B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van Office 2016

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

Certificaat
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
China Ant Technology Co., Ltd certificaten
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

Microsoft Office 2016 Proffesional Plus USB Flash Key Code Activation Online Lifetime Warranty
Microsoft Office 2016 Proffesional Plus USB Flash Key Code Activation Online Lifetime Warranty Microsoft Office 2016 Proffesional Plus USB Flash Key Code Activation Online Lifetime Warranty Microsoft Office 2016 Proffesional Plus USB Flash Key Code Activation Online Lifetime Warranty Microsoft Office 2016 Proffesional Plus USB Flash Key Code Activation Online Lifetime Warranty

Grote Afbeelding :  De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

Productdetails:
Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificate
Modelnummer: SKU-79G-04300/customize
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel
Levertijd: 24 het werkuren na betaling
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 20000 stukken per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

bureau 2016 beroeps plus sleutel

,

microsoft de volledige versie van de bureau 2016 productcode

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code

 

 

Microsft Office 2016 Pro plus de Digitale Uitgave van 64/32bit - de zeer belangrijke E-mail Levering van de Productvergunning of door DHL/EMS die USB verschepen.

Dit is Vergunningssleutel, als u CD nodig hebt of de Doos ons. contacteert.
Deze Vergunning vereiste de steun van contactmicrosoft om uw Bureau te activeren.
Compatibel systeem met Windows 7, 8 & 10Multiple-talen, volledige steun & updates
Alle productcodes zijn gehaald uit installaties op PCs. Alle sleutels worden gecontroleerd grondig vóór bericht. De volledige terugbetaling waarborgde als de Productcode niet werkt.

Onze lijst voldoet aan het Intellectuele eigendom Copyright: Wij handelen als systeembouwer, die de OEM vergunning en een originele hardware overbrengen naar de andere gebruiker.

 


Nieuw met Office 2016?
Alle nieuwe Protoepassingen van Office 2016
Office 2016 komt volledig geladen met de recentste en grootste versies van uw favoriete toepassingen: Word, Excel, PowerPoint, One Note, Uitgever, Toegang en Outlook. Alle hulpmiddelen die u en gehouden van, slechts beter het hebt geweten.
Hulpmiddelen om productiviteit op te voeren
U te hoeven geen hoofdgebruiker te zijn om de macht van Office 2016 uit te rusten. De toepassingen worden ingepakt met slimme hulpmiddelen die het maximaliseren van productiviteit een wind maken.
Gemaakt voor groepswerk
De ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen laten u aan medeauteur toe, delen en geven gemakkelijk documenten in Word, PowerPoint of One Note uit. Het werk aangaande hetzelfde document gelijktijdig of u in dezelfde ruimte of over de bol bent.


Eigenschappen:
Outlook
Organiseer e-mail, coördineer programma's en verblijf bijgewerkt met contacten. Nieuw Outlook heeft de steun van de duwpost zodat is uw inbox altijd bijgewerkt. En het betere Gespreksweergeven zorgt ervoor dat de berichten met gelijkaardige onderwerpregels niet die binnen met gesprekken worden samengevoegd worden zij niet tot behoren. U zult ook meer opties vinden in hoe u opneemt en gehechtheid beheert.
Word
Creeer, poets, en aandeel mooie documenten op. Deelt nu en werkend met het team samen een wind. Het nieuwe Woord staat u aan medeauteur toe en geeft documenten tegelijkertijd met veelvoudige mensen uit of u in dezelfde ruimte of over de bol bent. En de wolkenintegratie maakt het delen documenteert cinch.
Excel
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren. Verander aantallen in inzicht met nieuw Excel. De Snijmachines van de spillijst helpen u patronen in grote volumes van gegevens ontdekken, en de Geadviseerde Grafieken geeft u de beste grafieken om uw gegevens mee te delen. Één-klik het Voorspellen automatisch tast aantekenvellen voor gegevenstendensen af en formatteert hen in grafieken en lijsten.
PowerPoint
Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën voor. Medeauteurpresentaties met uw gelijktijdig team-werkt. Maak commentaren op relevante teksten en beelden en vergelijk verschillende versies van een presentatie met het Weergeven van de Conflictresolutie.
One Note
Rust uw gedachten in uw zeer eigen digitaal notitieboekje uit. Vang, organiseer en deel uw ideeën met digitale notitieboekjes dietot u op om het even welk apparaat kunt toegang hebben. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw markeringen en veel veel meer volgt.
Uitgever
De uitgever is de eenvoudige weg aan professionele publicaties die een effect maken. Gebruiksuitgever om uw online albums op Facebook, Flickr en andere diensten te zoeken en beelden rechtstreeks toe te voegen aan het document,
zonder moet eerst bewaren hen.
Toegang
De toegang laat u een database snel bouwen om gegevens, toegankelijke online overal te organiseren. Nooit opnieuw word verloren „in de gegevens. Een gestandaardiseerd app kader maakt navigeren vertrouwd en gemakkelijk apps.

Office Online
De vrije Office Online-synchronisatie met uw één-Aandrijving rekening, zodat wanneer u vanaf uw PC bent u kan tot uw Word, Excel, PowerPoint en One Notedossiers toegang hebben, bekijken uitgeven en delen van om het even welk Internet-Verbonden apparaat die gesteunde browser in werking stellen wanneer u vanaf huis. bent.
Het verschepen aan e-mail vrij van Sleutel of USB/Doos DOOR DHL/EMS

 

 

Q: Zijn er om het even welk installeert media die naar me worden verzonden?
A: Nr, wordt deze sleutel bevestigd door de Microsoft Office-plaats, die het aan uw Microsoft-account bindt. Van daar, zal u de software aan download rechtstreeks van Microsoft worden gegeven.

Q: Wordt om het even wat gepost aan me?
Op verzoek, kunnen wij DVDs branden en hen posten aan u bij geen extra last.

Q: Waarom worden uw producten verkocht bij zulk een korting?
A: Al onze producten worden gekocht door de verkoop van de activaliquidatie.

 

 

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem Vensters 10, Vensters 8,1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Vensters 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, of Windows Server 2008 R2
Computer en bewerker 1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2-instructiereeks
Geheugen (RAM) 2 GB RAM
Harde schijf 3,0 gigabytes beschikbaar (GB)
Vertoning De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX10-grafiekkaart en een resolutie 1280 x 800
Browser De huidige of onmiddellijk vorige versie van Internet Explorer; de huidige versie van de Rand, de Safari, Chrome, of Firefox van Microsoft. 
.NET versie Vereiste .NET 3,5. Sommige eigenschappen kunnen .NET 4,0, 4,5, of 4,6 CLR vereisen om ook worden geïnstalleerd.
Multi-aanraking Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Maar al eigenschappen en de functionaliteit zijn altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8, Vensters 8,1 of Vensters 10 worden geoptimaliseerd.
Extra vereisten en overwegingen Één of andere functionaliteit kan variëren, gebaseerd op de systeemconfiguratie. Sommige eigenschappen kunnen extra of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereisen.

De Beroeps van Microsoft Office 2016 plus USB-Garantie van het de Activerings Online Leven van de Flits de Zeer belangrijke Code 0

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)