B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Server van Microsoft Windows SQL

Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL

China Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL leverancier
Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL leverancier Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL leverancier Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL leverancier Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL leverancier

Grote Afbeelding :  Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: X19-37167/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel OEM van fabriekssaled Pakket
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 10000+pieces +1 maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: SQL server 2016 norm Materiaal: OEM doos
Taal: Geen Taalbeperking Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD)
CALS: Gebruiker 15 beetje: met 64 bits
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis

Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL

 

Uitdrukkelijke de Microsoft SQL Server 2014 is vrij en bevat eigenschap-rijke uitgaven van SQL Server die voor het leren, het ontwikkelen zich ideaal zijn, aandrijvend Desktop, Web & kleine servertoepassingen, en voor herdistributie door ISVs. De SQL Server 2014 Expressversie omvat de volledige versie van SQL Server 2014 Management Studio. Voor een volledige lijst van gesteunde eigenschappen in SQL Server Management Studio, zie Eigenschappen in SQL Server Management Studio.

LocalDB (SqlLocalDB.msi)

LocalDB is een lichtgewichtversie van Uitdrukkelijk die al zijn programmabilityeigenschappen heeft, loopt nog in gebruikersmodus en heeft snelle, een nul-configuratie installatie en een korte lijst van eerste vereisten. Gebruik dit als u een eenvoudige manier om met databases van code nodig hebt te creëren en te werken. Het kan met Toepassing en Database worden gebundeld

 

Ontwikkelingshulpmiddelen zoals Visual Studio en of ingebed met een toepassing die lokale databases vergt.

 

Druk uit 

Druk uit de uitgave de SQL Server slechts database-engine omvat. Meest geschikt om externe verbindingen goed te keuren of ver te beheren.

 

Druk met Hulpmiddelen uit 

Dit pakket bevat alles nodig om SQL Server te installeren en te vormen als databaseserver met inbegrip van de volledige versie van SQL Server 2014 Management Studio. Kies of LocalDB of druk hierboven afhankelijk van uw behoeften uit.

 

SQL Server Management Studio Express 

Dit bevat niet de database, maar slechts de hulpmiddelen om SQL Serverinstanties, met inbegrip van LocalDB, SQL Express, SQL Azuurblauwe, volledige versie van SQL Server 2014 Management Studio, enz. te beheren. Gebruik dit als u reeds de database hebt en slechts de beheersinstrumenten nodig hebt.

 

Druk met de Gevorderde Diensten uit 

Dit pakket bevat alle componenten van SQL Server Express met inbegrip van de volledige versie van SQL Server 2014 Management Studio. Dit is een grotere download dan „met Hulpmiddelen,“ aangezien het zowel ook Hoogtepunt - tekstzoeken als Reporting Services omvat.

 

Vensters op de steun van Vensters(wow64)

De SQL Server Express met WoW64-steun is een versie van SQL Server 2014 Expresskern die toepassingen met 32 bits op zowel (wauw) besturingssystemen met 32 bits als met 64 bits steunt.

 

Systeemvereisten
Gesteund Besturingssysteem

Vensters 10, Windows 7, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Vensters 8,1, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2

Bewerker

Intel - compatibele bewerker met een minimumsnelheid van 1 GHz of een snellere bewerker

RAM

Minimum 512 MB voor SQL Server Express met Hulpmiddelen, en SQL Server Express met de Gevorderde Diensten en 4 GB voor Reporting Services die met SQL Server Express met de Gevorderde Diensten installeren

Harde schijfruimte

4.2 GB van Schijfruimte


Beperkingen:

Microsoft SQL Server Uitdrukkelijke steunen 1 fysieke bewerker, 1 GB-geheugen, en 10 GB opslag

 

Installeer Instructies

Installatie voor de NIEUWE gebruikers

Stap 1: Laat Microsoft toe. Netto Kader 3,5 SP1 of download en installeert Microsoft. Netto Kader 4,0.
 

Nota: De SQL Server Express (met database-engine slechts) kan met of .NET 3,5 SP1 of .NET 4 werken, is er geen behoefte om toegelaten allebei te hebben.
 

Stap 2: De downloadmicrosoft sql server 2014 Uitdrukkelijk door de aangewezen verbinding te klikken vroeger, looppas het, en volgt de instructies in de opstellingstovenaar om te installeren.
Nota: Als het downloaden van het gebruiken van Microsoft-Rand in Vensters 10, kunt u met de „kiest Folder voor Gehaalde Dossiers“ dialoog met een gebrek/een voorgestelde weg worden voorgesteld die System32 omvat. Als dit voorkomt, te veranderen gelieve deze weg in een andere plaats op uw systeem alvorens ‚O.K.‘ te klikken.

 


Installatie voor de Bestaande Gebruikers
Als u een bestaande installatie van Uitdrukkelijk met Hulpmiddelen, SQL Server Management Studio Express, hebt of met de Gevorderde Diensten, uitdrukt en de volledige SQL Server Management Studioeigenschap aan uw Uitdrukkelijke instantie wilt toevoegen, doe het volgende:

Stap 1: Download het vereiste Microsoft SQL Server 2014 Uitdrukkelijke dossier om uw huidige SQL Server Expressinstallatie bij te werken door de aangewezen verbinding vroeger te klikken.

Stap 2: Stel het dossier in werking, en volg de instructies in de opstellingstovenaar om te installeren. Voor de Installatietype uitgezochte pagina, voeg eigenschappen aan een bestaand geval van SQL Server toe, en selecteer de instantie u zou willen bijwerken.


Nota

Als het downloaden van het gebruiken van Microsoft-Rand in Vensters 10, kunt u met de „kiest Folder voor Gehaalde Dossiers“ dialoog met een gebrek/een voorgestelde weg worden voorgesteld die System32 omvat. Als dit voorkomt, te veranderen gelieve deze weg in een andere plaats op uw systeem alvorens ‚O.K.‘ te klikken.

Stap 3: Voor de pagina van de Eigenschapselectie, selecteer de Beheersinstrumenten – Volledig selectievakje, en ga dan te werk om de installatie te voltooien.
 

Nota

Microsoft® SQL Server® Uitdrukkelijke 2014 omvat zowel versies met 32 bits als met 64 bits. SQLEXPR32_x86 is een kleiner pakket dat kan worden gebruikt om SQL Server 2014 Express op slechts besturingssystemen met 32 bits te installeren. SQLEXPR_x86 is hetzelfde product maar steunt installatie op zowel (wauw) besturingssystemen met 32 bits als met 64 bits. SQLEXPR_x64 is een inheemse SQL Server 2014 Express met 64 bits en steunt installatie op slechts besturingssystemen met 64 bits. Er is geen ander verschil tussen deze pakketten. Microsoft® SQL Server® Uitdrukkelijke 2014 wordt niet gesteund op IA64-systemen.

 

Extra Informatie

Als u een specifieke technische vraag over Uitdrukkelijke Microsoft SQL Server 2014 hebt te bezoeken gelieve het SQL Server Expressforum.

Server 2014 R2 Standardoem DVD Volledige Versie met 64 bits 15CAL van Microsoft Windwos SQL

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)