B-10, de Elektronische Stad van DuHui, Futian-District, Shenzhen, China
Thuis ProductenDe Server van Microsoft Windows SQL

Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Pro Pack voor verkoop
Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Douglas Stnschndr

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— Bernard Rutkoskie

Wat ik nodig had

—— Sarah

Ik ben online Chatten Nu

Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL

China Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL leverancier
Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL leverancier Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL leverancier Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL leverancier

Grote Afbeelding :  Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL

Productdetails:

Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Germany/Turkey/Puerto Rico/Singapore/HK/Egypt
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: X19-37167/Customize

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: Contact Us Directly
Verpakking Details: Origineel OEM van fabriekssaled Pakket
Levertijd: 24 het werkuren
Betalingscondities: T/T, WU, MoneyGram, Creditcard, Paypal
Levering vermogen: 10000+pieces +1 maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: SQL server 2016 norm Materiaal: OEM doos
Taal: Geen Taalbeperking Pakket: DVD+Key Kaart (OEM Sleutel geen DVD)
CALS: Gebruiker 15 beetje: met 64 bits
status: op voorraad Het verschepen kosten: gratis

Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL

 

Microsoft Windows Server 2012 R2 RTM met SQL Server 2016 Onderneming

op Windows Server 2012 R2 R2 6

 

Is de lopende Microsoft Windows Server van Amazonië EC2 een snel en betrouwbaar milieu voor het opstellen van toepassingen die het Microsoft-Webplatform met behulp van. Amazonië EC2 laat u toe om compatibele Op Windows gebaseerde oplossingen op krachtige AWS in werking te stellen, betrouwbaar, rendabel, wolk gegevensverwerkingsplatform. De gemeenschappelijke Venstersuse case omvatten Ondernemings het Op Windows gebaseerde toepassing ontvangen, website en de Web-dienst het ontvangen, gegevens - verwerking, media, het verdeelde testen, ASP.NET-toepassing het ontvangen, en een andere toepassing die Vensterssoftware vereisen transcoderen.

 

Wat in SQL Server 2016 Nieuw is

In-geheugen de gegevensverwerkingsprestaties zijn beter. Transactiedatabaseoperationals zijn sneller 30x, en analytics en databasevragen de in real time zijn 100x sneller dan klassieke op schijf-gebaseerde relationele databases.

SQL Server 2016 verhoogde de gegevensbeveiliging met altijd Gecodeerde technologie die eerst met SQL2016 wordt geïntroduceerd. Altijd Gecodeerd beveiligt onbeweeglijk uw gegevens zowel als in motie, on-premises en in wolk. De databasebeheerders gebruiken lopers voor gegevensbeveiliging. Anderzijds worden de databaseontwikkelaars niet vereist om hun toepassingen te veranderen nadat de altijd Gecodeerde veiligheidsverhoging wordt uitgevoerd.

De geavanceerde ingebouwde die SQL van de analyticseigenschap Server 2016 verhoogt de prestaties van analyticsalgoritmen op een transactiedatabase worden gecreeerd en worden uitgevoerd

 

De rijke visualisatie verstrekken een betere gebruikerservaring (UX) om aan bedrijfsinzicht op alle mobiele apparaten met inbegrip van Vensters, iOS, en Android ten goede te komen.

 

De PolyBasetechnologie maakt beheer van de gegevens of het relationele of niet (niet relationele gegevens) eenvoudigere gebruikende af:handelen-SQL (t-SQL) voor het vragen is

 

Het gebruiken van de nieuwe beheerders van de de technologiedatabase van de Rekdatabase kan historische gegevens bewegen die doorzichtig warme en koude OLTP-gegevens aan Microsoft Azure zonder een verandering in toepassingen door ontwikkelaars uitrekken

Voor steun en herstel scenario's, verstrekken de hybride steunen op Azuurblauwe en SQL Server AlwaysOn secondaries hoge beschikbaarheid en betere herstel na noodgevaloplossingen

 

Voor de database-engineverhogingen en verbeteringen, of om te zien wat in SQL Server 2016 Database-engine nieuw is, gelieve te verwijzen naar BOL-artikel voor volledige de lijstverbeteringen. Bijvoorbeeld, VERANDER steun want de in-geheugenoltp verrichtingen op geheugen-geoptimaliseerde lijsten nu door SQL Server 2016 wordt verstrekt.


