsoft sterk bewust van de systeemnadruk binnen de partij vanaf de Desktop en het beginmenu, te eenvoudige te snel niet zal werken. Dit is de beste combinatie van geluk met de beste kwaliteit Windows 7 en Windows 8, Desktopeigenschappen 7 met sommige aanraking-vriendschappelijke eigenschappen 8,1. Bovenal, zullen Vensters 10 droom van Pro de bewezen Microsoft om één enkel besturingssysteem te verstrekken dat aan alle platforms kan werken, in feite, spoedig een werkelijkheid worden.

Nu verzendend ons het onderzoek om de beste overeenkomst van Vensters 10 spoedig te worden Beroeps.

 

Wat is het Verschil tussen Vensters 10 Pro en Vensters 10 Huis?

 

Vensters 10 wordt Huis geconcentreerd op de consument, Vensters 10 is Pro meer daar voor de hoofdgebruikers en die die kleine tot middelgrote ondernemingen in werking stellen. Dit kan in de geavanceerde die veiligheidseigenschappen worden gezien in het Propakket worden gevonden. De beetjekast is een integraal onderdeel professionele niveauwindows-besturingssystemen sinds Uitzicht geweest. In Vensters 10 heeft Promicrosoft tot sommige fijne aanpassingen aan de dienst gemaakt.

 

Zoals u van een Proversie zou denken is er ook steun voor Externe bureaubladen, virtualisatie, het Beheer van het Groepsbeleid en toegang tot Vensters 10 Bedrijfsopslag. Microsoft maakt een lijst ook van de capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met een eenmalige aanmelding aan te sluiten te betrekken ontvangen apps, plus steun voor zich het aansluiten van een bij domein.

 

Niet zeker als Vensters 10 voor u juist is? Voel vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Hier pride wij op onze betrouwbare reputatie en beste klantenservice.

 

Wat is Systeem/de Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 10 Proinstallatie?

·1 GHz bewerker

· 2 GB RAM

· 16 GB beschikbare vasteschijfruimte

· beeldschermresolutie 1366 x 768

· DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder

· Een Microsoft-account en een Internettoegang.

 

Vensters 10 Huis versus Pro, Welke Vensters is Juist voor u?

Vensters 10 Huis en Pro zijn definitief hier en zij zijn volledig van grote eigenschappen. Vensters 10 Huis omvat een terugkeer van de het Menu Start, Cortana, de Batterijbesparingwijze, de Apparaatversleuteling, de Virtualisatie, Microsoft-Rand, en veel meer. Een grote keus voor uw PC thuis.

Vensters 10 Pro omvat al functionaliteit van Vensters 10 Huis plus extra bedrijfs en veiligheidseigenschappen. Vensters 10 Pro komt met het Beheer van het Groepsbeleid, de capaciteit om zich bij een Domein aan te sluiten, Beetjekast, Extern bureaublad, en Microsoft-Paspoort. Een ideale keus als u kleine tot middelgrote zaken in werking stelt of als u geavanceerde veiligheid zoekt.

 

Waarom koop Software van ons?

In de prettigste prijzen, leveren wij u originele Microsoft-vensters 10 pro kleinhandelsversie, echte Winst 10 pro 64 beetjes OEM versie en gemachtigde vensters 10 procoa-vergunning, ook. De uitvoerige puntbeschrijving, zal daar niet meer zijn herhaalt aangezien u het moet zeer goed kennen of u kunt de nauwkeurige informatie door Website of de Opslag van Microsoft krijgen de Officiële. Maar hier, heeft elk enig product dat op onze website een lijst maakte van 100%-klantentevredenheid behandeld, zijn er niet meer te goedkope punten, heeft de goede kwaliteit werkelijke kost die meer dan een andere slechte kwaliteits of niet stabiele punten is, doen wij echte zaken. als u echt doet, dan zeer goed kent u het.

 
Winst 10 Huis Winst 10 Pro
Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk) Nr Ja
BitLocker Nr Ja
Het beheer van het groepsbeleid Nr Ja
Extern bureaublad Nr Ja
Hyper-v (virtualisatie) Nr Ja
Toegewezen Toegang Nr Ja
Ondernemingswijze Internet Explorer Nr Ja
Windows Store voor Zaken Nr Ja
Vertrouwd opstarten Nr Ja
Windows Update voor Zaken Nr Ja
Max. gesteund RAM 128 GB 2 TB

 

vensters bureau Server
Win10 pro Kleinhandels Win10 prooem Pro Kleinhandels van Office 2013 Het Huis en de zaken van Office 2013 voor MAC/winstkleinhandel Server2008 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 8,1 pro Kleinhandels Winst 8,1 prooem Standaard Kleinhandels van Office 2013 Office 2013 Pro plus Kleinhandel Server2012 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 7 pro Kleinhandels Winst 7 prooem Pro Kleinhandels van Office 2016 Het Huis en de zaken van Office 2016/student voor winst/MAC-Kleinhandel Server2012 Datacentrum (R2) Server2016
Engels/Frans/Duits/Russisch/Turks/Spaans/Italiaans/Portugees/Pools/Japans/Koreaans… Standaard Kleinhandels van Office 2016 Office 2016 Pro plus Kleinhandel

1, Activeringsgarantie: Het levenstijd. langs online steuncontrole

2, Al productensteun Aangepaste taal.

3.More de informatie contacteert ons

SQL server Adobe
2008/2012/2014/2016 Xi pro/x pro Progelijkstroom CS6
 

 

Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

 

Vensters 10 Professionele OEM Zeer belangrijke 100% van de Productvergunning activeren online levenwaarborg

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)