B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenVensters 10 Pro Pack

Vensters 10 het Pak Volledige Versie van Huis Kleinhandels Volledige Versiob met 3,0 USB OEM Zeer belangrijke Vergunning

Certificaat
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Vensters 10 het Pak Volledige Versie van Huis Kleinhandels Volledige Versiob met 3,0 USB OEM Zeer belangrijke Vergunning

Windows 10 Home Retail Full Versiob Pack Full Version with 3.0 USB OEM Key License
Windows 10 Home Retail Full Versiob Pack Full Version with 3.0 USB OEM Key License Windows 10 Home Retail Full Versiob Pack Full Version with 3.0 USB OEM Key License Windows 10 Home Retail Full Versiob Pack Full Version with 3.0 USB OEM Key License Windows 10 Home Retail Full Versiob Pack Full Version with 3.0 USB OEM Key License

Grote Afbeelding :  Vensters 10 het Pak Volledige Versie van Huis Kleinhandels Volledige Versiob met 3,0 USB OEM Zeer belangrijke Vergunning

Productdetails:
Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: FQC88788/Customize
Modelnummer: Verklaard Microsoft
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pieces
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Originele OEM/de Kleinhandelsverpakking
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 100000+Units+Month
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 1 sleutel voor 1 PC Versie: Winst 10 Pro Kleinhandelsusb
Vergunning: OEM sleutel Taal: Geen Taalbeperking
Toepassing: Globaal Gebied Monster: Ondersteuning
Pakket: Engels Flash Drive: 3.0 USB
Hoog licht:

vensters 10 kleinhandelsproductcode

,

vensters 10 prooem sleutel

Vensters 10 het Pak Volledige Versie van Huis Kleinhandels Volledige Versiob met 3,0 USB OEM Zeer belangrijke Vergunning

 

 

Overzicht

De beste Vensters nog
Vensters 10 wordt ontworpen om met u foutloos van één apparaat naar een andere te gaan. Het is snel en ontvankelijk. U wordt zelfs vrije praatje of telefoonsteun van echte mensen. Met Vensters 10, het gemakkelijker dan ooit is om grote dingen te doen.

Het werkt enkel
Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo [1] laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.

Multi-doet
Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

Microsoft-Rand
Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

Continuum
Het beste scherm is altijd u bent, omdat Vensters 10 uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen. [2]

Uniek van u
Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een wachtwoord herinneren of typen. [3]

Gokken en Xbox
Speel uw Xbox Onespelen op uw Vensters 10 PC, laptop of tablet. Gebruik de Speldvr eigenschap om uw grootste heldenbewegingen te registreren en naar uw vrienden onmiddellijk te verzenden, zonder uw spel te verlaten. [4]

Cortana
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer over u te leren na verloop van tijd, wordt Cortana nuttiger elke dag die, die transparant en uw vertrouwen houden blijven. [5]

[1] hardware-Afhankelijk

[2] App ervaringen kunnen variëren.

[3] Vensters Hello vereist gespecialiseerde hardware, met inbegrip van vingerafdruklezer, de verlichte sensor van IRL of andere biometrische sensoren.

[4] BreedbanddieInternet voor sommige eigenschappen (ISP de prijzen zijn van toepassing) wordt vereist. Zien de Levende eigenschappen van Xbox slechts beschikbaar met gesteunde spelen in Xbox levend-Gesteunde landen, xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in 2015 die dwars-apparatenspel steunen; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte thuisnetwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One dat. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders. Spel DVR slechts beschikbaar met gesteunde hardware. Xbox One, van PC/Tablet en van de Telefoon versies van spelen afzonderlijk verkocht allen.

[5] Cortana beschikbaar in uitgezochte markten bij lancering, ervaring kan door gebied en apparaat variëren.

