B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenCOA-Vergunningssticker

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Certificaat
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Genuine Windows COA License Sticker For PC , Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Sticker
Genuine Windows COA License Sticker For PC , Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Sticker Genuine Windows COA License Sticker For PC , Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Sticker Genuine Windows COA License Sticker For PC , Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Sticker Genuine Windows COA License Sticker For PC , Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Sticker

Grote Afbeelding :  De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

Productdetails:
Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: Fqc-
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 25 stukken
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: De originele OEM/Doosverpakking
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Win7/8,1/10 Pro/Huissticker Type: OEM Nieuwe Sleutel
Kleur:: Aanpassen Materiaal: Originele Sticker
Het verschepen kosten: gratis status: op voorraad
Activering: 1 sleutel voor 1 PC proeforde: Ja
Hoog licht:

de sticker van vensterscoa

,

PC-vensterstickers

 

De echte Sticker van de Vensterscoa Vergunning voor PC, Procoa-Sticker Windows 7/8,1/10

 

Van kiezen er afhankelijk van uw PC als u versie 32 of met 64 bits downloadt
Dan kies uw aangewezen taal en wanneer het installeren ingaan hier gekochte code

Ontkenning: De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert.

 

Vensters 10 – nieuwe eigenschappen

Één van de belangrijkste veranderingen is dat, vergeleken bij Vensters 8/8.1, er de terugkeer aan historisch is 

 

Zeer vernieuwd menu Start (vergeleken bij Windows 7), de waarvan afwezigheid in de vorige uitgave verscheidene kritieken had onthuld. Ook, klikkend met de juiste knoop op de beginmenuknop, een geschikte en uitvoerige lijst van belangrijke bevelen en hulpmiddelen van het besturingssysteem.


Cortana is een integraal onderdeel van het besturingssysteem en kan worden geactiveerd, één van beiden door het aangewezen bevel te typen, dat vocally in taskbar.


Met 10 Vensters, hebt u DirectX 12

 reeds voorgesteld in Maart 2014, zijn er ook nieuws en updates bij Opdrachtprompt, waar u een nieuwe reeks „experimentele opties“ kunt gebruiken die zijn functionaliteit moderniseren en de traditionele toetsenbordkortere weg gebruiken, zoals het kleven van tekst binnen het gebruikend CTRL + V.

 

Microsoft-Rand
Vensters 10 omvat ook nieuwe Webbrowser genoemd die Microsoft-Rand (aanvankelijk in het kader van het Spartaanse codenaamproject wordt gekend). _de nieuw programma ver*vangen geen Internet Explorer maar introduceren door Microsoft met het de doel van terugkerenen gebruiker te gebruiken een een navigatie instrument ont*werpen door het de bedrijf zelf, welk gepast aan suboptimaal prestaties, hebben verwijderen van de oud browser. In Rand kunt u Cortana gebruiken.

 

Berichtcentrum
Een andere belangrijke nieuwigheid is het berichtcentrum. Het berichtcentrum is een zijruit dat door op het pictogram op de Desktop verschijnt te klikken, bevat dit alle systeemberichten en diverse apps die in één handige lijst, toen bestaan popup tot Windows 8 permanent elimineren

.
Met Vensters introduceren 10 ook de capaciteit om virtuele bureaubladen te creëren, d.w.z. veelvoudige de schermendesktops om de Vensters van verschillende open apps te bewegen, door hen beter te herschikken. Om een open venster te tonen zult u op de Desktop moeten overschakelen waar het wordt gevestigd, terwijl dit duidelijk niet in andere Desktops zichtbaar zal zijn.
De veranderingen zijn aangebracht zelfs in bevelen en de hulpmiddelverrichtingen van systeem herstellen, evenals aan die van het creëren van beeld en steun.


Vernieuwd en uitgebreid het montagescomité (naast het traditionele controlebord) dat met Windows 8 werd geïntroduceerd.


Apps/spelen toegevoegd hebben reeds op uw computer zoals Schaak, Patienceinzameling, Autodesk Sketchbook en Minecraft worden geïnstalleerd (Mojang die).


De Windows Verkenner is bijgewerkt en veranderd zijn naam in verkenner. Daarin nu is er snelle toegang die „Favorieten“ met grotere mogelijkheden voor aanpassing verving. Nu kunt u vormen of de verkenner met het snelle openings van een sessiescherm of „deze PC“ opent.

 

Vensters 10 – de Verwijderde functies

De steun voor Windows Media Center beëindigd=is= en zal gedesinstalleerd wanneer u vroegere versies van Vensters bevordert die het bevatten. De bestuurders voor de slappe aandrijving van USB zijn niet meer geïntegreerd en moeten afzonderlijk worden gedownload.


Microsoft Skydrive, synchronisatiecliënt die in Vensters 8,1 werd geïntroduceerd, steunt niet meer Vensters offline 10 placeholders. Men verwacht dat de eigenschap aan menings off-line dossiers in de toekomst in een nieuwe universele toepassing zal worden toegevoegd.


Voor Vensters 10 Huis, is de optie te selecteren als en wanneer Venstersupdates installeer verwijderd: zij zullen automatisch worden gedownload en worden geïnstalleerd, zodat weigeren de gebruikers om belangrijke veiligheidsmoeilijke situaties te installeren; In tegenstelling, kunnen de Vensters Pro en Enterprise 10-de updates slechts voor een beperkte tijd worden teruggestuurd. U komt overeen om alle updates in de gebruiksrechtovereenkomstovereenkomst automatisch te installeren. Onder „verkies hoe te om updates“ van de „geavanceerde opties“ te installeren daar is de mogelijkheid, zoals in vorige versies, om updates te verhinderen.

 

Het onvermogen om verbeteringen uit te sluiten verwees slechts naar de testversie, de reden want dit is dat Microsoft testversies met frequente updates verdeelt om hen te maken door gebruikers proberen, wie TESTVERSION overeenkomend goedkeurt met Microsoft assoiëren om de updates te testen die zullen helpen om de definitieve versie gestalte te geven.

 

Één of andere Videofondaimentali (in het Engels en het Italiaans)

Altri Videosu Vensters 10

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)