De Veiligheid (RLS), Levende Vraagstatistieken (LQS), Vraagopslag, Tijdelijke Lijsten, steun van het rijniveau voor JSON-gegevens is nieuwe die eigenschappen van SQL Server 2016 voor databasebeheerder en ontwikkelaars t-SQL wordt geïntroduceerd.

SQL de Server 2016 wordt vrijgegeven in het volgende van in alfabetische volgorde talen: Chinees (Vereenvoudigd en Traditioneel), het Engels, het Frans, het Duits, het Italiaans, Japanner, Koreaan, het Portugees (Brazilië), Rus, en het Spaans

 

Eerste bytes beschikbaar aan publiek van SQL Server 2016, de meest recente versie van SQL Servergegevens

 

Werd het platform uiteindelijke hulpmiddel vrijgegeven door Microsoft op 28 van Mei, 2015. Na die dagmicrosoft vrijgegeven extra versies van SQL Server 2016 onder de namen van Communautaire Technologievoorproef (CTP) met nieuwe verhogingen na elke nieuwe CTP versie voor databasebeheerder en ontwikkelaars. Vandaag SQL is de Server 2016 RTM beschikbaar voor openbare evaluatie na SQL Server 2016 Release Candidate 3 versie. U kunt SQL Server 2016 gratis versie of evaluatieversie downloaden.

 

Beschikbare vormen van SQL Server 2016 

Nadat de CTP2-versie, Communautaire Technologievoorproef 2,1 nu voor download beschikbaar is. De databaseberoeps kunnen met 32 bits en 64 bits downloaden inbouwt het formaat van ISO of van de CABINE evenals Azuurblauwe installatie.

SQL Server 2016 (CTP 2,3) ISO met 32 bits
SQL Server 2016 (CTP 2,3) ISO met 64 bits
SQL Server 2016 (CTP 2,3) CABINE met 32 bits
SQL Server 2016 (CTP 2,3) CABINE met 64 bits

Het downloaddossier van SQL de Uitgave van de Server 2016 Evaluatie voor 64 bits in Engels ISO-formaat is SQLServer2016CTP2.3-x64-ENU.iso en heeft een downloadgrootte van 2,8 GB

 

Besturingssysteemeisen ten aanzien van SQL Server 2016 Installatie

Één van het dissapointing softwarevereiste is het besturingssysteemvereiste van SQL Server 2016 opstelling is dat het niet aan Windows 7 werkt. Dit kan databaseberoeps dwingen om hun test of ontwikkelingsdatabaseservers te verplaatsen of te bevorderen aan Windows 8, Vensters 10, of Windows Server 2012.

Hier is de lijst van besturingssystemen die SQL Server 2016 CTP2 (Communautaire Technologievoorproef 2) op wordt gesteund:
Windows 8,
Windows 8 R2,
Vensters 10,
Windows Server 2012, en
Windows Server 2012 R2

Als u van plan bent om SQL Server 2016 te installeren op Vensters 10, alvorens u opstelling begint download en Microsoft-gelieve .NET Framework 3,5 SP1 te installeren. Probeer om ontbrekende .NET Frameworkcomponenten te installeren gebruikend inschakelen of van Vensters 10 eigenschappenprogramma of ervoor te zorgen dat u een Internet-verbinding hebt dat u het kunt online installeren.

De databasebeheerders kunnen de geleidelijke SQL gids van de Server 2016 installatie op Vensters 10 als virtuele machine vinden.

 

SQL Server 2016 Hulp van Boeken de Online (BOL)

SQL de beroeps van Servergegevens zoals beheerders en SQL ontwikkelaars kunnen online-Help voor SQL Server vinden online gebruikend de onlangs gepubliceerde Boeken voor SQL Server 2016. SQL de Server BOL (Boeken online) verstrekt gecategoriseerde hulpdocumentatie voor databasebeheerders en SQL programmeurs in het volgende van secties:


Database-engine,
SQL de de Kwaliteitsdiensten (DQS) van Servergegevens,
SQL Server Analysis Services,
SQL Server Integration Services,
Master Data Services,
Replicatie, en
SQL Server Reporting Services

Originele Server 2016 Onderneming 15CAL van Beroepsmicrosoft windows SQL

Contactgegevens
Ant Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)