  • Koop Vensters 10 Huis en geniet van snelle en ontvankelijke technologieën zoals InstantGo die u laten opstarten en snel hervatten. Geef opdracht voor Vensters met 32 bits/met 64 bits 10 nu flits tot aandrijving en word direct Vensters 10 USB.
  • Vensters 10 wordt ontworpen om met u foutloos van één apparaat naar een andere te gaan. Het is snel en ontvankelijk. U wordt zelfs vrije praatje of telefoonsteun van echte mensen. Met Vensters 10, het gemakkelijker dan ooit is om grote dingen te doen. Het combineert de Vensters u reeds kent en voegt grote verbeteringen toe u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo (1) laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.
  • Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.
  • Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.
  • Het beste scherm is altijd u bent, omdat Vensters 10 uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen. Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een wachtwoord herinneren of typen.
  • Speel uw Xbox Onespelen op uw Vensters 10 PC, laptop, of tablet. Gebruik de Speldvr eigenschap om uw grootste heldenbewegingen te registreren en naar uw vrienden onmiddellijk te verzenden, zonder uw spel te verlaten.
  • Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer over u te leren na verloop van tijd, wordt Cortana nuttiger elke dag die, die transparant en uw vertrouwen houden blijven.

 

  • Productdimensies: 15 x 20 x 3 cm; 36 g

Gedetailleerde puntinformatie

 
Beschrijving
Microsoft Windows 10 Huisbesturingssysteem kenmerkt de Digitale Persoonlijke Medewerker van Cortana, om u te helpen taken verwezenlijken gemakkelijk, door herinneringen in de aangewezen plaats en de tijd te verstrekken. Met het uitgebreide Menu Start, kunt u belangrijke gegevens en vaak gebruikt apps, evenals speld favoriete apps, voor geschikte toegang bekijken. Het lezen van online artikelen, en het typen van en delen van nota's direct op webpagina's worden gemaakt met Microsoft-browser van het Randweb mogelijk. Bovendien, bestaat deze software uit veelvoudige ingebouwde apps, en een Venstersopslag.
 
Productherkenningstekens
Merk Microsoft
Model Vensters 10 Huis
MPN KW900016
Platform Vensters
UPC 885370909777
Taal Engels
 
Categorie
Type Besturingssystemen
 
Vergunning
Vergunningscategorie Norm
 
Pakket
Distributiemedia USB-station

 

 

 

De doos bevat

Vensters 10 Professionele Engelse Internationaal met 32 bits/met 64 bits

Vensters 10 Professional 32/64-bitproductomschrijving

Met Vensters 10 Pro, hebt u een grote partner. Krijg sneller opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren die materiaal, plus innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe die browser wordt gedaan te krijgen voor online actie en Cortana, de persoonlijkere digitale medewerker wordt gebouwd. Vensters 10 Proaanbiedingen alle grote eigenschappen van Vensters 10 Huis, plus belangrijke bedrijfsfunctionaliteit voor encryptie, verre login, die tot virtuele machines, en meer leiden.
 

U bent reeds een deskundige

Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u.

Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt.

„Dit combineert de sterke punten van Windows 8 met Windows 7.“

Deze verkoop is voor 1 Verzegeld Microsoft Windows 10 Professionele Kleinhandelsdoos die 1 COA-vergunningssticker en 1 Origineel Venstersusb-flashstation bevat.
Dit kan op om het even welke machine worden geïnstalleerd die aan de minium vereisten voldoet dat in het hoogste deel van deze lijst worden vermeld.
Dit is nieuwe, ongeopende container.

Waarom gebruik een USB-stok over een DVD?
Installeren van Vensters 10 die een USB-stok gebruiken is veel sneller dan gebruikend een DVD
Lees en writesof is deze USB-stok onaverage sneller van 10 keer!
Één of andere nieuwere pc's en Laptop hebben geen optische aandrijving (DVD-aandrijving) zodat is USB de enige optie.
 

Vensters 10 het Pak Volledige Versie van Huis Kleinhandels Volledige Versiob met 3,0 USB OEM Zeer belangrijke Vergunning 0

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)