B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos

China Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos leverancier
Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos leverancier Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos leverancier Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos leverancier Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos leverancier

Grote Afbeelding :  Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in Originele de V.S.
Merknaam: Adobe Acrobat Pro DC
Certificering: Lot Code:75457/Certified
Modelnummer: Verklaard Adobe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie:: Adobe-Acrobaat Progelijkstroom Activering: 1 sleutel voor 1 PC/1-Gebruiker
Het verschepen kosten: gratis beetje: 32/64-beetje
Garantie: 100% Echte activering Taal: Geen Taalbeperking
Geregistreerd: Ja Pakket: DVD+Key Kaart met Pakket

Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos100% Activering online
 
 
Adobe-Acrobaat XI Pro publiceert software voor het bekijken, het creëren, het combineren, en het controleren Adobe PDF documenten voor distributie, samenwerking, en gegevensverzameling.
Deze schenking verstrekt een vergunning die één enkele gebruiker toestaat om de software te installeren en te gebruiken. Zie verder voor extra verlenen van vergunningen informatie.
Voordelen voor Organisaties
U kunt Acrobaat gebruiken Pro aan
Creeer en publiceer overtreffen materialen of professionele rapporten die veelvoudige soorten inhoud combineren
Sparen document en geld door elektronische documenten en vormen te creëren en te verspreiden
Verzeker documenttoegankelijkheid voor gehandicapte mensen
Met specialisatie studeer Mogelijkheden af
Zet of tast aan PDF om af: U kunt Adobe PDF-documenten van om het even welke toepassing creëren die drukken, met inbegrip van Microsoft Office-software, Webbrowsers zoals Internet Explorer en Firefox, en Lotus Notes. PDFs kan ook van afgetaste document documenten en vormen worden gecreeerd.
Combineer dossiers van veelvoudige toepassingen: U kunt een waaier van bestandstypes combineren in één enkel PDF-document of hen plaatsen in één enkele portefeuille. De documenten en de portefeuilles kunnen de inhoud van verschillende media, met inbegrip van FLV of de video en de webpagina's van H.264 omvatten.
Bescherm de dossiers en de documenten van PDF:
U kunt documentcontroles en veiligheid met wachtwoordbescherming toepassen; toestemmingen voor, en druk die, die kopiëren veranderen; en digitale handtekeningen. U kunt verborgen informatie en gebruiksredaction hulpmiddelen permanent ook verwijderen om gevoelige inhoud permanent te schrappen.
Verzamel gegevens met fillable PDF-vormen: U kunt fillable vormen van afgetast document, PDF-documenten, Microsoft Word-documenten, of Excel-spreadsheten tot stand brengen. Vullen-uit kunnen de vormen in een searchable, sorteerbaar, PDF-pakket worden verzameld, en hun gegevens kunnen in een spreadsheet worden uitgevoerd.
Voer samenwerkingsdocumentoverzichten uit: De veelvoudige deelnemers kunnen samenwerkingsdocumentoverzichten leiden die recensenten toestaan om één te zien - de commentaren van iemand anders. De gebruikers van het vrije Adobe Reader evenals de Acrobaat kunnen commentaren aan documenten toevoegen.
De uitvoerpdf dossiers: Sparen volledige PDF-dossiers of enkel geselecteerde gedeelten hen als Microsoft Word, PowerPoint, of Excel-documenten, die lay-out, doopvonten, het formatteren, en lijsten behouden.
Verlenen van vergunningen
Als u de vergunning gegeven gebruiker bent, kunt u de software ook installeren en gebruiken op een secundaire computer. De secundaire computer kan een huiscomputer of draagbare computer zijn en moet van hetzelfde platform zijn. U kunt niet de software op zowel de primaire als secundaire computers gelijktijdig in werking stellen.
Kies zorgvuldig
 

Gedetailleerde puntinformatie

 
Beschrijving

Adobe-Acrobaat XI Prosoftware levert een volledige oplossing voor het werken met de documenten en de vormen van PDF voor gebruikers, en vereenvoudigt plaatsing en aan de gang zijnde softwarebeheer voor IT.
 
De betere Toepassingsveiligheid, de steun voor de hulpmiddelen van de plaatsingsautomatisering, en een voorspelbaar updateprogramma met cumulatieve het herstellen hulp drukken de kosten en de ruzie van het leiden van PDF-software.
 

Productherkenningstekens
MerkAdobe
ModelAcrobaat XI Pro voor Vensters
TaalEngels
 
Categorie
TypeToepassingsontwikkeling
FamilielijnAdobe-Acrobaat
 
Vergunning
VergunningscategorieNorm
 
Pakket
DistributiemediaDVD
 
Systeemvereisten
BesturingssysteemMicrosoft Windows 7, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 8, Windows XP SP2, Windows XP-SP3


Het administratieve recht voor dit product is niet terugbetaalbaar, en het product kan niet worden geruild.
Het verkrijgen van Dit Product
Wanneer uw schenkingsverzoek goedkeurt, zullen wij een bericht naar uw organisatiee-mail adres met instructies voor het verkrijgen van en het activeren van dit product verzenden.

venstersbureauServer
Win10 pro KleinhandelsWin10 prooemPro Kleinhandels van Office 2013Het Huis en de zaken van Office 2013 voor winstkleinhandelServer2008 norm (R2)Server2008 Onderneming (R2)
Winst 8,1 pro KleinhandelsWinst 8,1 prooemStandaard Kleinhandels van Office 2013Office 2013 Pro plus KleinhandelServer2012 norm (R2)Server2008 Onderneming (R2)
Winst 7 pro KleinhandelsWinst 7 prooemPro Kleinhandels van Office 2016Het Huis en de zaken van Office 2016/student voor winst/MAC-KleinhandelServer2012 Datacentrum (R2)Server2016
Engels/Frans/Duits/Russisch/Turks/Spaans/Italiaans/Portugees/Pools/Japans/Koreaans…Standaard Kleinhandels van Office 2016Office 2016 Pro plus Kleinhandel

1, Activeringsgarantie: Het levenstijd. langs online steuncontrole
2, Al productensteun Aangepaste taal.
3.More de informatie contacteert ons

SQL serverAdobe
2008/2012/2014/2016Xi pro/x proProgelijkstroom CS6
 


Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos
Adobe-Acrobaat Progelijkstroom voor Grafische het Ontwerpsoftware Originele DVD van PDF met Kleinhandelsdoos

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)